KERESÉS search-close

peller anna és mikike

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "peller anna és mikike"

Olaszos párok csapnak össze a Gyertek át! műsorában

Ma este igazán heves vérmérsékletű párok csapnak össze egymással Sebestyén Balázs nappalijában! A két Nyerő Páros: Vasvári Vivien és Fecsó, valamint Peller Anna és Lukács Mikike, a csípős szájú párok közül természetesen nem maradhat ki Megyeri Csilla és Zsolt, valamint Kabát Peti és Adri sem!

PELLER ANNA ÉS MIKIKE: Megvan a véleményük az újévi fogadalmakról

Peller Anna szerint az újévi fogadalmakkal csak egy baj van: az, hogy szinte lehetetlen őket betartani, maximum csak egy-két napig érvényesek. A színésznő férje, Mikike pedig kitalálta a legjobb módszert az év végi fogadalmak kezelésére, méghozzá azt, hogy ő nem fogad meg év végén semmit, így nem is kell betartania a felesleges ígéreteket.

Sztárok nappalijában: így töltötték a hírességek a szeretet ünnepét

Puskás Peti, Voksán Virág, Kiszel Tünde, Molnár Andi, VV Soma, Konkoly Ági, Németh Ádám, Peller Anna és férje, Mikike mind úgy döntöttek, hogy beengedik a Fókusz nézőit karácsonykor nappalijukba, és megmutatják, hogy ők, hogyan ünneplik a szeretet ünnepét.

PELLER ANNA ÉS MIKIKE: Annabellát nem lehet csak úgy elaltatni

Peller Annék kislánya szülei alvási szokásait vette fel, Annabella sokszor képes este fél tizenegyig is fennmaradni csak azért, hogy megvárja édesanyját. Persze a délutáni alvás sem maradhat ki a kislány életéből, amiről édesapja, Mikike gondoskodik.

Beengedett minket otthonukba a Nyerő Páros!

Igazi családanya Mikike. Peller Annáék otthonukban mutatták meg nekünk, hogy nem csak a Nyerő Párosban illik össze a főállású apa és a dolgozó nő párosa.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való