KERESÉS search-close

pénztárca

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénztárca"

Fél év alatt hatszor lopott meg betegeket a kórházban

Elfogták a rendőrök az asszonyt, aki a gyanú szerint az elmúlt fél évben hatszor emelte el az orvosra várók pénztárcáját a nyíregyházi kórházban. Csak nőket szemelt ki áldozatul, azt mondta, azért, mert el tudott vegyülni köztük. A rendőrök azonban elfogták, szabadlábon védekezhet.

Szinetár Dóra még reménykedik

Szinetár Dóra elvesztette pénztárcáját minden iratával együtt. A színésznő nem haragszik arra, aki eltette készpénzét, de nagyon kéri, hogy iratait valahogy juttassa vissza hozzá, hiszen nagy szüksége van rá!

Felvette a kamera a tolvajt

Felvette a kamera, ahogy egy pénzzel és iratokkal teli tárcát ellop egy férfi Budapesten. A tárca tulajdonosa egy lottózóban töltött ki pár szelvényt és egy ideig őrizetlenül hagyta értékeit. Egy férfi azonnal lecsapott és zsebre is rakta. A lottózó ipari kamerája azonban mindent rögzített.

 

Jelentkezzen, aki felismeri!


szerző:
2017.06.07. 18:20
Jelentkezzen, aki felismeri!

Biciklis tolvajt keresnek a budapesti rendőrök! A Práter utcában egy biciklis észrevette, hogy az egyik kocsi elején egy pénztárcát hagytak. Gondolkodás nélkül elvette, majd elkerekezett. A rendőrök kérik,  hogy jelentkezzen, aki felismeri a tolvajt!

Visszaadta a talált százezreket

Becsületes megtaláló - visszaadta a több mint 700 ezer forintot, amit a fővárosi moziban talált. Az esetről a Bors írt először. A megtaláló fiatal nő nyilatkozott az RTL Híradónak, szerinte órákon át lehetett a készpénzzel teli tárca a mozi lépcsőjén, mire rátalált. Azt mondja, furcsa lett volna, ha nem adja vissza a pénzt.

Orvos lopta el a halott tárcáját

Halott nő pénztárcáját lopta el egy ügyeletes orvos Budapesten, ezzel gyanúsítja a rendőrség. Erről elsőként a Blikk írt. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a doktort saját kollégája jelentette fel, aki észrevette, hogy miközben a hivatalos papírokat töltötte ki az orvos, zsebre tette az asszony pénztárcáját. Már felfüggesztették állásából.

300 ezret hagytak ott a sietős tolvajok

Annyira siettek a tolvajok, hogy nem vették észre, hogy 300 ezer forint lapul a lopott pénztárcában és eldobták. Egy pápai büfében reggelizett egy férfi, amikor véletlenül a földre ejtette a tárcáját. A szomszédos asztalnál észrevették ezt és az egyikük kirugdalta, majd ismerőse felvette és elfutottak vele. Minél előbb meg akartak szabadulni a tárcától, kivettek belőle 21 ezer forintot, amit találtak és az iratokkal együtt eldobták.

Bőrbetegséget okozhatnak egyes bizsuk

Bőrirritációt, allergiát, de akár súlyosabb bőrbetegséget is okozhatnak azok az ékszerek, és pénztárcák, amik fennakadtak a fogyasztóvédelmi hatóság tesztjén. A labormérnökök bizsu nyakláncokat, fülbevalókat, gyűrűket, bőrkarkötőket és pénztárcákat is vizsgáltak. Arra voltak kíváncsiak, hogy az emberi bőrrel érintkezve mennyi króm illetve nikkel oldódik ki azokból. 39-ből 3 termék nem felelt meg, volt olyan karkötő, aminek káros anyag tartalma hétszerese volt a megengedettnél.

Húszmillió ember kereste Hulk pénztárcáját

Mark Ruffalo összes követője egy emberként kutatta a színész pénztárcáját és mobilját a New York-i hótakaró alatt. Így mindösszesen 20 percbe telt megtalálni az elveszett tárgyakat, amit értékelt is a szuperhős. A becsületes megtalálók közös képen pózolhattak Hulkkal. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, nem igaz?

Fontos változás jön a Cafetériánál jövőre

Idén év elején nagymértékben módosultak a cafetéria-szolgáltatások adóterhei. Annak ellenére, hogy 2016-ban hasonló mértékű változásra nem kell számítani, mégis örülhetnek majd a munkavállalók, mert a személyi jövedelemadó csökkenése mindenkit érinteni fog, ami hatással lesz a cafeteriára is. Hogy hogyan hat ez a pénztárcánkra, azt Fata László, Cafeteria szakértőtől megtudtuk.
 

Ellopták a beteg kisfiú műtétjére szánt pénzt

Csaknem egymillió forintnyi készpénz volt abban a pénztárcában, amit ellopott egy férfi Tatabányán. Beteg kisfia műtétjére vette le bankszámlájáról egy fiatal anyuka, majd bement egy boltba vásárolni és otthon vette észre, hogy eltűnt a pénztárca.

Közösségi oldalon buktatták le a tolvajt

Az egyik tolvajt már elkapták a rendőrök azok közül, akik két hete kamerák előtt lopták el egy vendég pénztárcáját egy fodrászatban. A tulajdonos odaadta a rendőröknek a felvételt, de megelégelte, hogy nem történik semmi, ezért megosztotta a képeket egy közösségi oldalon.

Mikor hívhatják ki a rendőrt?

Mi történik, ha egy éttermi vacsora után a számla rendezésénél rájövünk, hogy nincs nálunk a pénztárcánk, irataink. Kiderítettük, mit tehetünk ilyenkor, hogyan vághatjuk ki magunkat, és ha elmérgesedik a helyzet, akkor kinek, milyen jogai vannak.

Börtön jár azért, ha eltesszük az utcán talált pénztárcát?

Egy vidéki férfi ellen eljárás indult, sőt akár még börtönbüntetésre is számíthat, mert egy utcán talált pénztárcát eltulajdonított és nem juttatott vissza eredeti tulajdonosának. Mi a teendő, ha hasonló helyzetbe kerülünk és találunk valamit, ami nem a miénk és milyen jogsértést követünk el, ha zsebre vágjuk és eltulajdonítjuk?

Ha eltűnik a pénztárcánk...

Azonnal kétségbe esünk, ha ellopják a bankkártyánkat. Azonnal tiltsuk le, ez az első és legfontosabb szabály! Hogy mi mindenre kell még figyelni, riportunkból kiderül.

Pénztárcát talált, rendőrségre ment, jutalmat kapott

Egy havi fizetés, bankkártyák és a PIN kód is benne volt abban a pénztárcában, amit egy férfi talált Esztergomban.

Mennyire becsületesek a járókelők? Teszteltük!

Egy gazdátlan, megtömött pénztárca igen csábító tud lenni. Arra vagyunk kíváncsiak, mihez kezd valaki egy ilyen bukszával.

Mennyi marad 2013-ban a pénztárcában?

A keveset keresőknek, bár jövőre nem csökken a nettó bérük, de nem is fog nőni, ellenben az infláció igen. Pénzügyi tanácsadó segítségével kiszámoltuk, hogyan változtak 2010 óta a bérek, és mire számíthatunk 2013-ban.

Házon kívül 12-10-24


szerző:
2012.10.24. 23:10
Házon kívül 12-10-24

Házon kívül: Apró kütyük, és tízezrekkel csökkenhet a rezsi. Mennyi marad 2013-ban a pénztárcában?

Drága megtölteni az iskolatáskát

20-25 ezer forintba is belekerülhetnek a tanévkezdéshez szükséges tanszerek és eszközök. Az árak nagyon különbözőek.

A türelmetlen bankrabló beérte egy tárcával

Bankot akart rabolni, végül csak egy pénztárcával távozott egy rabló egy III. kerületi pénzintézetből.

Megállapodtak a jövő évi bérekről

2011. január 1-től 78 ezer forintra emelkedik a minimálbér, míg a szakmunkás-bérminimum 94 ezer forint lesz. Ez bruttó 4.500 forintos emelést jelent.

Órák alatt elfogták a trükkös tolvajokat

A banda 16 éves tagját négy hasonló lopás miatt körözte a rendőrség.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való