KERESÉS search-close

pereskedés

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pereskedés"

Vajon kibékül Hajdú Péter és Dömsödi Gábor a Gyertek át!-ban?

A Gyertek át! első adásában az egykori két jó barát Hajdú Péter és Dömsödi Gábor hosszú évek pereskedése után az RTL Klub képernyőjén feszül egymásnak. Dömsödi még 2013-ban egy életrajzi könyvben osztott meg kulisszatitkokat Hajdúról, egykori kollégája szerint azonban hazugságokat terjesztett róla.

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor hét év után találkoznak újra…

A két producerlegenda több évnyi háborúskodást követően ismét szemtől szemben szállnak ringbe. Vajon hogyan fogadják majd a másikat?

Ádám elvenné Renitől Simi felügyeleti jogát

Miután a rendőrök elengedték Renit, Joe-val egyenesen Ádámhoz mentek…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Pokollá tette az életüket a pereskedni szerető szomszéd

Ami egy háromgyerekes érdi családdal történt, az maga a pokol. Évekig tartó pereskedés, letiltott bankszámlák, lefoglalt autók, váratlanul megjelenő rendőrök, rabosított családfő. És mindez néhány négyzetméter miatt, ami ráadásul jóformán használhatatlan a pereskedni igencsak szerető szomszéd számára.

Házon kívül 2018-01-31


szerző:
2018.01.31. 22:50
Titokzatos gödör miatt perelnek

Évek óta pereskedik a hivatalokkal egy szatymazi család, miután kiderült: telkükön egy több száz négyzetméteres gödör van és nekik kellene ezt betemetni, annak ellenére, hogy nem ők ásták ki. A katasztrófavédelem azután kötelezte őket a munkára, miután bejelentették a hatóságnak az engedély nélkül ásott gödröt.

Négy millió forintért megy a harc!

Erdei Zsolt pár hete a médiában is beszélt arról, hogy komoly pénzügyi vitája van menedzserével. Összesen négy millió forintot kér számon rajta, az egykori bokszoló szerint ez az összeg jár neki: mégse kapta meg hónapok óta. Mivel egyedül nem jutott eredményre, már a bírósághoz fordult követelésével.

Trumpnak fizetnie kell


szerző:
2016.11.19. 18:50
Trumpnak fizetnie kell

Kártérítést kell fizetnie Donald Trumpnak. A leendő amerikai elnököt az általa alapított, és róla elnevezett egyetem hallgatói perelték be csalásért. Átszámítva összesen hét milliárd forintot kénytelen fizetni hatezer diáknak. A fiatalok elégedetlenek voltak az oktatás színvonalával. Az egyetem egyébként évekkel ezelőtt megszűnt.

Jollynak kezd elege lenni!


szerző:
2016.10.26. 17:25
Jollynak kezd elege lenni!

Két éve nem tud megegyezni a No roxa áj című dal jogain Jolly és Kamy.  A bíróság tavasszal kimondta az ítéletet: 60-40% százalékban kell osztozniuk a dal bevételeiből, és kártérítést is kellett fizetnie Jollynak. Jolly már utalta a pénzt, Kamy viszont további összeget vár tőle, amit akár be is hajtatna rajta.  A mulatós királya értetlenül áll a történtek előtt.

Kristóf Zsófinak önti ki a lelkét

Tóbiás minden idejét és figyelmét Bencének és a pernek szenteli, de ezzel Kristófot el is hanyagolja. A tűzoltó pedig Zsófinál keres támogatást. 

Kristóf súlyos titkot árult el Zsófinak – Vajon baj lesz ebből?

A tűzoltó napok óta gondterhelt, és látszik rajta, hogy nyomja valami a lelkét. A baj nagyobb, mint gondoltuk volna.

Story Extra 2016-05-19


szerző:
2016.05.19. 16:55

Fókusz 2016-05-18


szerző:
2016.05.18. 17:25
Kesha csak hazugság árán szabadulhatna meg zaklatójától

Az énekesnő hónapok óta pereskedik az őt testileg és lelkileg is zaklató producerével, Dr. Luke-kal, de egyelőre messze még a lezárás. Állítólag akkor nyerhetné el „szabadságát” – azaz kilépését az élő szerződéséből zaklatójával –, ha nyilvánosan bocsánatot kérne a vádakért és kijelentené, nem történt erőszak.

Lopás miatt áll bíróság elé Justin Timberlake?

A duó, vagyis will.i. am, és a már mozivásznon is feltűnt énekes a Damn Girl című számuk miatt kénytelenek pereskedni. Justin Timberlake dala nagyon hasonlít az 1969-es A New Day is Here At Last című Perry Kibble alkotásra, ezért a kiadó jogi útra terelte az ügyet.

Határozott idejű friggyel újítanának Mexikóban

A javaslat szerint két évre lehetne házasságot kötni, ami ezután automatikusan megszűnne, ha nem újítják meg.

Kepes Andrást perli Bolívia?


szerző:
2009.04.25. 16:00
Kepes Andrást perli Bolívia?

Perelné a bolíviai kormány Kepes Andrást, mert szerintük terroristákat fedezett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való