KERESÉS search-close

patkány

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "patkány"

Fényes nappal mászkál a jól megtermett patkány

Patkánytanya lett az évek óta zárva tartó szombathelyi Savaria Nagyszálló - állítják a helyiek.  Az ugytudjuk.hu egyik olvasója erről videót is készített.

Patkánytanya lett a Savaria Nagyszálló?

Patkánytanya lett az évek óta zárva tartó szombathelyi Savaria Nagyszálló - állítják a helyiek.

Patkánytanya miatt kellett falat bontani egy zuglói óvodában

Patkánytanya miatt kellett falat bontani egy zuglói óvodában, így egy csoportnak otthon is kellett maradnia - erről az Index adott először hírt. Az ügyből politikai vita robbant ki a kerületben: Zugló párbeszédes polgármestere, Karácsony Gergely szerint a cég nem tudja rendesen ellátni a feladatát. A Fidesz szerint viszont rendben halad az irtás.
A XXI. század korábban már foglalkozott a "patkány kérdéssel", itt megnézheti a riportot.

 

Miért utáljuk annyira a patkányokat?

A patkányokkal szemben kialakult félelem és undor nem új keletű, irtásuk a nagyvárosok kialakulása óta mindig is napirenden volt. Néhány éve a XXI. század is foglalkozott a témával, ezt a filmet most újra megnézhetik.

Patkányokkal szelfizés az új divat?

Egyre többen tesznek közzé közösségi oldalukon olyan képet, ahol egy patkánnyal pózolnak. A Fókusz stábja 3 hete készített riportot utoljára a budapesti rágcsálókról. Akkor megszólalt több lakó is, valamint annak a cégnek a vezetője, amely 47 évig végezte a fővárosban az irtást egészen tavalyig. 2018-ban úgy saccolták, hogy 20 ezer patkány él Budapesten, jelenleg viszont már néhány százezerre tehető a számuk.

Az új divat: patkányos szelfik

Járdán fekvő, kézben tartott, vagy éppen sarokból figyelő, élő, esetleg döglött. Mindegy csak patkány legyen. Egyre többen készítenek közös képet patkányokkal Budapesten. Van, aki azért, hogy ezzel hívja fel a figyelmet arra: egyre több a rágcsáló a városban. Más azért, hogy neki is legyen patkányos szelfije. A közösségi média szakértő szerint, ma már bármivel fotózkodnak az emberek, ha éppen az a beszédtéma.

Tarlós István Híradónknak elismerte, hogy több a patkány Budapesten

Az elmaradt patkányirtást kérte számon néhány Párbeszéd-aktivista a főpolgármesteren, amikor átadott egy új piaccsarnokot Óbudán. Tarlós István Híradónknak elismerte, hogy több a patkány Budapesten, mint amire számítottak, de szerinte nincs egészségügyi kockázat. A patkányirtást végző konzorcium vezetője azt mondta, hogy két héten belül elindulhat egy intenzív, nyolc hónapig tartó irtás.

Bangóné Borbély Ildikó: sok a patkány

Lemondásra szólította a fel a Fidesz Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP országgyűlési képviselőjét, mert szerintük az ellenzéki politikus patkánynak nevezte a kormánypárt szavazóit. Bangóné az ATV csütörtök reggeli adásában arra a kérdésére, hogy miért nő a Fidesz és miért csökken az MSZP támogatottsága, azt válaszolta: mert sok a patkány Magyarországon. Pénteken délután közösségi oldalán bocsánatot kért.

 

Patkány kotorászott egy budapesti lakás ablakában

Ablakuknál kotorászó patkány zajára ébredtek egy budapesti belvárosi lakásban - erről videó is készült. A család állítja, 20 éve laknak ott, de tavaly nyárig egyáltalán nem tapasztaltak hasonlót.

Patkányok Miskolc utcáin

Elszaporodtak a patkányok Miskolcon – erre panaszkodnak a helyiek. Egyik nézőnk videóra vette, ahogy egy méretes példány békésen üldögél a helyi vasútállomásnál. Az állatot láthatóan egyáltalán nem zavarja az ember közelsége.

Vége a patkányinváziónak Budapesten

Az irtást végző cég szerint mostanra egy-két napon belül mindenhová kiérnek, ahová hívják őket. Az elmúlt hetekben sokkal több helyen bukkantak fel a rágcsálók, mert egy elhúzódó közbeszerzési eljárás miatt három hétig egyáltalán nem irtották a patkányokat Budapesten.

A nagymama, aki patkányok között él

Katalinnak elege van abból, hogy veje meztelenpatkányokat tart otthon, ráadásul az is előfordult már, hogy az egyikük megharapta az unokáját. A nagymama irtózik a rágcsálóktól, az esetleges fertőzésekről nem is beszélve.

Íme Aliz és Gizi Oscar-díjas alakítása!

A Barátok köztben bármi megtörténhet, és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2018. február 21-ei epizódjaiból!

Téboly a Rózsában!


szerző:
2018.02.21. 21:35
Téboly a Rózsában!

Aliz és Gizi eszeveszett dologra szánták el magukat, de a lányok színjátéka meg is hozta a várva várt sikert.

Patkányt fotóztak fényes nappal Szombathely egyik lakótelepén

A patkányt egy kislányával sétáló anyuka vette észre és fotózta le a mobiljával. Szombathely rágcsálóirtásával foglalkozó szakember azt mondja, télen az egerek és patkányok behúzódnak a lakott területekre ám inváziótól tartani egészen biztosan nem kell.

Bátorságpróba: Veszélyes állatok közé nyúlt be Gabo

Krokodilok, kígyók, csótányok, patkányok, madárpókok és kukacok álltak a celeb útjába a csillagvadászaton. Íme az eredmény!

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Patkányburger lehet Zsuzsannából...

István képtelen elviselni szobatársa házi kedvencét, Zsuzsannát. A férfi bosszúságára a patkány mindig kiszabadul dobozából, és szabadon mászkál a lakásban. A patkány gazdája, Géza hamarosan megérkezik a stúdióba, hogy megvitassák a dolgokat. Ráadásul Zsuzsannát is magával hozza, jó barátja legnagyobb örömére…

Patkány esett egy ápolóra a kórházban

Patkányok miatt beszakadt a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriájának egyik álmennyezete, az egyik állat ráesett egy ápolóra. Ezt állítja a kórház egyik névtelenséget kérő dolgozója, aki nyilatkozott Híradónknak. Stábunk hétfőn rejtett kamerával járt az intézményben, több dolgozó is megerősítette, hogy tényleg vannak a patkányok az épületben. A kórházfenntartótól közölték, a mennyezet nem szakadt le, csak egy állatot láttak, és elrendelték az irtást.

38. rész - A nő tudni akarja, hogy kinek áll érdekében romba döntenie a családját?!

Szántó Tamara és férje, Márton átmenetileg kénytelenek bezárni a lacikonyhás büféjüket, mert valaki névtelenül feljelentést tett az ÁNTSZ-nél ellenük, és egy patkányt is találnak a konyhájukban...

Margot Robbie megmondta a frankót Leonardo DiCapriónak!

A csinos színésznő több szinten csepegtetett el infókat és bölcsességeket. Nemcsak DiCapriónak adott tanácsokat az Oscar-gálán, de még azt is elárulta a nagyérdeműnek, hogy Jared Leto Squad-patkánya hol talált otthonra. Lássuk!

Szuperpatkányok inváziója jöhet?

A szakértők szerint Angliában új, minden eddiginél nagyobb szuperpatkányok szaporodtak el. Az állatok az enyhe télnek és a gyenge írtószereknek köszönhetően közel 200 millióan vannak csak Londonban.

Egy méteres patkányt találtak egy kínai egyetemen

Mondom: egy méteres! Patkány! Egy egyetemen! A belvárosban! Kínában!

Ennél jelenleg nincs JOBB a neten! SZELFIZŐ patkány az állatok királya.

A Lecsó című Disney meséből már tudjuk, hogy a patkányokban sokkal több van, mint azt elsőre gondoltuk volna. Az internet népe nem is olyan rég a new yorki  Pizza Rat-nek (pizza patkánynak) szurkolt. Most pedig - ugyancsak New York-ból - egy szelfiző rágcsálót ünnepel az internet népe.
 

Mi a rosszabb: egy patkány a vécében vagy egy denevér a vécében?

Ha láttad ezt a videót, ezután garantáltan széjjel nézel majd, mielőtt ráülsz a fürdőszoba trónjára.

Patkányoktól hemzseg a bicskei sintértelep

A kerítésen rendszeresen átbújó kóbor kutyák és elszaporodó patkányokra panaszkodnak a bicskei sintértelep mellett élők. A lakók márciusban petíciót írtak a város polgármesterének. Az általunk megkérdezett állatvédő egyesület szerint állattartó telep csak akkor üzemelhet házak közelében, ha abba a szomszédok belegyeznek.

A szemét között egy patkány tetem is megbújt

Ramsay az étterem hibáinak feltárását végzi.  Patkányürülék, patkány tetem, lyukas cipő, a konyha pedig ragad a mocsoktól.

Mumifikálódott patkány a gyárban

Mumifikálódott patkány, emberre is veszélyes rágcsálóirtószer, elképesztő por és kosz. Kőkorszaki körülményeket találtak a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal ellenőrei egy tolnai üzemben ahol paleo és bio készítményeket, és különféle liszteket gyártottak, mindenféle engedély nélkül. A hivatal honlapján közzé teszik, hogy az üzletek polcaira milyen csomagolásban kerültek ki ezek, a normál esetben egészséges táplálkozáshoz illő termékek.

Előzetes: Mumifikálódott patkány a bio üzemben

Emberre is veszélyes rágcsálóirtószer, elképesztő por és kosz. Ilyen körülményeket találtak a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal ellenőrei egy tolnai üzemben, ahol paleo és bio készítményeket és különféle liszteket gyártottak. Az üzemben koszos gépekkel őrölték az alapanyagokat, és semmilyen engedélyük nem volt. Több mint 100 tonna terméket és alapanyagot foglaltak le. Hogy mit derítettek ki az ellenőrök, kerültek-e az árukból a boltok polcaira, az kiderül hat órakor a híradóból.

Patkány tűnt fel a WC-jében


szerző:
2015.03.07. 18:10
Patkány tűnt fel a WC-jében

Egy 30 centis patkány nézett farkasszemet fürdőszobájának mosdójából egy szegedi férfival. Az eset óta még a szennyesládakosarát is ráteszi WC-jére, mert azt mondja: az állat szabályosan nyitogatta a mosdó tetejét.

Házon kívül 13-04-03


szerző:
2013.04.03. 23:15
Házon kívül 13-04-03

Házon kívül: Feltérképezzük Magyarország legdurvább helyeit. Mi történt a kaposvári utcákon? Családokat költöztetnének vissza az országba.

Feltérképezzük Magyarország gettóit

Ha megáll az autós, könnyen kirabolhatják. Bűnözés, szemét, patkányok, drog a terrorelhárítás háta mögött.

Patkány harapott meg egy ovist


szerző:
2011.06.27. 13:45
Patkány harapott meg egy ovist

A rágcsáló valószínűleg azért harapta meg a gyerek ujját, mert megijedt.

Életet ment a bársonypatkány


szerző:
2011.04.01. 12:15
Életet ment a bársonypatkány

A kisállat különleges feladatot lát el gazdája vállán.

Macskahiány okozta a kínos incidenst

Két brit csatorna jóvoltából tévénézők milliói láthatták, ahogy elszaladt egy patkány a brit miniszterelnöki hivatal híres fekete ajtaja előtt.

Patkányinvázió a belvíz után


szerző:
2010.11.24. 16:57
Patkányinvázió a belvíz után

A belvíz miatt több hodászi család dohos és penészes falak közt él. Patkányokat kerülgetve járnak iskolába a gyerekek.

Patkány- és csótányinvázió az ár miatt

Szolnokon egyre több helyen jelennek meg az utcán, intézményekben, lakásokban a kártevők, mert természetes élőhelyüket, a csatornákat és egyéb járatokat ellepte a víz.

Patkányevésért büntetik a showműsort

Ausztráliában 521 ezer forint büntetést róttak ki a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorra.

Nem kell a lakásszövetkezetnek a patkányos ház

A lakók úgy érzik, a kialakult botrány miatt bontották fel a szerződésüket.

Patkányok lepték el a toronyházat

A rágcsálók a liftaknába fészkelték be magukat. Több közülük elpusztult és bűzlött.

Patkányok öltek meg egy csecsemőt

A kisbaba azután vérzett el, hogy több száz rágcsáló támadt rá kiságyában.

Irtják a patkányokat Békésben


szerző:
2009.06.10. 11:30
Irtják a patkányokat Békésben

Egy disznótor után 7-en betegedtek meg, miután fonalférges húskészítményt ettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való