KERESÉS search-close

pankrátor

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pankrátor"

A Szikla lánya is pankrátornak áll!

Dwayne Johnson pankrátorból lett világhírű színész, és úgy néz ki, lányát is inspirálta karrierje: a 17 éves Simone is elkezdte a látványos sportot. Johnson majd 10 év alatt lett az egyik legismertebb sztár az amerikai pankráció történetében - ez elég kezdőlökés volt számára, hogy átnyargalhasson a film világába.

Megmértük egy pankrátor vércukorszintjét!

Létrehoztunk egy vércukorszint mérőállomást a Reggeliben az Alma Gyógyszertárak segítségével. Minden hozzánk érkező vendégnek felkínáljuk a lehetőséget, hogy megmérjék a vércukorszintjüket. Ezúttal Oszvlad Marika vasárnapi ellenfele, egy pankrátor ült be vércukorszint mérésre.

Pankráció a Reggeli stúdiójában!

A Reggeliben megismerkedtünk két pankrátor mozdulattal, amit Lukács Miki is elsajátított.

„Marika pankrátornak született!”

Emlékeztek Oszvald Marika pankrációjára a Szenzációs Négyes első adásában? A Reggeliben a három pankrátor közül kettő volt a vendégünk, akik elmesélték, hogy mit szóltak a felkéréshez, hogy Marikával kell küzdeniük, és hogyan zajlott a felkészülés!

Oszvald Marika: „Azért mert Kossuth-díjas vagyok, én nem játszhatok?”

Oszvald Marika a Szenzációs Négyes első adásában pankrátornak állt. A színésznő a Reggeliben mesélt a felkészülésről, a három jól megtermett pankrátorral kialakult kapcsolatáról és az élményről, amit a produkció nyújtott számára.

Újabb pankrátor a politikában

Egy ismert pankrátort választottak polgármesternek az amerikai Tennessee államban. A ringben "Ocsmány Förtelem" - néven elhíresült Glenn Jacobs majdnem kétszer annyi szavazatot kapott, mint demokrata ellenfele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való