KERESÉS search-close

pörgés

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pörgés"

Zsolt pokoli tempót diktált Vininek

Zsolt és Vini közös pörgése majdnem felrobbantotta a konyhát, mindketten próbálták átvenni a másiktól az irányítást. Vajon milyen ételek születtek ebből a végtelen rohanásból?

Zsolt önkívületi állapotban esett neki Rácz Jenő ételének

Zsolt - miután a hátránya miatt nem tudta az elejétől figyelni Jenő főzését - sok mindenben bizonytalan volt, emiatt a csapattársait kérdezgette. Eközben persze beindult a szokásos pörgése is.

Zsolt főzése kikészítette a zsűrit

Zsolt olyan gyorsan pörgött a konyhában, hogy Zé és Ákos már komolyan aggódtak érte. Jenő azonban nem értett egyet velük abban, hogy probléma lenne a versenyzőjével.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos rettegtek a konyhában!

A séfek lenéztek a versenyzőkhöz, akiknél néhol olyan heves volt a pörgés, hogy elrepültek és felrobbantak a dolgok.

Zsófi túlpörögte magát a stressz miatt

Zsófi a hétfői nap kudarca után még inkább bestresszelt, ez pedig maga után vonta, hogy figyelmetlenebb lett. Kapkodott, és a végső tányérok se igazán jelentek meg a fejében...

Láttátok már VV Krisztián éjszakai kalandját? Mutatjuk!

A ValóVilág powered by Big Brother fenegyereke nem mindennapi videót osztott meg magáról közösségi oldalán. Ti bevállalnátok?

A zöldeknél a pörgés lett a csapatjelszó

Kati nagyon ideges volt Panni lassú tempója miatt, ezért folyamatosan sürgette, hogy haladjon gyorsabban. A feladat végén viszont újra kitört a pánik: széttörtek a tésztáik!

Zé: „Annyira pörögsz Bea, hogy nem bírlak lekövetni”

Bea ide-oda kapkodott az első főzés alatt, mivel úgy érezte, hogy a gesztenyés feladat túlmutat rajta. Mindenképpen valami különlegeset akart a zsűri elé tenni!

Tölts el egy napot Sebestyén Balázzsal!

Három évvel ezelőtt a Fókusz csapata fogta magát és beült a műsorvezető autójába. Egy egész napot töltött együtt Balázs és a stáb. A hajnali órákat már a rádióban kezdték, aztán nagy rohanás következett, ugyanis az RTL Klub székházában folytatták a napot, ahol a műsorvezető legújabb vetélkedőjére készült.

Bepillantanál egy igazán pörgős konyhába? Íme!

A főétel sáfrányban pácolt tengeri keszeg filé volt. A hangsúly mégsem ezen volt, hiszen a jól működő csapat bemutatta milyen is egy eredményesen és pörgősen munkálkodó konyha.

Vastag Csaba egy percre sem áll le?

Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja felkereste az X-Faktor első szériájának győztesét, hogy meglesse, miként tengeti mindennapjait a sztár. Hamar kiderült, az énekes akkor már vagy egy éve járta az országot és éjjel-nappal koncertezett. Az örökmozgó Csaba válaszolt minden kérdésünkre.

Miért lett brókerből remete?

Hatalmas pénzösszegekről döntött, vezető bróker volt, jól keresett, járta a világot, irigylésre méltóan építette karrierjét. De, egy szép napon nem ment többé tőzsdére, meg bankba sem, elköltözött egy erdőbe. László megtette azt amiről sokan csak álmodni mernek. De, lehet, hogy csak elmenekült?

Európa legjobb fesztiválja a Volt


szerző:
2016.01.14. 19:00
Európa legjobb fesztiválja a Volt

A soproni rendezvény a legrangosabb nemzetközi elismerést a holland European Festival Awards legjobb közepes méretű rendezvény kategóriájában söpörte be. A Volton tavaly Slash, David Guetta és a Motörhead is fellépett, de díjat kapott a Sziget Fesztivál is, övék lett 2015 legjobb programkínálata.

Dennis pörgést ígér arra az esetre, ha megnyeri a döntőt

A lakók ma utoljára látogatták meg a riportszobát, és mindegyikük elmondta, hogy érzi magát, és mire számít. Dennis például nonstop pörgést ígér az elkövetkező húsz évre!

Tombolnak a Balaton Sound szerelmesei

Félmeztelen fiúk, bikinis lányok, tízezres hullámzó tömeg és naplemente. Mindez meghozta a kedvét a rap fonott copfos amerikai királyának. Snoop Dog a zamárdi Balaton parton annyira jól érezte magát, hogy feladta rossz szokását és végre szóba állt a Fókusz riporterével. A dübörgő Sound-hangulat mindenkit magával ragadott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való