KERESÉS search-close

pankráció

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pankráció"

Pankráció: VV

Egymásnak estek a villalakók. Na, nem úgy! Vagyis de - úgy is...

Pankrátornak áll Dwayne Johnson 17 éves lánya

A színész és egykori WWE-sztár idősebb gyermeke úgy döntött, folytatni szeretné a családban tradícióvá vált sportot.

Pankráció a Reggeli stúdiójában!

A Reggeliben megismerkedtünk két pankrátor mozdulattal, amit Lukács Miki is elsajátított.

„Marika pankrátornak született!”

Emlékeztek Oszvald Marika pankrációjára a Szenzációs Négyes első adásában? A Reggeliben a három pankrátor közül kettő volt a vendégünk, akik elmesélték, hogy mit szóltak a felkéréshez, hogy Marikával kell küzdeniük, és hogyan zajlott a felkészülés!

Oszvald Marika: „Azért mert Kossuth-díjas vagyok, én nem játszhatok?”

Oszvald Marika a Szenzációs Négyes első adásában pankrátornak állt. A színésznő a Reggeliben mesélt a felkészülésről, a három jól megtermett pankrátorral kialakult kapcsolatáról és az élményről, amit a produkció nyújtott számára.

Operettpankrátorok ősanyja: MariKO

A detonátor díva vérszomjas kecske úrral, a szamoai harcigéppel és az erotikus agresszorral kellett megküzdenie a ringben. Ám végül nemcsak ellenfeleit, de a zsűrit is KO-val teperte le.

Oszvald Marika szó szerint nagy dobásra készült...

Igazán egyedi egyéni produkciót választott Marika, hogy elnyerje a zsűri pontjait generációja javára.

Pár perc után leállították Tiv Tivy és Bözsi néni pankrációját

Ha Tiv Tivy azt hitte, hogy a pankrátorok csak eljátsszák, hogy kemények, akkor a sportág európai legjobbjainak budapesti bemutatóján, a saját bőrén is megérezhette, hogy téved. Az egyik legismertebb pankrátor ugyanis egyszerűen behajította a díszletek közé a nagyszájú celebet, amikor Tyvi összeveszett egy nézővel.

Fókusz 2017-02-15


szerző:
2017.02.15. 19:00
VV Tivy Szaniszlóról:

Tiv Tivy a ValóVilág powered by Big Brother egykori szereplője kiesése óta teljesen elszegényedett, ezért sürgősen munka után kellett néznie, most pedig úgy fest, sportolóként keresi majd a kenyerét.

Tivy és Szaniszló a ringben esnek egymásnak

Máris mutatjuk hogyan esett be a ringbe - utánozhatatlan esetlenséggel - Szaniszló. Az a fiú, akit az internet népe kapott fel, miután a jól megtermett legény kezében a tyúkokkal Bözsi néninek óbégatott. Sejthetik, hogy a következő percekben nem váltjuk meg a világot, viszont láthatják, hogyan talál egymásra Szaniszló és a ValóVilág higanymozgású Tivyje. Ők ketten majd meglátjuk poénból-e vagy sem, pankrátornak álltak és életük első ütközetére készülnek.   

Fókusz 2017-01-09


szerző:
2017.01.09. 18:55
PANKRÁCIÓ: Tiv Tivy kontra Bözsi néni

Összecsapnak a Youtube sztárok! A "szökik a málna atyja" és az "Itt a tyúk Bözsi nénis" Szaniszló csapnak össze februárban a ringben. Tivynek nagyon tetszik ez a sport, és nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy ő lesz a magyar Hulk Hogan.

Medvetánc bokszkesztyűben: az állati pankráció

Az állatokkal való látványos harc, azaz a „gator” pankráció egy időben nagyon közkedvelt szórakozási forma volt az USA egyes államaiban. A polipbirkózás vagy a kengurukkal való boksz utáni rajongás ma már inkább kegyetlenségnek tűnik, nem pedig szórakoztatónak.

 

Fókusz 13-11-27


szerző:
2013.11.27. 20:00
Fókusz 13-11-27

Fókusz: Megrázó vallomás - Gábor egyedüliként próbált segíteni a Rákóczi útra kizuhant férfin. Miközben felidézte a tragédiát, maga is összeroppant. Bunyó karácsonyig? - Nők is püfölték egymást a magyar pankrátorok legnagyobb ünnepén. Az állatok új királya - Hogy festenek a macskák macskanadrágban? Az új mémek már az egész világot megfertőzték.

Nálunk is berobbant a pankráció őrület

Mostani riportalanyaink életében kilenc év telt el, amióta utoljára láttuk őket, és milyen érdekes: felnőttként pont azt csinálják, amire gyerekként még kameránk előtt készültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való