KERESÉS search-close

pap

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pap"

Nem először támadt papra


szerző:
2019.05.22. 18:00
Nem először támadt papra

Egy pap megöléséért korábban már életfogytiglanra ítélték azt a férfit, aki szombaton brutálisan megtámadta a táti plébánost. Gyónni ment a paphoz, de később újra megjelent nála és pénzt követelt tőle. A plébános menekülni próbált, de támadója falhoz nyomta, végül ki tudott szaladni az utcára és a szomszédoktól kért segítséget, akik  rendőrt hívtak.

Mise közben szúrták meg a papot

Megszúrtak egy papot mise közben a kanadai Montreálban. Mindezt élőben közvetítette egy katolikus csatorna. A pap nem sérült meg súlyosan, és már haza is mehetett a kórházból. Azt még nem tudni, hogy miért támadták meg.

Közmunkások közé csapódott egy autó

Közmunkások közé hajtott egy autó Papon, Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyében szerda délután. Információink szerint a 43 éves sofőr túl gyorsan akarta bevenni a kanyart, kisodródott és egyenesen az árokban dolgozó munkások közé csapódott. Öten súlyosan sérültek, két munkás, a kocsit vezető férfi és élettársa pedig könnyebben.

Az évszázad magyar szélhámosa a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét is eladta

Eladta a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetét, az egyik budapesti utca díszburkolatát. Az évszázad magyar szélhámosa volt már pap, főorvos, ügyvéd,- diploma nélkül. Bósa István miatt módosították a BTK-t, elérte, hogy csecsemőgyilkosságért életfogytiglan járjon. Korábban is forgattunk vele, éveket ült börtönben, de mit csinál most? Megkerestük.
Arról, hogy korábban miket követett el, ide kattintva részletesen mesél.

PAPNAK IS HAZUDTA MAGÁT: „Nemcsak kereszteltem, temettem, eskettem is”

Az évszázad magyar szélhámosaként emlegetik, tény, hogy negyvenhét nap után már főosztályvezető orvosnak nevezték ki, abban az intézményben ahol orvosi diploma nélkül, elmeorvosként dolgozott. És ez csak a jéghegy csúcsa. Bósa István mesél. A teljes riportot megnézheti ITT.

Szénmonoxid-mérgezés a csengerújfalui templomban

Öten kerültek kórházba, köztük három gyerek a Szabolcs megyei Csengerújfalu templomából. Úgy tudjuk, köztük van a görögkatolikus pap felesége és lánya is. Kiderült, hogy a sekrestye kazánjából visszaáramlott a halálos gáz.

 

Rátámadt a papra, mert nem ő lett a keresztanya

Megütötte a plébánost, mert nem ő lett a keresztanya – egy 28 éves nő ellen emelt vádat az ügyészség. A vádirat szerint a nő elkésett a keresztelőről, a templom előtt azért kérte számon a plébánost, mert nélküle végezte el a szertartást. A nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolják.

Bírálta a gyűlöletkeltést

A kormány nézeteivel ellentétes gondolatok is elhangzottak az állami rádió vasárnap délelőtt közvetített istentiszteletén. A harkai evangélikus templomból szólt az ünnepi igehirdetés, ahol Mesterházy Balázs esperes a más vallású és sötétebb bőrű emberek elleni gyűlöletkeltést bírálta.

 

Gyuri rózsaszín dresszben állt a rajthoz

Míg Gyuri egy testhez simuló, rózsaszín dresszben érkezett a P.I.N.T.-re, addig Pajkaszeg papja lazára vette a figurát, de még így is kiderült a hivatása.

A teljes adásért kattints IDE!

Így jutott a pap egy kis extra bűnbocsánatért cserébe biciklihez!

A pap mindenáron szeretett volna elindulni a Pajkaszegi Ironman Nemzetközi Triatlonon, ezért bármire képes volt, hogy bringát szerezzen magának. De valószínűleg nem ilyen kerékpárról álmodozott...

A teljes adásért kattints IDE!

A pap úgy döntött, hogy szerencsét próbál egy közeli városban, azonban nem olyan volt a fogadtatása, mint amit elképzelt. Sőt... A végén az életéért szaladt!

A teljes adásért kattints IDE!

Mit keres Dóri a pap ágyában?

A pap egy takarón osztozott Dórival... Oda a cölibátus? Vajon mit szólnak majd a hívők, ha megtudják, hogy Pajkaszeg papja ágyba bújt egy nővel? Szombaton este 20 órakor kiderül! Kapcsolj az RTL Klubra A mi kis falunk következő részéért!

Vízen jár Pajkaszeg plébánosa?

Pajkaszeg polgármestere arra kérte a papot, hogy hasson a hívőkre az autópálya ügyében, vagy tanuljon meg járni a falu tavának vízén. A pap persze nem tétovázott!

A Fidesz mellett érvelt a pap


szerző:
2018.01.14. 18:30
A Fidesz mellett érvelt a pap

A templomban nyíltan kiállt a kormánypártok mellett a plébános Hódmezővásárhelyen. A városban jövő hónapban polgármestert választanak. Németh László esperes-plébános arról beszélt, hogy az egyház a második világháború óta nem kapott akkora támogatást, mint a jelenlegi kormány alatt. Ezen több hívő is felháborodott.

Pál Feri atya:

„Pálferi” estet tartunk a vasárnapi portréban! Akár egy terápiával is felér, annyi pozitív energiát, élet- - igent kapunk Feri atyától, aki egyébként római katolikus pap, és mentálhigiénés szakember.

Teca elhívta sörözni a Papot! Mi lesz ebből?

A Pap szomorúan vette tudomásul, hogy Teca nem lesz ott a temetésen. A kocsmárosnő ezért úgy döntött, hogy meghívja a kocsmájába a lelkészt, akiért már régóta odavan...

A viccesre sikerült temetés története

A gyászoló pajkaszegiek és a pap nem tudták megállni nevetés nélkül, ahogy Gyuri szerencsétlenkedik a koporsónak kiásott lyukban, majd ezután következett a ráadás!

A pap az egyetlen megoldás Stoki babonájára

Stoki hiába próbált ki minden módszert, a babona csak elszúrta az egész napját, így kénytelen volt Gyuritól segítséget kérni, akinek remek ötlete támadt!

Mise egy kis fitness zenével fűszerezve

Először a plébániában felcsendülő fitness zene zavarja meg a misén ülőket, majd a foci gondolata...

Mindenét elvesztette a pap és állatorvos apja

A pap először a Bibliáját, majd a karóráját, végül az apja házát is elkártyázta. Vajon sikerül az állatorvosnak visszaszereznie azt, amit fia elvesztett? A kulcsszó a csalás!

Ez történik akkor, ha egy pap pókerezni kezd!

A pap először csupán egy kör erejéig szállt be a játékba, azonban túl csábítónak tűnt számára, hogy végre férfiak is ellátogatnak a miséjére...

Ez egy kulcsfontosságú baki jelenet!

Megvan az a jelenet, amikor a pap visszanyert mindent, amit azelőtt elveszített pókerben? Szerintetek hányszor forgatták le?

Bakik a hetedik részből!


szerző:
2017.03.16. 22:35
Bakik a hetedik részből!

Bakikból A mi kis falunk forgatásán sem volt hiány! Mutatjuk a hetedik epizód legjobbjait!

Így lett Laciból darts tábla...

Stoki után Laci is átélte azt a fájdalmat, amit a darts nyíl tud okozni... Vajon mivel haragították magukra a pappal a kocsma vendégeit?

Meztelen női testtel érintkezett a pap, ráadásul mindenki szeme láttára!

A pap, azért hogy szemléltesse a vízimentés folyamatát, megkérte Dorkát, hogy tegyen úgy, mintha fuldokolna. Azonban ami ezután következett, arra senki sem számított!

A Pap még sohasem került ilyen közel egy nőhöz sem!

Teca lába lesérült, a pap apja pedig úgy intézte, hogy fia masszírozza meg és ápolja a nőt...

Nem sok jó várt a Papra a városban...

A polgármester utasítására a városba utazott a pap, azonban amint kilépett a vasútállomásról az utcára, szörnyű dolog történt vele...

Megfázott a Pap, avagy új szerepben a Polgármester

A polgármester elküldi a faluból a papot, hogy helyette gyóntassa meg a lakókat, hátha kiderül, ki lopja a halakat a tóból. Azzal azonban nem számol, hogy egy fél napja rámegy erre...

Meglátszik, hogy a Polgármester nyolcadikban gyónt utoljára...

A halastóból valaki lopja a halakat, ezért a Polgármester úgy dönt, hogy ellátogat a paphoz, hogy gyónás közben kihúzza belőle, ki a tolvaj, azonban úgy tűnik, Károly nem mostanában gyónt utoljára...

Meglepő dolog derült ki a falu férfi lakóiról!

Az elszabadult kamion sofőrjével egyedül a pap tud kommunikálni, de még Bakinak is feltűnik, hogy valami egészen mást mond angolul a török férfinak, mint amit gondol...

Valaki érti, amit Gyuri mond?

Ilyen az, amikor Lengyel Tamás belegabalyodik abba, hogy ki mit ért, és végül kiderül, hogy senki nem ért semmit!

Ilyen szertartást sem láttak még a pajkaszegiek

A pap egészen beleéli magát az Istentiszteletbe, hála apja orvosságának, ezzel azonban elkergeti a püspököt, és annak esélyét, hogy megváltozhat az élete.

Fittness vagy Plébánia? Ez itt a kérdés!

A pap már készülődne a misére, azonban sportolni vágyó lányok lepik el a fitness teremként is üzemelő plébániát. A pap persze egyből kitalálja, hogy ki áll a dolog hátterében...

Ismerd meg Pajkaszeg papját!

Schmied Zoltán mesélt nekünk A mi kis falunkban alakított karakteréről a sorozat keddi sajtóvetítésén. Nézd meg a videót!

Pap


szerző:
2017.01.12. 17:26
Gyerekeket molesztálhatott a pap

Végleg eltiltottak egy papot, mert felmerült a gyanú, hogy gyerekeket molesztált. Bár az Indexnek nyilatkozó egyik áldozat azt mondja, már 2003-ban jelezte, hogy a férfi fogdosta őt, akkor semmi sem történt a pappal. Végül tavaly indult újabb vizsgálat, és idén augusztusban született meg a papot eltiltó döntés.

Egy magyar pap, aki a Vatikán hivatalos ördögűzőjénél tanult

Egy volt katolikus pap beszélt a Fókusz riporterének az ördögűzésről, ami Magyarországon tabu témának számít. A pap azt állítja, hogy legalább harminc ördögűzésben vett részt. Riportunk sokak érzékenységét sértheti.

Mindkét túszejtőt ismerte a rendőrség

Mindkét túszejtőt ismerte a francia rendőrség a keddi templomi támadás előtt - ez derült ki azután, hogy mára sikerült azonosítani a második terroristát is. A két 19 éves férfi kedd délelőtt berontott egy észak-francia település templomába, megölte a papot, és túszokat ejtett. Végül lelőtték őket a rendőrök. Az Iszlám Állam terrorszervezet szerda este nyilvánosságra hozott egy videót, amelyben a támadást megelőzően a francia születésű fiatalemberek hűséget esküdtek nekik.

Két fegyveres ejtett túszul öt embert

Két fegyveres ejtett túszul öt embert egy templomban Rouenben. A túszok között egy pap és két apáca is volt. Helyszíni beszámolók szerint a 84 éves papnak elvágták a torkát, egy másik túsz jelenleg élet és halál között lebeg.

Túszejtés Franciaországban – az elkövetőket lelőtték

Két fegyveres ejtett túszul öt embert egy templomban Rouenben. A túszok között egy pap és két apáca is volt. A rendőröket egy harmadik apáca értesítette, akinek sikerült elhagynia a helyszínt. A túszejtés 11-kor véget ért, a rendőrök lelőtték a két késsel felfegyverkezett elkövetőt.

Kérdései miatt függesztették fel a papot

Felfüggesztették, így egyelőre nem misézhet az a katolikus pap, aki videóblogjában arról kérdezte Orbán Viktort, hogy kicsoda Habony Árpád. A pap arról is érdeklődött az egyház vezetőitől, igennel vagy nemmel szavazzon-e a menekültkvótáról szóló októberi népszavazáson. A pap gyakran használja a legmodernebb kommunikációs eszközöket, így a közösségi oldalakat is. A pécsi egyházmegye vizsgálatot indított ellene, és ennek idejére minden nyilvános papi működéstől eltiltotta.

Sokkolta a szerzeteseket az újabb erőszak

Megdöbbentette és sokkolta a szerzetes közösséget, ami Pannonhalmán történt – ezt mondta kedden egy szűk körű sajtóbeszélgetésen Várszegi Asztrik főapát. Most hozták nyilvánosságra, hogy egy szerzetes tanár még 1996-ban szexuálisan zaklatta az egyik diákot. Várszegi Asztrik a közösség és a maga nevében is nyilvánosan bocsánatot kért.

Ötvenhárom év után tartóztatták le a gyilkos papot

Holtan találták egy csatornában több mint ötvenhat évvel ezelőtt az egykori szépségkirálynőt és iskolai tanárt, Irene Garza-t. A gyanúsítottat még csak most, kedden tartóztatták le.  

Fókusz 2016-01-05


szerző:
2016.01.05. 18:55
Fókusz 2016-01-05

A Star Wars-ról prédikált egy pap a terézvárosi templomban. De hogy fogadták mindezt a hívek? Mi a titkuk? - Több millióan kattintottak rájuk. A legnépszerűbb hazai videók a Wellhellótól Bözsi néniig 2015-ben. Örök rabság - Mi a különbség a kisivó, a nagyivó és az alkoholista között? Egy betegség, amelyben minden magyar család érintett.

Kovács András Péter papnak készült, humorista lett belőle

Kovács András Pétert, a Showder klub adásaiból, már jól ismerhetjük, de annál kevesebbet tudunk arról, hogy mikor is döntött úgy, kiáll és löki a sódert és vajon mindig erre a pályára készült-e, és ha nem, akkor hogyan sodródott a humorműfaj közelébe…

Ez a katolikus pap megvédte a pedofilokat egy olasz tévéműsorban

Az olasz lelkész szerint a figyelemre vágyó fiatalok tehetnek a gyermekmolesztálásról. A katolikus egyház azonnal felfüggesztette a nyilatkozat után.

Pornófilmeket nézett két diákjával a pap

Szexuális szokásaikról érdeklődött, és egyiküknek szerelmet is vallott - kiskorú veszélyeztetése miatt másfél év, felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság a nagykanizsai piarista iskola egykori paptanárát. A 36 éves férfi ellen az iskola igazgatója tett feljelentést a rendőrségen, miután felmerült, hogy a tanár fiúkat zaklat. A pap bűnösnek vallotta magát a bíróságon. Az ítélet jogerős.

Fókusz Plusz 15-06-20


szerző:
2015.06.20. 19:10
Fókusz Plusz 15-06-20

Fókusz Plusz: Mennyei dalok - Rap, metál és technostílusban szólítják meg a fiatalokat. Jézus, ha élne, ma rapper lenne? Világcsavargók - Két kerékkel vagy stoppal járják be a Földet. Van, aki évek óta bicikli nyergében tölti a mézesheteit.

Anto atya, a rockpap


szerző:
2014.12.17. 18:45
Anto atya, a rockpap

Így hívják azt a horvát férfit, akinek heti műsora van a helyi katolikus rádióban. Tízezrek hallgatják hetente Anto Bobast, annak ellenére, hogy először szokatlan volt, hogy kemény zene mellett hirdeti az igét.


 

Pápaválasztás: hogyan változnak az esélyek?

A katolikus egyházfő megválasztásához a 115 pápaválasztó bíboros kétharmadának támogatására volt szükség. A korai fehér füsttel a magyar bíboros, Erdő Péter esélyei is elszállnának – mondta korábban Érszegi Márk Aurél Vatikán-szakértő.

Hogyan lett a ferencvárosi fiúból pápajelölt?

Olasz, amerikai, osztrák, német és magyar újságok, internetes portálok hetek óta cikkeznek a magyar bíborosról, mint esélyes jelöltről. De ki is Erdő Péter?

Deszkásoknak áll a világ


szerző:
2012.10.29. 19:00
Deszkásoknak áll a világ

Láttunk már gördeszkás papot, gördeszkatrükköket és most itt az egyre terjedő divat, a longboard, azaz a hosszú gördeszka. Egyre több videóklip és utcán szlalomozó fanatikus idézi fel újra a 70-es évek közepe óta terjedő gördeszkában a közlekedési eszközt.

A papságban is emancipálódnának a nők

Nők is lehessenek katolikus papok - ezért tüntettek egy amerikai mozgalom tagjai a vatikáni Szent Péter bejáratnál.

Pedofil papjának falazott a püspök

Kansas City püspöke ellen vádat emeltek, mivel nem jelentette, hogy gyermekpornót talált a pap számítógépén.

Fellélegezhet a pedofíliával vádolt pap

Nem emel vádat az ügyészség a bólyi plébános ellen, akit korábban azzal gyanúsítottak meg, hogy pedofil filmet töltött le számítógépére.

Besenyő Pista bácsi, a buddhista pap

Laár András lehengerlő stílusával, szenzációs humorával fűszerezve mesél szüleiről, gyermekkoráról, és az első porszívőcsöves csillagászati élményéről a Portréban.

„Hordozzátok egymás terhét!”

Hatvan fogyatékos gyerek táborozik a görög katolikus egyház papnövendékeinek szervezésében.

10 év börtönt kapott a zaklató pap

A chilei katolikus papot pénteken ítélték el szexuális zaklatásért. Ugyanaznap pedig letartóztattak egy másik atyát hasonló vádak alapján.

Tévében ismerte el tettét a pedofil pap

Megrázta a belga katolikus egyház vezetőjét, hogy egy volt püspök a televízióban ismerte be, szexuálisan zaklatta két unokaöccsét.

Csacsin érkezik a pap a virágvasárnapi misére

A szentkúti ferences rendi elöljáró emléket szeretne állítani Jézus jeruzsálemi bevonulásának.

Megverték és kifosztották a papot

A támadás után a plébános a sekrestyéstől kért segítséget, aki szerint 80 ezer forintot és a mobiltelefonjait vitték el.

Pedofília miatt felfüggesztettek 21 papot

Felfüggesztettek huszonegy philadelphiai római katolikus papot, mivel egy nyomozás szerint összefüggésbe hozhatók gyermekmolesztálási ügyekkel.

Valld meg bűneidet a mobilodnak!


szerző:
2011.02.09. 17:18
Valld meg bűneidet a mobilodnak!

A mobiltelefonra készült alkalmazás segítségével a hívők bárhol meggyónhatják bűneiket.

Pedofil képek a plébános számítógépén

A magyar hatóságot külföldi nyomozók értesítették arról, hogy tiltott pornográf felvételeket nézegetett egy baranyai pap az interneten.

Anthony Hopkins magyarországi horrortörténete

Elkészült az Oscar-díjas színész új horrorfilmje, amelyet zömében Magyarországon forgatott.

Lopott Krisztus-képmást rejtett a sztár lakása

Visszaadott egy lopott XVIII. századi ikont egy ciprusi templomnak a brit popénekes, Boy George.

Papokra utazott a szélhámos


szerző:
2010.12.14. 12:38
Papokra utazott a szélhámos

A férfi több budapesti, budaörsi plébánostól hamis papírokkal csalt ki pénzt, mondván, beteg édesanyja gyógyítására kell.

Templomba költözött a rádióstúdió

A plébániából sugározzák az éjjel-nappali közösségi rádióadást Devecseren. Csak zene és hírek szólnak az iszap-katasztrófával kapcsolatban.

Szexuális áldozatokkal beszélgetett a pápa

A pápa öt egykori áldozattal találkozott, és 30-40 percen át beszélgetett velük.

Bűncselekmény a püspökségen?


szerző:
2010.09.17. 19:34
Bűncselekmény a püspökségen?

Az Egyházfórum című folyóirat szerint bűncselekmények miatt fölmentették a pécsi püspökség két vezető beosztású alkalmazottját. Az Egyházmegyei Hatóság cáfol.

Mezre cserélt reverenda


szerző:
2010.09.16. 20:01
Mezre cserélt reverenda

Papok és az adrenalin. Egyikük a sárkányrepülés és az aszfaltszaggatás, másikuk az akrobatikus rock and roll vagy a gördeszka megszállottja. Atyákat kerestünk fel, akik szakítottak a hagyományokkal, és az igén kívül a tempót is diktálják.

Elismerte a zaklatásokat a belga egyház

Az áldozatok megsegítését és a felelősök megbüntetését ígérte a belga katolikus egyház.

Öngyilkosságokhoz vezetett a papi pedofília

13 öngyilkosság köthető a belga egyház molesztálási ügyeihez. A vizsgálatot a rendőrség folytatja.

Mégsem lesz Korán-égetés?


szerző:
2010.09.10. 14:30
Mégsem lesz Korán-égetés?

Teljes a bizonytalanság a tervezett Korán-égetés körül az Egyesült Államokban.

Obama is óva int a Korán-égetéstől

Barack Obama amerikai elnök is arra kéri Terry Jones floridai lelkészt, hogy ne égesse el a muszlimok szent könyvét.

Több száz névházasságot kötött a pap

Négy év börtönre ítéltek azt az anglikán papot Nagy-Britanniában, aki névházassággal bevándorlókat segített brit állampolgársághoz.

Fél Kettő 10-08-16


szerző:
2010.08.16. 14:25
Fél Kettő 10-08-16

Fél Kettő: Pusztító vihar - több ezer háztartás áram nélkül, még tart a károk elhárítása. Burgenlandi történetek - Hogyan él Ausztriában Pap Rita és családja? Vendégünk az énekesnő. Veszélyes ételek - Kisgyermekeket betegít meg a tejpor Kínában. Milyen hormonkészítményektől kell tartani?

Gördeszkáról prédikál a plébános

Szenzációs trükkökkel a tizenéveseket is kenterbe veri a gördeszkázó Zoltán atya.

Reggeli 10-07-20


szerző:
2010.07.20. 09:05
Reggeli 10-07-20

Reggeli: A keddi Reggeliben egy érdekes kísérletet hajtottunk végre Terry Black-en Pap Lambert István hipnotizőr segítségével. Egy külföldi nőnek ugyanis egy virtuális, hipnózisban végrehajtott álműtéttel sikerült 25 kilót leadnia fél év alatt. Azt sulykolták belé, hogy gyomorgyűrűje van. A virtuális műtétet Terry Black-en is végrehajtottuk.

Pap Rita őszinte vallomása


szerző:
2010.07.12. 07:30
Pap Rita őszinte vallomása

Az énekesnő Szily Nórának mesélt gyermekkoráról és arról, miért költöztek külföldre családjával.

Felszentelték az első olasz női papot

A 35 éves nő házas, és elmondása szerint gyermekkora óta pap akart lenni.

Árulják a rejtett kamerás szexvideót

A felvételt, melyen egy volt kórista fiú elégít ki orálisan egy katolikus papot, 3 és 6 dollár közötti áron kínálják.

Szexvideo buktatta le a papot


szerző:
2010.04.20. 09:40
Szexvideo buktatta le a papot

A brazil rendőrség letartóztatott egy 83 éves papot, akit azzal vádolnak, hogy kisgyerekeket molesztált.

Akár el is bocsáthatják a pedofil papokat

A Vatikán honlapján tette közzé, hogy mi is a teendő, ha egy pap szexuális visszaélést követ el.

Pedofil botrány francia atyák körül

Az egyik papot kiskorúak szexuális bántalmazásával, a másikat gyermekpornó birtoklásával vádolják.

Segélyvonal a zaklató papok áldozatainak

Telefonos segélyvonalat hoz létre a katolikus egyház Németországban azok számára, akiket papok molesztáltak.

Süketnéma gyerekeket molesztált egy pap

A már elhunyt Lawrence Murphy a vád szerint mintegy 200 süketnéma fiút bántalmazott.

Papok és apácák ellen nyomoznak


szerző:
2010.03.22. 18:53
Papok és apácák ellen nyomoznak

A dán katolikus egyház bizottságot állít fel, amely utánajár a gyermekek szexuális zaklatásával kapcsolatos ügyeknek.

Véget érhet a papi nőtlenség


szerző:
2010.03.12. 18:48
Véget érhet a papi nőtlenség

Titokban mérlegelik a Vatikánban a papok és szerzetesek cölibátusának eltörlését.

Szexhirdetés buktatta le a parázna papot

Egy fiatal spanyol papról kiderült, hogy nemcsak lopott az adományokból, de azt nőkre és pornóra költötte.

Elítélte a pápa a pedofil papokat

Hangsúlyozta: a Vatikán mindig helyteleníteni fogja, ha az egyház tagjai megrontják a rájuk bízott gyermekeket.

Három éjféli szentmise egy este


szerző:
2009.12.24. 15:10
Három éjféli szentmise egy este

Sok helyen egyetlen pap jut több falura, így előfordulhat, hogy már kilenckor celebrálniuk kell.

Templomban lőtték le a papot


szerző:
2009.11.20. 08:01
Templomban lőtték le a papot

Lelőttek egy ortodox papot egy moszkvai templomban csütörtökön.

Elengedték az elrabolt papot


szerző:
2009.11.12. 12:49

Kylie Minogue Pap Rudolfot akarta


szerző:
2009.10.13. 16:53
Kylie Minogue Pap Rudolfot akarta

Soha nem tanult animációt készíteni, de ha szomorú, mindig rajzolással tereli el a figyelmét.

Elítélték az ördögűző papokat

Ördögűzés címén halálra kínoztak egy kamasz fiút.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való