KERESÉS search-close

pasta

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pasta"

Zé: „Nem mondtad Gianni, hogy ez ennyire tré!”

A pasták kóstolásánál Gianni is visszatért, hogy letesztelhesse, miket is alkottak a csapatok. A kritikát egyikük sem tartotta magában, habár Zé megvádolta Giannit, hogy meg akarta szivatni őt a pirosak tányérjával...

A sárgák félretették a vitákat a pontszerzésért?

A sárga csapatnak nemcsak az első feladat harcain kellett túllendülniük, de egy kellemetlen hátráltatáson is. Vajon a tésztáikkal újra visszatérhet a nyerő szériájuk?

A sárgák majdnem elhányták magukat a hátrányuktól

Miután a pirosak voltak a jobbak az első feladatban, ők mehettek a Titokszobába a zsűrivel és eldönthették, milyen plusz alapanyagot sózzanak a sárgák nyakába. Végül a durianra esett a választásuk... a büdös kanális szagú gyümölcsre...

Gianni elhozta a zsűri kedvenc pastáit!

A második feladat már a tésztákról szólt: ennél is pontosabban a zsűri nagy kedvenceiről. Ráadásul ezeket a különleges főételeket a pasta nagymester Gianni készítette el, és persze a főzés elindítása előtt adott pár hasznos tippet a csapatoknak.

A sárga csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

A piros csapat pastái

A második feladatban a zsűri kedvenc tésztáit kellett elkészítneie a csapatoknak, Gianni útmutatása alapján. Kíváncsi vagy, hogyan sikerültek a pasták? Nézd meg a kóstolást!

Reggeli - Csak csajok 12-05-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való