KERESÉS search-close

parkoló

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "parkoló"

2762 hupikék törpike egy parkolóban

Nem mindennapi rekord született egy német kisvárosban, ahol összesen 2762 hupikék törpike lepte el az egyik helyi parkolót.

Zuglói gyilkosság: Kocsiban vágták el a torkát

Elfogták a tegnapi zuglói gyilkosság gyanúsítottját! Egy 26 éves esztergomi fiatalembert gyanúsítanak azzal, hogy megölt egy 60 éves férfit Budapesten, úgy tudjuk az áldozat keresztfia. A mentőket és rendőröket a környéken élők riasztották azzal, hogy a lakótelep parkolójában, egy piros autóban furcsán ül egy ember.

Parkolókat foglalt el a külügy

Bár van mélygarázs, mégis lefoglalt a Külügyminisztérium több felszíni parkolóhelyet Budapesten – értesült az Index. A Külgazdasági és Külügyminisztérium egy részlege nemrég egy II. kerületi irodaházba költözött. Itt foglaltak le az utcán 3 olyan parkolót, amelyeket eddig bárki használhatott. Egy ellenzéki képviselő azt mondta az RTL híradónak, eleve zsúfolt a környék, ráadásul szerinte engedély nélkül sajátította ki a parkolókat a minisztérium.

Babonások az MNB-nél?


szerző:
2018.08.15. 18:38
Babonások az MNB-nél?

Kimaradt a 8-as és a 13-as sorszám a Magyar Nemzeti Bank előtt felfestett parkolóhelyek sorszámozásából - ezt a 24.hu vette észre. A hírportál szerint ennek oka, hogy Matolcsy György jegybankelnök erősen befolyásolja a számmisztika. A jegybank szerint viszont erről szó sincs: a hiányzó számokat is fel fogják festeni, még tart a munka, de azt nem tudni, eredetileg miért maradtak ki egyáltalán. A Momentum elnökségi tagja délután festékszóróval festette oda a 8-ast a hiányzó helyre.

Sokan segítettek a családanyának

Van, aki munkát, más otthont ajánlott fel annak a győri asszonynak, akit két nappal ezelőtt mutatott be az RTL Híradó. A nőt és kisebbik gyermekét két hónappal ezelőtt lakoltatták ki, azóta autójában él egy lakótelepi parkolóban. Az asszony meghatódva mondott köszönetet jóakaróinak. Azt mondta, mindenképpen külföldre megy majd szerencsét próbálni, ezért is tanul minden nap.

Elállta a mentők útját, mert nem tudott leparkolni

A mentő egy betegért érkezett Szeged belvárosába, csak mivel nem talált üres parkolót, az irodaház kapubejárójában állt meg. Egy sofőr ezt zokon vette, és olyan szorosan parkolt a mentő mögé, hogy az nem tudott elmenni. Az RTL Híradó beszélt az autóssal, aki azt mondta, sajnálja, soha többet nem áll mentő mögé.

Nem volt gazdája a mobil vécének

Akadály az akadálymentes helyen. Mozgássérült parkolóba raktak mobil WC-t a főváros tizenegyedik kerületében. A parkolót használó felháborodott lakó azután kereste meg az RTL Híradót, hogy hiába próbálta elvitetni a WC-t, nem talált illetékest.

 

Nem akarnak parkolót a zöldben

Kivágnák a fákat és zöldterületet betonoznának le, hogy parkolót építsenek a balatonföldvári móló mellé a Nők a Balatonért egyesület szerint. Az egyesület tiltakozik a tervek ellen. A Balaton egyik legnagyobb kikötőjének bővítése miatt van szükség több parkolóhelyre.

Megmaradhat az otthonuk


szerző:
2017.09.18. 18:40
Megmaradhat az otthonuk

Pert nyertek a lakók az önkormányzat ellen, nem sajátíthatják ki a házukat parkolóépítéshez. Lentiben a termálfürdő mellett álló házak helyére akart utat és parkolót építeni az önkormányzat. Az ott élők bíróságon támadták meg a határozatot, ahol nekik adtak igazat. A döntés jogerős.

Alig tudnak leparkolni a lakók

Volt, aki egy órán át nem tudott kiállni a garázsából, más háromnegyed órán át keresett parkolóhelyet, mégsem talált. A kaszásdűlői lakótelepen élők arra panaszkodnak, hogy elviselhetetlenül sok az autó a Sziget Fesztivál alatt a környéken. A látogatók egy része ugyanis a lakótelepen áll meg, mert ott ingyen lehet parkolni. A Sziget szervezői azt tanácsolják, hogy a vendégek autó helyett inkább tömegközlekedéssel érkezzenek a fesztiválra.

Luxusautó a bolhapiacon!


szerző:
2017.07.12. 19:15
Luxusautó a bolhapiacon!

Kétszer is meggondolja ez a luxusautó tulajdonos, hogy hova parkol legközelebb. A 80 millió forintot érő autót ugyanis éjszaka még egy üres parkolóban hagyta, ahol hiába volt kiírva, hogy tilos parkolni. Másnap reggel a helyszínen ugyanis bolhapiacot rendeztek, így a sofőrnek az árusok asztalait súrolva kellett elkormányoznia a kocsit. Nézze meg a teljes adást ITT!

Megmarad a Budapest Park


szerző:
2017.05.22. 18:48
Megmarad a Budapest Park

Megmarad a Budapest Park, nem lesz parkoló a helyén. Az Index írta meg, hogy egy szocialista önkormányzati képviselő kezdeményezte, hogy P+R parkoló működjön a területen. A politikus ma azt mondta: félreértették, csak azt szerette volna megtudni, akkor lehet-e ott parkoló amikor ősztől tavaszig nem működik a szórakozóhely. Tarlós István szerint valóban volt ilyen terv, de már lekerült a napirendről, vagyis maradhat a Budapest Park.

Részeg sofőr tört össze kocsikat

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy ittas sofőr összetört két parkoló autót csütörtökön Győrben. Egyikre szó szerint felkaptatott autójával, majd azon egyensúlyozva állt meg. Végül lehajtott róla, ezzel még jobban összetörve a már amúgy is megrongált kocsit. A rendőrség ittas vezetés miatt nyomoz.

Nem adták, mégis elvehetik

Parkolót és utat építenének egy négylakásos társasház helyére Lentiben, a gyógyfürdő mellett. Az önkormányzat ezért kisajátítaná és elbontaná négy idős ember otthonát, akik szerint áron alul kellene megválniuk a házuktól. Eredetileg máshol lett volna a parkoló de a lakók szerint azért változtattak a terven, mert az részben a megyei közgyűlés elnökének tulajdona. Lenti polgármestere szerint viszont a módosításnak ehhez semmi köze.

Adóztatnák az áruházi parkolókat

Valóban a kormány napirendjén van az áruházláncok parkolóinak megadóztatása, a kötelező létszámbővítés, vagy a 100 százalékos vasárnapi bérpótlék megadása – ismerte el Lázár János. Döntés viszont még nincs, erről konzultációt kezd a kormány a kereskedőkkel. Bár az Index által bemutatott előterjesztésben szerepel, Lázár János szerint nem a multinacionális kereskedelmi láncokat akarják megsarcolni. Az Együtt szerint, ha ezeket bevezetik, akkor ugyanolyan drágák lesznek a nagyáruházak, mint a kisboltok.

Nem tudják, hogy került oda


szerző:
2017.02.06. 18:07
Nem tudják, hogy került oda

Második világháborús aknagránátot találtak hétfőn délelőtt egy pécsi belvárosi parkolóban. A szerkezetet egy zöldségárus vette észre, amikor vásárolni ment a szomszéd pékségbe. Órákra lezárták a környéket. A tűzszerészek megvizsgálták a gránátot. Szállítani lehetett, az viszont, hogy élesítve volt-e, csak később derül ki. A parkolóban nem voltak földmunkák, így egyelőre nem lehet tudni, honnan került oda a gránát.

Vízben álltak az autók Óbudán

Özönvíz Óbudán! Egy lakótelep parkolójában fél méter magasan állt a víz, miután eltört egy 40 centi átmérőjű vízcső. Sok autó elázott, mert a tulajdonosok nem tudták hamar odébb vinni őket. Volt, aki igyekezett kitolni a kocsiját a parkolóból. De nem csak az autósok jártak rosszul, hanem a lakótelepen élők is, náluk ugyanis nem volt víz, csak reggelre állt helyre a szolgáltatás.

Újabb furcsa bicikliút épült

Villanyoszlopot, kapcsolószekrényt kell kerülgetnie a dunakeszieknek az újonnan épült kerékpárúton. Ráadásul a bicikliutat egy már ott lévő parkolón is átvezették – panaszolják a helyiek. A 300 méteres kerékpárút 21 millió forintba került. Az önkormányzat szerint sokan járnak arra biciklivel, ezért nagy szükség volt az útra, amely teljesen biztonságos.

Autókat tört össze a részeg ámokfutó

Összetört nyolc autót egy részeg férfi a keszthelyi strand mellett kedd délután. Szemtanúk szerint miután elindult a kocsijával ide-oda cikázott a parkolóban. Amikor elfogták, kiderült, hogy jogosítványa sem volt, de a rendőrségnek az autó műszaki hibájára hivatkozott.

Parkoló autókat törtek össze a száguldozók

Három fiatal sérült meg, egyikük életveszélyesen egy balesetben Budakeszin. Autójukkal a város főutcáján száguldoztak, amikor megcsúsztak és kisodródtak. Kidöntöttek két jelzőtáblát, végül az út menti parkolóban három kocsinak csapódtak. A hátul ülő fiú kirepült az autóból, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az összetört parkoló kocsik közül kettő totálkáros lett. Az egyik egy kétgyerekes családé. Az anya megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak.

Kétszer szült ugyanabban a parkolóban

A mentősökkel együtt látogattuk meg azt a bonyhádi anyukát, akivel második kislánya születésekor is ugyanabban a parkolóban kellett félreállniuk, mint három és fél éve.

Kezdődik a karácsonyi roham


szerző:
2015.11.29. 18:18
Kezdődik a karácsonyi roham

Nyolc hónapja nem volt ilyen vasárnap! Országszerte kinyithattak az üzletek. Roham még nem volt, de sokan éltek a vásárlás lehetőségével. A Híradó által megkérdezettek kivétel nélkül azt mondták: örülnek a nyitvatartásnak és szeretnék, ha ez mindig így lenne. A törvény karácsonyig engedi meg, hogy a boltok vasárnaponként kinyithassanak.

Zavarják a lakókat az elhagyott autók

Elfoglalják a parkolót és csak útban vannak. Erre panaszkodnak az egyik veszprémi lakótelepen élők, mert két autó már több mint egy éve áll elhagyatottan ott. Az egyiket egyszerűen ott felejtették, a másik pedig azóta parkol a lakótelepen, hogy a tulajdonosa meghalt. Az önkormányzat szerint ilyen esetekben minél előbb próbálnak intézkedni.

Hologram figyelmeztet a szabályra


szerző:
2015.10.12. 18:37
Hologram figyelmeztet a szabályra

Élethű, hologramos alak figyelmeztet, ha mozgáskorlátozottak helyére, szabálytalanul parkolna egy autó. Ilyen videót készített egy orosz civilszervezet, hogy felhívja a figyelmet a problémára. A megdöbbentő felvétel körbejárta az internetet. A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségénél azt mondják, szükség van ilyen kampányra, mert az általában nem elég, ha a mozgáskorlátozottak állnak ki magukért. Sőt, - ahogy a szervezetnél mondják- van aki felháborodik, ha rászólnak, hogy szabálytalanul parkol.

Félkész parkolók a felújított vasútvonalon

Félkész parkolók, nehezen megközelíthető állomások - ez várja az utasokat a múlt héten átadott Budapest-Esztergom vasútvonalon. Van olyan kereszteződés, ahol nem működik a fénysorompó, ezért munkások állítják meg az autókat.

Illegális autóstalálkozó Miskolcon

Akár tragédiával is végződhetett volna az az illegális autóstalálkozó, amit néhány napja tartottak egy miskolci hipermarket parkolójában. A résztvevők drifteltek, azaz autóikat csúsztatták az aszfalton és gumit füstöltek. A Híradó által megkérdezett vezetéstechnikai szakértő szerint ilyesmit, csak megfelelően felkészített kocsikkal és speciális gumival lehetne csinálni. Az utcai gumi akár szét is robbanhat és súlyos, akár halálos sérüléseket is okozhat.

A fizetős kórházi parkoló ellen tüntettek

Tüntettek Kistarcsán, hogy újból ingyenes legyen a kórház parkolója. A demonstrációt a helyi MSZP szervezte. A Flór Ferenc Kórházban áprilistól vezették be, hogy fél óra után fizetni kell a parkolásért, a kórház vezetője akkor azt mondta híradónknak, azért, mert csak így tudják fenntartani a parkolót.

Posztháború Karácsony és a Fidesz között

Több luxusautó áll most a zuglói önkormányzat parkolójában, mint az előző polgármester idején, ezt írta Karácsony Gergelynek a kerületi Fidesz, miután a polgármester egy képen elődjének luxusautóját állítja szembe a mostani kerékpártárolóval, jelezve, hogy ő biciklivel jár dolgozni. A fideszes fotón látható autók közül szerdán kettő is bent állt az udvarban, ezekkel jár az alpolgármester és a polgármesteri tanácsadó. A polgármester azt mondta, igazából nem is a luxusautóra, hanem a parkolóra akarta felhívni a figyelmet.

„Parkolóháború” Zuglóban


szerző:
2015.05.13. 18:40
„Parkolóháború” Zuglóban

Több luxusautó áll most a zuglói önkormányzat parkolójában, mint az előző polgármester idején, ezt írta Karácsony Gergelynek a kerületi Fidesz, miután a polgármester egy képen elődjének luxusautóját állítja szembe a mostani kerékpártárolóval, jelezve, hogy ő biciklivel jár dolgozni. A fideszes fotón látható autók közül szerdán kettő is bent állt az udvarban, ezekkel jár az alpolgármester, és a polgármesteri tanácsadó. A polgármester azt mondta, igazából nem is a luxusautóra, hanem a parkolóra akarta felhívni a figyelmet.

Tört-zúzott a kocsijával


szerző:
2015.02.18. 18:49
Tört-zúzott a kocsijával

Ámokfutást rendezett kocsijával egy 92 éves férfi az amerikai Mayville-ben. Egy bevásárló központ parkolójából akart távozni, és eközben belerohant minden autóba, ami az útjába került. Mindezt egy térfigyelő kamera felvette.

Lengyel Ferenc a véletlennek köszönheti, hogy színész lett

Az RTL székháza előtt stílszerűen leparkolt. A Portré stúdiójában Barabás Évivel, Lengyel Ferenc, a Parkoló című magyar film egyik főszereplője beszélgetett. Feri igazán szerencsésnek érezheti magát, mert a film főszereplőjének karakterét kifejezetten rá írták.

Pokorny Lia hitvallása: Ha nem megy, engedjük el!

Állandó pörgés az élete, láthatjuk színpadon és a kamerák előtt, egy tehetséges színésznő, aki saját bevallása szerint képtelen leállni. Liával kisfiáról, Misiről, lehetőségekről és munkáról beszélgettünk.

Apai örömök Berki Krisztiánéknál

Apás napot tartottunk, hiszen a tornász mellett vendégünk volt Bárdosi Sanyi, és Klausmann Viktor is, akik a szülőszobai élményüket osztották meg velünk. De felhívtuk a figyelmet a netes gyógyszervásárlás veszélyeire, és beszélgettünk a felvételiről is. S hogy miről még, az tovább olvasva kiderül!

Parkoló - A magyar Drive

Izgalmas mentális sakkjátszma, erős alakítások és drámai hangulat jellemzi a Parkolót, melynek forgatókönyvét Cannes-ban különdíjjal is jutalmazták.

A Parkoló díszbemutatóján jártunk

Két férfi modern párbajáról szól Miklauzic Bence sajátos hangulatú filmje, amelyben olyan színészek játsszák a főbb szerepeket, mint például Szervét Tibor, Pokorny Lia vagy Lengyel Ferenc.

Reflektor 15-01-20


szerző:
2015.01.21. 01:35
Reflektor 15-01-20

Reflektor: Bárdosi Sándor bemutatja egyhetes kisfiát. A Parkoló díszbemutatóján jártunk.

A Parkoló üzletembere


szerző:
2015.01.08. 16:48
A Parkoló üzletembere

A Szervét Tibor alakította Imre, a tehetős üzletember számára az a fontos, hogy fedett helyen parkoljon Ford Mustangja, és még ennél is fontosabb, hogy a világban ő irányítson, és minden úgy történjen, ahogy ő akarja. Emellett a karakter stílussal, kifinomultsággal, intellektuális gazdagsággal és humorral jelenik meg a Parkolóban, mely film 2015. január 22-től kerül a hazai mozikba az A Company Hungary forgalmazásában.

A Parkoló Légiósa


szerző:
2015.01.08. 16:47
A Parkoló Légiósa

Az üres telken álló parkolónak van egy ura, a Lengyel Ferenc által alakított Légiós. Ott éli az életét, az jelenti számára a világot, ugyanakkor múltja, sorsa van, és persze vágyai, melyek nem biztos, hogy ott teljesülnek be. Egy ember, aki magában hordja a konfliktust. A Parkoló 2015. január 22-én kerül a hazai mozikba az A Company Hungary forgalmazásában.

A Parkoló hamarosan a mozikban!


szerző:
2015.01.08. 16:26
A Parkoló hamarosan a mozikban!

Január végén mozikba kerül Miklauzic Bence új filmje, melyről még több információt, és a hivatalos posztert is megtaláljátok, ha tovább olvastok!

Parkoló: birodalom a tűzfalak tövében

A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós, aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Az egyetlen helyre, ahol otthon érzi magát.

Áruház parkolójában akart robbantani

Kannákat és benzines palackokat pakolt egy férfi az autójába, majd egy távirányítóval megpróbálta felrobbantani az egyik 17. kerületi áruház parkolójában, fényes nappal még áprilisban.

Az idegtépő fővárosi parkolás labirintusában

Teljes a káosz sok helyen a fővárosban: ha valakinek nincs a fejében Budapest térképe, vagy nem tudja kívülről a parkolási zónákat, fizethet. Egy bosszús nézőnkkel indultunk el megérteni, miért alkották érthetetlenre a fővárosi parkolási rendszert.

Újra lopóautók

A kerékbilincsezés és a rossz helyen álló kocsik elszállítását szeretnék egységesíteni.

Halálos tűzpárbaj egy koppenhágai mecsetnél

A szemtanúk szerint a két csoport éppen imáról jövet szólalkozott össze, a lövöldözésben egy ember meghalt.

Csaknem 10 autót tarolt le egy kamion

Kamion tört össze nyolc autót Szerencs belvárosában hétfőn kora délután.

Térfigyelőn is leshetik a parkolással csalókat

Pécsett pénteken közölte a polgármester, hogy szigorítanak az ellenőrzésen.

Sokszor a parkolás is gondot okoz a betegnek

Három szabad parkolóhelyet adományozott a ferencvárosi önkormányzat az Országos kardiológiai Intézetnek.

Halálos ütközés egy kukásautóval

Budapesten, a XIII. kerületben egy idős férfi halt meg, amikor összeütközött egy kukásautóval.

Részegen vezetett, s elütött egy gyermeket

Gyereket gázolt el egy ittas nő péntek este Pápán. A kislány könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet.

Pánik és tanácstalanság a parkolóban

Többen attól féltek, hogy büntetést kapnak mert nem tudtak parkolójegyet venni.

Elfogták a lakótelepi rongálót


szerző:
2011.03.29. 16:40
Elfogták a lakótelepi rongálót

Több millió forintos kárt okozott szomszédainak és a rendőrökre is rátámadt egy nő Mosonmagyaróváron.

Kocsi alól halászták ki a tolvajt

Egy nyugdíjas rendőr vette észre azt az autófeltörőt, akit végül egy parkoló autó alól szedtek ki a szolgálatban lévő járőrök.

Rászedik és meglopják a gyanútlan autósokat

Trükkös tolvajok fosztogatják az autósokat az autópálya melletti és a nagyáruházak parkolóiban Bács-Kiskun megyében.

Hamis vizsgáztatás egy hatvani parkolóban

Közokirat-hamisítás miatt folytatnak eljárást egy helyi, felnőttoktatással foglalkozó cég dolgozói ellen.

Parkoló kocsi ütötte el apát és gyermekét

Egy középkorú férfit és kétéves kisgyermekét egy elszabadult autó gyűrt maga alá szerdán este Pécsett.

Senki nem akar kimaradni a parkolóbizniszből

A VIII. után a VI. és VII. kerületi önkormányzatok is szerződést bontanának a Centrum Parkoló Kft-vel.

Törökbálinton kapták el a fővárosi száguldót

Elfogták azt a férfit, aki szombaton autóval menekült el a rendőrök elől és megpróbálta elütni őket.

Nem tüntetett el minden nyomot a gyilkos

Befejezték a nyomozást a zuglói parkolóban lévő autó csomagtartójában talált holttest ügyében.

Benépesült a Hungaroring


szerző:
2010.07.31. 18:50
Benépesült a Hungaroring

Még dél körül is tolongtak az emberek a pénztáraknál, a parkolók megteltek.

Duplán kell fizetni a parkolásért

Akár dupla pénzt is fizettet a Centrum Parkoló Kft. azokkal, akik a parkolási idő vége előtt pár perccel vesznek jegyet.

Drasztikus parkolódíj-emelés Győrben

40 százalékkal emelik a parkolási díjakat februártól a győri belváros szívében.

Marad a Centrum Erzsébetvárosban


szerző:
2009.12.14. 18:24
Marad a Centrum Erzsébetvárosban

A következő 10 évben a cég szedi a parkolódíjakat és veti ki a büntetéseket.

Két hamis rendszám volt a kocsin


szerző:
2009.12.08. 11:12

Épülnek az első P+R parkolók


szerző:
2009.10.27. 16:10
Épülnek az első P+R parkolók

Hat helyszínen 570 férőhelyet és 120 fedett kerékpártárolót alakítanak ki.

Mégsem lesznek P+R parkolók a belvárosban

Csak a külső kerületekben épülnek olcsó, őrzött parkolók. A belvárosiakra nincs pénz.

A Belvárosé a parkoló!


szerző:
2009.09.28. 17:16
A Belvárosé a parkoló!

Pert nyert az V. kerületi önkormányzat az Egészségügyi Minisztériummal szemben.

Véget ér a Centrum-korszak 3 kerületben

10 év után jövő hét végén járnak le a szerződések a parkolótársasággal.

Parkolódíjat szednek a 150 fős faluban

Nagyobb ünnepekkor az autók ellepték Óbányát, ezért alakított ki az önkormányzat egy parkolót a falu elején.

Újabb gyanúsított a kerékbilincs-botrányban

A gyanú szerint megállapodott felettesével és részesedett a kenőpénzből.

300-szoros is lehet a parkolási bírság

Aki jogosulatlanul áll meg mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyen, azt 90-100 ezer forintra büntetik, és fellebbeznie sem lehet.

Szentendre lesz az első nőbarát város

Heteken belül átadják az első női parkolóhelyeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való