KERESÉS search-close

papp réka kinga

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "papp réka kinga"

Papp Réka Kinga lánya kistestvért követel

Egy tanulmány szerint korosztályhoz kötött az időbeosztás, ami az alvást és a szexuális együttléteket illeti. A Heti Hetes tagjai magukat elemezgették, amikor Papp Réka Kinga elmesélte, milyen jelenetben volt része kislányával és volt férjével az óvodában.

Intim fotót mutatott magáról Hajdu Steve

Egy törvényrendelet alapján a szülők megoszthatnak gyermekeikről képeket közösségi oldalaikon, de vállalniuk kell a felelősséget, hogy később bíroság elé kényszerülhetnek a fotók miatt. Ugyanis évekkel később, ha a kicsik felnőttek, beperelhetik anyukájukat és apukájukat a közzétett képek miatt. Hajdu Steve azonban önszántából mutatta meg saját fotóját...

Manchester szurkolók okozták a földrengést

Állítólag a szurkolók annyira belelkesültek, hogy örömük kihatással volt bolygónk mozgására is. Gálvölgyi János azonban megnyugtatta társait és a nézőket, ugyanis szerinte Magyarországon erre nem lesz példa.

Papp Réka Kinga ikreket vár?


szerző:
2016.02.08. 11:48
Papp Réka Kinga ikreket vár?

 „Nagymama leszel megint!” - ezt az üzenetet kapta a Heti Hetes tagjának édesanyja.  Papp Réka Kinga gyanútlanul és lezáratlanul az öltözőben hagyta mobiltelefonját, amit Para-Kovács Imre azonnal ki is használt. Az adásban pedig Hajdu Steve egy újabb sms-sel egészítette volna ki a „nagy bejelentést”.

Váratlan vendég lepte meg a vendégeket

Még szinte el sem kezdődött a Heti Hetes adásának felvétele, a vendégek hihetetlen kreatívak voltak. Jáksó László azonnal elő is kapta a telefonját, hogy lőjön néhány szelfit. És ha már szelfi, akkor nem maradhatott ki a telefonos fotózás királya.

Ceglédi Zoltán csak néhány embert záratna be vasárnap

Az új nyitva tartási szabályok értelmében, sok üzletben hiába tele a polc, csakis kizárólag pékárut és tejterméket árusíthatnak. A Heti Hetes asztaltársaságának még eszébe jutott néhány korlátozási szabály a vasárnapokra.

Kulka: Szenvedélyes nézője vagyok az M1-nek

Az M1 bemutatkozó napja az MTVA szerint sikeres volt. Kimutatták, hogy őket nézték a legtöbben, mivel összeadták a húsz híradás nézettségét. Kulka János minden nap szán rá időt, hogy belenézzen a műsorba.

Alakítson mindenki pártot!


szerző:
2015.02.18. 14:24
Alakítson mindenki pártot!

A Heti Hetes aktivistája Papp Réka Kinga is ott volt Rogán Antal Keleti pályaudvaron tartott sajtótájékoztatóján. Tapasztalatait, véleményét megosztotta az azstaltársasággal is.

Szexuális segédeszköz, golfütő vagy dominapálca?!

Meglepetés! A Heti Hetes 600. adásának alkalmából szelfibotot kaptak a humor nagyágyúi. Mint egy gyerek, úgy tépték fel a dobozt, kicsomagolták a meglepetést, és beindult a fantázia. Mindenkinek más jutott eszébe az ajándékról.

Heti Hetes: 600!


szerző:
2015.02.15. 15:00
Heti Hetes: 600!

Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői. Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.

Vasárnapi zárva tartás: Fejlődés vagy visszafejlődés?

Hajdu Steve és Ábel Anita a plázák létjogosultságáról vitáztak, a hosszas okfejtésben volt, amiben egyetértettek, volt, amikor egymást se nagyon értették.

Hogyan színlelik a pasik az orgazmust?

Bár a vendégek többsége férfi, mégis Ábel Anita világosította fel őket.

Heti hetes 15-01-25


szerző:
2015.01.25. 19:00
Heti hetes 15-01-25

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

Gyermekkarácsony a Parlamentben


szerző:
2014.12.28. 20:10
Gyermekkarácsony a Parlamentben

Milyen értékben kaptak ajándékot a gyerekek? Ceglédi Zoltánt megihlette a kérdés, és összefésülte az aktuális hírekkel, amik a politikusok családjairól szólt.

Miről is szól a Paff, a bűvös sárkány?

Kocsis Máté drogteszt-javaslatán nemcsak a közvélemény, hanem a Heti hetes asztaltársasága is felháborodott.

Heti hetes 14-12-14


szerző:
2014.12.14. 19:00
Heti hetes 14-12-14

Heti hetes: Politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek.

A debreceni helyszínelők


szerző:
2014.11.30. 21:04
A debreceni helyszínelők

Kósa Lajos szórvány magyarokat keresett fel egy forgató csoport kíséretében. A hír, az indoklás megihlette Ceglédi Zoltánt, aki forgatókönyvet írt az eseményhez.

Parázs vita a Heti Hetesben


szerző:
2014.10.26. 19:32
Parázs vita a Heti Hetesben

A kitiltási botrány részleteit boncolgatták a vendégek, amikor Teddy a liberálisok követeléséről, anyagi helyzetéről és választási plakátjairól kérdezte Ceglédi Zoltánt. Az elemző elég hevesen reagált Farkasházy kijelentéseire, mire Para-Kovács nyugtatót, míg Jáksó a verbális öklözés folytatását javasolta.

Ki a helyesebb politikus? Orbán, Lázár vagy Kósa?

A nemrégiben bevezetett reklámadóról tanakodott az asztaltársaság, amikor Ábel Anita és Papp Réka Kinga picit elkanyarodott más irányba: melyik politikus, mennyire helyes.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való