KERESÉS search-close

pénzügyek

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénzügyek"

Megújul az ezres, de mire számíthatunk?

Pataki Tibor készpénzlogisztikai igazgató beszélt arról, miért kellett megváltoztatni az ezrest és hogy pontosan mi változott rajta. De azt is elárulta, melyik pénzünk változhat még a jövőben és, mire kell odafigyelnünk a bankjegyek átalakulásakor!

Félmilliárd forint közpénz a kormánybarát civileknek

Van egy civil szervezet, amelyik nagyon gazdag. Nemrég félmilliárd forint közpénzt kaptak egy állami cégtől, de ez is csak egy pernek köszönhetően került nyilvánosságra, maguktól nem árulták el. Ez a civil szervezet nagy barátja a kormánynak, ha kell, békemenetet szerveznek, ha kell, plakátokon szidnak ellenzéki politikusokat, ha kell, Brüsszelbe utaznak, hogy Orbán Viktor mellett tüntessenek. A Nem értem című sorozatunk újabb része következik a pénzügyeiről előszeretettel titkolózó Civil Összefogás Fórumról. 

 

Pénzügyek: analfabéták vagyunk?

Kivel nem fordul elő, hogy éppen nem tud kifizetni egy számlát? S ha nem, azért nem, mert nincs elég pénze, vagy nem jól osztja be azt, ami van? Egyáltalán, mit, mennyit tudunk a pénzről azon túl, hogy a legtöbben szeretnénk többet belőle. S vajon - ha többet tudnánk róla, ha tudatosabban bánnánk vele, meglehet kevesebb is elég lenne?

Lehet, hogy gazdag vagy, csak nem tudsz róla!

Sőt, lehet, hogy a rokonaid is gazdagok, csak neked nem kötötték az orrodra! Felmérések szerint a gyászoló családtagok gyakran találnak nagy mennyiségű készpénzt vagy más vagyontárgyat nemrég elhunyt rokonuk személyes holmijai közt.

Fókusz 2015-12-17


szerző:
2015.12.17. 18:55

Családi csődvédelem ősztől


szerző:
2015.06.30. 18:35
Családi csődvédelem ősztől

Megtarthatja lakását, de pénzügyei fölött nem rendelkezhet szabadon. Ezt vállalja az, aki él a magáncsőd lehetőségével. Kedden fogadta el az ehhez szükséges törvényt az országgyűlés. Az eladósodott magánszemélyek költéseit csődbiztosok felügyelik majd. Szerződésben rögzítik, hogy mennyit költhetnek magukra és mennyit törlesztésre.

Nem mentek el a meghallgatásra


szerző:
2015.06.03. 18:30
Nem mentek el a meghallgatásra

Nem ment el a Paralimpiai Bizottság gazdálkodását vizsgáló parlamenti bizottsági ülésre Gömöri Zsolt a Paralimpiai Bizottság elnöke, és az alelnök, Deutsch Tamás sem. Azért hívták meg őket, hogy tisztázzák a testület gazdálkodásáról az elmúlt hetekben nyilvánosságra került híreket.

KORDA GYÖRGY ÉS KLÁRIKA:

Korda György és Balázs Klári 35 éve házasok. Amikor Klárika hozzáment Gyuri bácsihoz, ő már elismert és jómódú énekes volt, köztük mégse merült fel soha a házassági szerződés gondolata. Egyrészt akkoriban még nem volt divat, másrészt abszolút nem foglalkoztak a pénzzel.

Mibe fektessen egy családos és mibe egy szingli?

A megtakarítások céljai élethelyzetenként eltérőek lehetnek. Ahhoz ugyanakkor kevés kétség fér, hogy érdemes egyszerre több lábon állni, azaz többféle megtakarítási termékben tartani a pénzünket. A szinglik és a családosok lehetőségeiről beszélgettünk.

Pénzügyileg is készüljünk az ünnepekre!

Fontos, hogy a lehetőségeinkhez mérten előre megtervezzük a kiadásainkat, hogy ne adóssággal vágjunk bele az új esztendőbe. Ehhez ad tippeket Csapó Ida pénzspecialista.
 

Túlélési tanácsok, ha kevésnek tűnik a pénz

Mi az a túlélési tanácsadó, és miben tud segíteni? Egy tanfolyamon jártunk, ahol Zsuzsa, a tanácsadó megváltoztatta a résztvevők életét.

Házon kívül 12-12-05


szerző:
2012.12.05. 23:20
Házon kívül 12-12-05

Házon kívül: Tudatos tervezés - Túlélési tanácsok, ha kevésnek tűnik a pénz. Teszt - Ki lehet-e mászni a 13 milliós hitelcsapdából? Nemzeti - Megint áll a bál a színház körül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való