KERESÉS search-close

paródia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "paródia"

PAMKUTYA: „Arra próbáltunk figyelni, hogy mindkét oldal problémáit bemutassuk!

Az egyik pedagógusszakszervezet is elismerően nyilatkozott arról a paródiáról, amit Pamkutyáék a tanár-diák kapcsolatról készítettek. Az interjúból az is kiderül, hogy milyen diákok voltak a fiúk, illetve arról is beszél a testvérpár, hogy hogyan látják a tanárok helyzetét!

Így parodizálták egymást a Párbajozók!

Roli és Zsuzsu egymás bőrébe bújhattak, így legálisan kritizálhatták is egymást...

Új paródiával jelentkezett Bödőcs Tibor

Az áldozatok Ady Endre és Latinovits Zoltán!

PARÓDIA: Így látják Gregék Roliékat!

Reni Rolit, Greg Hunort, Adri pedig Erát parodizálta ki! Szerinted mennyire hitelesen utánozták őket?

Lacika így parodizálta ki Adrit

A hétvégi párbaj résztvevőinek egymás bőre bújva kellett ellenfelük búcsúfilmjét leforgatni. Nézd meg, hogy Lacika miként játszotta el Adrit!

Adri Lacika bőrébe bújva búcsúzott a Villától

A vasárnapi párbajon résztvevő villalakók azt a feladatot kapták, hogy egymás bőrébe bújva búcsúzzanak el a Villától. Íme Adri videója, amiben megmutatja, hogy milyennek látta Lacikát.

Lacika és Adri jobb, mint az eredeti Vivi és Krisztián?

A Párbajozóknak az ex-villalakók bőrébe kellett bújniuk, így újra megcsodálhattuk, hogyan veszekedett és romantikázott Vivi és Krisz.

Egymást parodizálták ki a villalakók!

Ezt Ti sem bírjátok ki nevetés nélkül!

ÍGY KÉSZÜLT: Megmutatjuk, hogyan alakult át Gálvölgyi Erős Antóniává!

Már hagyomány, hogy az év utolsó napján különleges szilveszteri híradót láthatnak. A holnapi különkiadást Gálvölgyi János vezeti, aki egyszemélyben játssza majd el mindkét híradós műsorvezetőt. De hogyan lett belőle Erős Antónia, és mit szólt az átalakuláshoz Szellő István?

GÁLVÖLGYI: Nehéz volt Szellő Istvánnak kinézni

Idén Gálvölgyi János vezeti az RTL Híradó szilveszteri adását. A paródia egyik „áldozata”, Szellő István azt mondta: nagy megtiszteltetés, ha az embert Gálvölgyi János figurázza ki.

Miért tette ezt Era?

A párbajra készülő villalány senkit sem kímélve társai gesztusaiból űzött gúnyt a Villában. Párbaj ma este 21:00 órától az RTLII-n.

PARÓDIA: Era Krisztián, míg Krisz Vivi bőrébe bújt!

Először Krisztián kezdte utánozni Vivit, majd Era is beszállt, aki a srác bőrébe bújva ugráltatta Vivient.

Zsuzsu egy füzettel tette azt, amit Krisztián Vivivel az ágyban...

A villalakók meggyőzték a lányt, hogy parodizálja Krisztiánt. Zsuzsu röviden és lényegretörően összefoglalta, hogy miből is áll a srác villaléte...

Garantált a nevetés: kiparodizálták egymást a párok!

A párok azt a feladatot kapták, hogy parodizálják ki egymást. Kitalálod, hogy melyik pár kinek a bőrébe bújt a vicces esti előadás során?

Gáspár Niki: „Én majd rögtönzök!”

A párok azt a feladatot kapták, hogy parodizáljanak ki egy általuk húzott párt. Nézd meg, hogyan zajlott a próbafolyamat az egyes pároknál!

Gálvölgyi János 70 éves!

Megszámlálhatatlan paródia, több mint 100 színházi bemutató, rengeteg tv és mozifilm - amikből jól ismerjük Gálvölgyi Jánost. Most úgy mutatjuk, ahogy nagyon ritkán: a Fókusz két napig kísérte, a Kossuth-díjas színészt.
 

Kameráink előtt vette fel legújabb videoklipjét a Pamkutya!

Két éve, hogy elhoztuk a Pamkutya legújabb paródiáját - Pista és Béla újra felrobbantotta az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, és a két srác humora nem csak a fiatalok körében visz mindent.

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Emlékszel a Gálvölgyi Show legnagyobb dumáira?

Gálvölgyi János ebben a showban új szintre emelte a parodizálást, ami ráadásul akkoriban nem is volt annyira egyszerű a Kossuth-díjas színész szerint. Mellette még legalább 50 kollégája dolgozott azon, hogy a nézők havonta kacaghassanak. Ez annyira jól sikerült, hogy egy-egy megszólalásuk azóta is szállóigeként él a köztudatban.

Ez ám az X-paródia: Irigy Hónaljmirigy módra!

Öt évvel ezelőtt, pont ezen a napon tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a legújabb paródiájukat, mégpedig az X-Faktorról. Már akkor is úgy tudtuk, hogy csak a legnagyobbakba köt bele a csapat, azt mondják, tiszteletük jeléül.

Így utánozta Bellus Pisti Aranyosi Pétert

Részlet a 20. évad 2. részéből:

Bellus István már elég jól imseri miskolci barátját, akiről kiderült, hogy a kedvens ruhamárkája a "sale" és ezért bármit meg is tenne!

Nézd meg itt a teljes adást!

A Pamkutya szerint valami félreértés történhetett

Egy külföldi zenei kiadó letiltatta az egyik legnépszerűbb magyar Youtube-csatorna Despacito paródiáját. A Pamkutya szerint valami félreértés történhetett, de azon igyekeznek, hogy alkotásuk minél előbb újra megtekinthető legyen a videómegosztó portálon.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Itt a Despacito új magyar feldolgozása, a Szelidi-tó!

Ki ne hallotta volna már a nyár slágerét, a Despacitót, ami több mint 3 milliárd megtekintésnél jár már az interneten?! Több magyar paródia is született, most pedig itt a Szelidi-tó!

Despacito paródia a Reggeliben!


szerző:
2017.07.13. 08:22
Despacito paródia a Reggeliben!

Tarol Polgár Peti legújabb feldolgozása, ugyanis elkészült a világhírű sláger magyar paródiája melyet most meg is mutatunk!

Decpacito paródia? Ezt látnod kell!

A mai kifőzdében a konyhapult mögöt Polgár Peti, akit Balázsék Reggeli műsorából ismerhet a nagyérdemű, ám legújabb paródiája is hatalmas sikerrel tarol, amit most a Reggeliben be is mutatunk!

Kiss Ádám vicces paródiával lepte meg rajongóit!

A népszerű humorista is beállt a világhírű Salt Bea parodizálók közé. A végeredménytől persze mindenki fogta a hasát. Mutatjuk!

Csak nálunk! Ez lesz Pamkutya legújabb klipje!

Egy évvel ezelőtt mutattuk be Pamkutya legújabb paródiáját - Pista és Béla akkor ismét felrobbantotta az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, a két srác humora nem csak a fiatalok körében vitt mindent.

Szabó Győző odapirított a Konyhafőnök VIP zsűrijének!

Görbe tükröt mutatott a Konyhafőnök VIP zsűrijének Szabó Győző. A színművész mindhárom zsűritag bőrébe belebújt, hogy legjellemzőbb gesztusaikat, szófordulataikat parodizálja.

Így látja Szabó Győző a Konyhafőnök zsűrijét!

A Konyhafőnök VIP versenyzőjét megihlették az ítészek. Győző átvette Rozina, Zé és a séf helyét az emelvényen, hogy megmutassa, milyennek a zsűritagok az ő szemével.

Ide kattintva megnézheted a teljes paródiát!

Konyhafőnök VIP: Nézd meg Szabó Győző fergeteges zsűri paródiáját!

A színész - akitől a döntő első napján búcsúztunk - nemcsak megfigyelte a zsűrit, de minden jellegzetességükre felfigyelt és a bőrükbe bújt! Nézd meg, hogyan adja elő Szabó Győző Wossala Rozinát, Fördős Zét és Sárközi Ákost!

A Konyhafőnök zsűrijéről készített paródiát Szabó Győző

Az elmúlt hetekben a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózik. Most, hogy kiesett a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Fókusz 2017-04-25


szerző:
2017.04.25. 17:25

TRUMP PARÓDIA: Hollandia


szerző:
2017.02.04. 17:08
TRUMP PARÓDIA: Hollandia

Egyre több európai ország készít vicces imázsfilmet magáról, amelyben az Egyesült Államok elnökét parodizálják.

TRUMP PARÓDIA: Németország


szerző:
2017.02.04. 17:07
TRUMP PARÓDIA: Németország

Egyre több európai ország készít vicces imázsfilmet magáról, amelyben az Egyesült Államok elnökét parodizálják.

A párbajozók szerepet cseréltek

Vivien Dávid bőrébe bújt, míg Dávid Viviként járt-kelt a Villában. Nézd meg, hogyan parodizálták ki egymást a párbajozók!

Mici kigúnyolta Ginát, sértődés lett belőle

A villa-szerkesztőség párjai bábokkal játszhatták el, hogyan látták egymást a munka közben. Mici és Krisztián Ginát és Somát parodizálta. Gina szerint Mici túljátszotta a szerepét.

A villalakók egymás bőrébe bújtak!

Mindegyik versenyzőnek valaki másnak kellett beöltöznie. Volt nagy öröm és vihogás, szeximitálás és DiCaprió-féle alakítások is. A végén mégis Zsolti hozta mindenkire a frászt egy Gina-féle pánikroham/kiakadással.

Zsolti is megmutatta ostorlábait

A villalakó imád táncolni, ahogyan Tivy is nagyon érzi a ritmust, éppen azért Zsolti megpróbált barátja lába nyomába érni.

Tivy és Krisztián humoristának állt

A két párbajozó megmutathatta, hogy mennyire lenne jó stand-upos. Tivy és Krisztián is a villalakók parodizálásával próbált meg mosolyt csalni az arcokra. Szerinted esélyesek lennének a Comet 2016 legjobb humorista kategóriájában?

Kiderült, hogy Vivi az utánzás-paródiák hercegnője

A villalakóknak ki kellett figurázni a két párbajozót, Dinát és Dávidot. Vivi Dávid személyiségét öltötte magára, amivel minden társát lenyűgözte, még magát a kiszemeltet is.

Gergő váratlanul Attila bőrébe bújt

A Farmer emlékeiben vízhordás közben elevenedett meg Dóri és Attila múltkori balhéja, mikor a kézmosóvíz miatt csúnya szóváltásba keveredtek. Meg is mutatta, szerinte milyen volt Attila, miközben felcsattant. Az előadás élethűre sikerült, bár Gábornak nem esett le elsőre...

A Pamkutya kameránk előtt vette fel legújabb videóklipjét!

Itt a Pamkutya legújabb paródiája - Pista és Béla valószínűleg ismét felrobbantja az internetet, ahogy az összes előző slágerparódiájával tette. A legelsőt már nyolc milliónál is többen nézték meg, a két srác humora nem csak a fiatalok körében visz mindent.

Fókusz 2016-05-11


szerző:
2016.05.11. 17:25
Görbe tükröt mutat a sztárvilágnak

Celeste Barber évek óta figurázza ki az internet ikonikus sztárfotóit, a maga meglehetősen esetlen, de annál viccesebb módján. Az átlag anyuka külsejű asszony mindent elkövet, hogy hasonlítson a megidézett fényképeken szereplő nőkre, de ez soha sem sikerül neki.

Már félmillióan látták az Adele-paródiát

Alig két nap alatt félmillióan láttak egy magyar internetes paródiát. A Pamkutya néven publikáló csapat ezúttal Adele Hello című számát dolgozta fel. A klipben megjelennek más ismert videókészítők is, szerintük ez az egyik oka a sikernek, aminek a mértéke még őket is meglepte.

PAMKUTYA: Sikerről, tervekről, jövőről

A kétfős csapat 5 éve készít internetes paródiákat, az egyik legnépszerűbbek a magyar videósok közül. Velük készítettünk interjút.

Pamkutyáék felrobbantották az internetet

Alig két nap alatt félmillióan láttak egy magyar internetes paródiát. A Pamkutya néven publikáló csapat ezúttal Adele Hello című számát dolgozta fel. A klipben megjelennek más ismert videókészítők is, szerintük ez az egyik oka a sikernek, aminek a mértéke még őket is meglepte.

Fókusz 2015-12-11


szerző:
2015.12.11. 18:55

Gálvölgyi újra a humor-porondon!


szerző:
2015.09.04. 17:28
Gálvölgyi újra a humor-porondon!

Sokadik generáció nő fel Gálvölgyi János műsorán, sokan kívülről fújják Rózsa György, Vágó Istán, Izaura vagy Juhász Előd és a Zenebutik paródiákat. A Fókusz ott volt a legújabb show forgatásán.

Fókusz 2015-09-04


szerző:
2015.09.04. 17:20
Fókusz 2015-09-04

Futballhuligánok - A belvárosban törtek-zúztak az ultrák éjszaka, megtámadták a román vendégszurkolókat, ma délután pedig a menekülteket. Megelégelték - A migránsok egy csoportja gyalog indult el a határ felé, de sokan a Keletinél maradtak. Felnőttkor - 18 éves lett az RTL Klub, rengeteg új műsort kapnak a nézők ajándékba ez alkalomból.

Dombi senkit sem kímél


szerző:
2015.05.15. 17:35
Dombi senkit sem kímél

Dombóvári István azért szeretne a Fókuszba kerülni, mert péntek este lesz adásban első önálló estje, amelyben majd 50 percen keresztül szórja majd a poénokat. Polyák Alexandra riportja.

Folytatódik James Franco show-műsora

A színész néhány napja jelentette be, hogy a Making a Scene című paródia sorozathoz új évad készül, amiben már nem csak filmek jeleneteit fogják elemezni.

Ki kicsoda?


szerző:
2015.02.01. 15:17
Ki kicsoda?

A Villalakók azt a feladatot kapták, hogy parodizálják ki egymást. Vajon ki kicsoda?

Gálvölgyi-show 15-01-07


szerző:
2015.01.08. 03:50
Gálvölgyi-show 15-01-07

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 15-01-05


szerző:
2015.01.06. 04:00
Gálvölgyi-show 15-01-05

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 15-01-05


szerző:
2015.01.05. 05:35
Gálvölgyi-show 15-01-05

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 15-01-05


szerző:
2015.01.05. 04:20
Gálvölgyi-show 15-01-05

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 15-01-04


szerző:
2015.01.05. 03:45
Gálvölgyi-show 15-01-04

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-27


szerző:
2014.12.27. 04:00
Gálvölgyi-show 14-12-27

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-26


szerző:
2014.12.26. 04:30
Gálvölgyi-show 14-12-26

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-24


szerző:
2014.12.24. 04:30
Gálvölgyi-show 14-12-24

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-23


szerző:
2014.12.24. 04:00
Gálvölgyi-show 14-12-23

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-22


szerző:
2014.12.23. 02:25
Gálvölgyi-show 14-12-22

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-20


szerző:
2014.12.21. 03:10
Gálvölgyi-show 14-12-20

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-17


szerző:
2014.12.18. 03:05
Gálvölgyi-show 14-12-17

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

Gálvölgyi-show 14-12-12


szerző:
2014.12.13. 03:10
Gálvölgyi-show 14-12-12

Gálvölgyi-show: Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mindenki megjegyezte. A Gálvölgyi-show több évtizedes sikertörténete fantasztikus parodizáló képességének köszönhető. A palettát színesíti klasszikus, régvolt humoreszkek, írások mai feldolgozása is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való