KERESÉS search-close

patkányirtás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "patkányirtás"

Patkányhelyzet – több van belőlük, vagy csak nagyobb a pánik?

Vajon valóban több-e most a patkány, mint korábban, vagy csak a pánik lett nagyobb? Vagy esetleg az önkormányzati választások közeledte a vita oka? Hivatalos számok vannak, mert regisztrálják az észleléseket, csak hogy azokat nemigen akarják nyilvánosságra hozni. Annyi biztos, hogy a főváros pluszpénz szavazott meg patkánymentesítésre.

Patkányok szaladgálnak a budapesti hidak lábánál

A Szabadság és az Erzsébet híd között patkányok falatoznak a szemétből és szaladgálnak a vízparton. Ez látható azon a videón, amit az Index készített. A patkányirtásért felelős konzorcium vezetője szerint nincs invázió és hamarosan kiirtják a patkányokat ezen a területen.

Vége a patkányinváziónak Budapesten

Az irtást végző cég szerint mostanra egy-két napon belül mindenhová kiérnek, ahová hívják őket. Az elmúlt hetekben sokkal több helyen bukkantak fel a rágcsálók, mert egy elhúzódó közbeszerzési eljárás miatt három hétig egyáltalán nem irtották a patkányokat Budapesten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való