KERESÉS search-close

pétfürdő

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pétfürdő"

Kamion állta útját az óriáskonvojnak

Elakadt kamion miatt kellett változtatni az útvonalán az óriáskonvojnak. Már majdnem célba értek, amikor kerülőutat kellett választani. A hatalmas tartályokat a pétfürdői nitrogénművekbe vitték a gönyűi kikötőből. A monstrumokkal csak éjszaka lehetett utazni, ezért négy napba telt, mire a gyárba értek.

Áramszünet is lesz az óriáskonvoj miatt

Áramszünet lesz éjszakánként több településen egy óriáskonvoj miatt. Hatalmas tartályokat visznek a gönyűi kikötőből Pétfürdőre a nitrogénművekhez. Vasárnap indulnak, így először a Győr környéki településen nem lesz áram. Az útvonalon fákat kellett megmetszeni, és vezetékeket kell leszerelni. A szállító cégnél 4 hónapja dolgoznak azon, hogy a túlméretes szállítmány gond nélkül eljusson Pétfürdőre.

Egyre több a baleset a forróság miatt

Tihanynál autósort előző motoros halt meg, mert nem vette észre, hogy a sor elé kanyarodik egy kocsi. Tamásinál furgonba csapódott egy motoros. Pétfürdőnél hatan sérültek meg, míg Marcalinál hét sérültje volt egy balesetnek.

Előzetes: Súlyos balesetek a forróságban!

Azonnal meghalt egy motoros szombaton Tihanynál, amikor belerohant egy elé kanyarodó autóba, miközben motorjával a kocsisort előzte. Tamásinál sem tudták megmenteni egy motoros életét, aki egy kanyarodó furgonba csapódott. Pétfürdőnél hatan sérültek meg egy frontális karambolban, Marcalinál heten könnyebb sérülésekkel úsztak meg egy hatalmas ütközést. A balesetek helyszínén készült képeket este hatkor mutatjuk az RTL Híradóban.

Soha nem vittek még ekkora szállítmányt

Ház méretű gépegységeket szállítottak vasárnap késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűről Pétfürdőre. Magyarországon ekkora méretű szállítmányt még sohasem vittek közúton. Több településen le kellett szerelni a villanyvezetékeket, hogy elférjenek a gigantikus méretű gépek. Gönyűn este fél 8-tól nem volt áram, a helyiek az utcára mentek, kíváncsian várták a hatalmas szállítmányt.

Előzetes: Ilyen nagy tárgyat még sosem szállítottak

Ház méretű gépalkatrészeket szállítottak vasárnap késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűről Pétfürdőre. Részletek hatkor az RTL Híradóban.

Négy autó ütközött Pétfürdőnél

Teljesen összetört autók és törmelék mindenhol. Egy furgon és három személyautó ütközött csütörtökön a 8-as főúton Pétfürdő térségében. A balesetben egy 3 éves kisgyerek súlyosan megsérült, két felnőtt pedig könnyebben.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való