KERESÉS search-close

panoráma

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "panoráma"

Magasabb lesz a luxuslakópark


szerző:
2018.07.26. 18:35
Magasabb lesz a luxuslakópark

Nagyobb is lesz, meg nem is a Rózsadombon épülő luxuslakópark, mint amekkora a helyén lévő, romos SZOT-szálló volt. A pesti oldalról már látszik, mekkora lesz az új társasház tömbje. Buda legszebb panorámájú domboldalán a rendszerváltás óta folyamatosan pusztuló épületet az ismert vállalkozó, Waberer György cége vette meg.

Nézd meg magad Barabás Évi csodás otthonát!

Pont egy évvel ezelőtt a csinos műsorvezetőt látogatta meg a Story Extra stábja a Váratlanul, vágatlanul. Évi elárulta, imádja az otthonát, és minden nap hálát ad annak, hogy egy olyan helyen élhet, mint most. A nézők a Fókusz műsorvezetőjének kedvencét is megismerhették.

Story Extra 2016-11-07


szerző:
2016.11.07. 16:55
Állagmegóvásra kértek engedélyt

Az Unesco szerint csak állagmegóvásra kért engedélyt a miniszterelnökség ahhoz, hogy körülbelül 100 négyzetméteres erkélyt építsenek Orbán Viktornak, a Karmelita Kolostorban épülő irodájához. Az RTL Híradó kereste meg ezzel az ENSZ szervezetét. Az épület ugyan műemlék, ráadásul a világörökség része, a miniszterelnökség mégis hozzáépíthet.

Korrupcióval vádolják Putyint Amerikából

Korruptnak nevezte az orosz elnököt az amerikai pénzügyminisztérium egyik vezetője. Adam Szubin, aki államtitkári rangban van, a BBC brit közszolgálati csatorna Panoráma című oknyomozó műsorának nyilatkozott. Az Egyesült Államok kormányzati szinten most először fogalmazott meg ilyen súlyos vádakat Vlagyimir Putyinról.

Látnivaló nincs, de kilátót építenek

40 millió forintból, 11 méter magas fenyőkilátó épül Algyőn. Molnár Ákos jelenlegi polgármester sem tudja, hogy mi lesz a funkciója a kilátónak. Az 5000 fős Csongrád megyei község rendezett, de nemigen van turisztikai látványossága. A polgármester azt mondja: visszadobni nem akarták a pályázatot, mert az nem vetne jó fényt a községre.

meneTrend Itthon: Nagymaros


szerző:
2010.10.30. 00:55
meneTrend Itthon: Nagymaros

meneTrend Itthon: Nagymaros kellemes úti cél, ha ellátogatunk ide, az ország egyik legszebb panorámájával találkozhatunk.

3 milliós négyzetméterár


szerző:
2009.05.18. 18:28
3 milliós négyzetméterár

Nem a rózsadombi lakások, hanem a belvárosi tetőtéri ingatlanok a legdrágábbak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való