KERESÉS search-close

perek

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "perek"

Perekre, mérges szomszédokra számítanak

Mérges szomszédokra, az egységes utcaképek felszámolására és perek sokaságára számít a Magyar Önkormányzati Szövetség amiatt, hogy jövőre már nem kell építési és használatbavételi engedélyt kérni a 300 négyzetméternél kisebb új lakások építéséhez. Azt mondják, az önkormányzatoknak így semmilyen beleszólásuk nem lesz, ki mit épít. A kormány szerint a változtatás célja a lakásépítések könnyítése.

Bírósági reform: jobb/gyorsabb/méltányosabb?

A bíróságokról alighanem mindenkinek van véleménye és sokaknak tapasztalata is. A nem szakértő alapbenyomása alighanem a lassúság és a nehézkesség, imitt-amott modorproblémák és sokan sok mindent egyszerűen nem értenek a tárgyalótermekben. Például azt, hogy egy nem bonyolult ügyben miért kell hónapokig várni a következő tárgyalásra. Vendégünk Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke.

Fut a pénze után a BKV


szerző:
2009.11.15. 17:39
Fut a pénze után a BKV

A cég a végkielégítésekre és tanácsadói szerződésekre kifizetett százmilliókért perel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való