KERESÉS search-close

pénzügyőr

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pénzügyőr"

Kimentette a házaspárt az égő házból

Őrangyalának nevezi egy miskolci család azt a pénzügyőrt, aki megmentette őket. A férfi néhány hete hazafelé sétált, amikor észrevette, hogy ég a házuk. Gondolkodás nélkül berohant és segített kijutni az ott lakó idős férfinak és mozgáskorlátozott feleségének. A család szerint azt is neki köszönhetik, hogy a tüzet el tudták oltani időben.

Magas rangú pénzügyőröket tartóztattak le

2 magas rangú pénzügyőrt tartóztattak le, 13 embert pedig bűnügyi felügyelet alá helyezett csütörtökön a debreceni bíróság. A Terrorelhárítási Központ emberei még kedden vettek őrizetbe 16 vámost, akikre munka közben a beregsurányi, barabási és lónyai határátkelőhelyen csaptak le. A gyanú szerint kenőpénzt fogadtak el az Ukrajna felé tartó, áfa-visszaigénylőktől. 

Pénzügyőrnek öltözve rabolták ki egy kamion sofőrjét

Pénzügyőrnek öltözött támadók rabolták ki egy teherautó sofőrjét Törökbálinton. Ez még a nyáron történt, de a három férfit most kamera fevételek alapján keresi a rendőség. Több mint három milliót zsákmányoltak. Úgy tettek mintha ellenőriznék áldozatukat, de fegyvert fogtak rá, és megfenyegették.

Éppen egy pénzügyőr lába elé dobta ki a csempészcigit

Éppen egy pénzügyőr lába elé dobta ki a csempészcigit egy nő a Borosod megyei Sajóvámoson, mikor a NAV nyomozói át akarták kutatni a házát. A pénzügyőr telefonjával videóra is vette, ahogy a szűk fürdőszobaablakon keresztül kituszkolja a cigis-kartonokat az épületből. Összesen 160 doboz csepészcigarettát és két kiló vágott dohányt találtak az asszonynál.

 

Újra megbukott az adócsaló pénzügyőr

4 milliárd forint adót csalt el egy korábbi pénzügyőr. Alig két hónapja nem jogerősen elítélték adócsalásért, máris új bűnszervezetet épített fel. Több száz nyomozó, csaknem száz helyszínen csapott le. Még egy spájzban is számlákat és bélyegzőket találtak. A pénzügyi nyomozók 9 milliárd forint vagyont zároltak. A számlagyár vezetője és társai már előzetesben vannak.

Árokban landolt a csempészbusz


szerző:
2015.10.06. 18:00
Árokban landolt a csempészbusz

Menekülés közben kisodródott, és az árokban landolt egy kisbusz az ukrán határ közeli Kisarban. A sofőr a pénzügyőrök elől próbált eltűnni. A kisbusz rakterében 70 millió forint értékű csempész cigit találtak. Az autóban ketten ültek, de mindketten azt állították, fogalmuk sem volt arról, hogy csempészáru van hátul. Az egyikük azt magyarázta, ő csak stoppos.

Cigarettacsempész életét mentették meg

Cigarettacsempész életét mentették meg a pénzügyőrök kedden hajnalban Nyírmeggyesen. Ahogy arról már híradónk tegnap beszámolt, egy cigarettacsempész szenvedett balesetet Szabolcsban. Mára kiderült, hogy a pénzügyőrök kilométereken keresztül követték a kocsit, ami nem akart megállni. Amikor a főút szélén rátaláltak, már lángokban állt. Azonnal odarohantak, hogy kimentsék a sofőrt. Csak ezután derült ki, hogy azért menekült a vámosok elől, mert a kocsiban 15 ezer doboz csempészcigarettát szállított.

Előzetes: Menekülteknek adták ki magukat Csongrád megyei pénzügyőrök

Így ellenőriztek kereskedőket, taxisokat és benzinkutasokat az elmúlt napokban. Az esetek felében az álruhás ellenőrök sem számlát, sem nyugtát nem kaptak. Voltak olyan helyek is, ahol az eurót jóval a piaci ár alatt, 200 forintért váltották át. A kereskedők több százezer forintos bírságra számíthatnak. Az ellenőrzésekről a pénzügyőrök rejtett kamerás felvételeket is készítettek, ezeket megmutatjuk hat órakor az RTL-Híradóban.

Korrupt pénzügyőrök előzetesben és házi őrizetben

Döntött a bíróság a záhonyi pénzügyőrökről. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőnél pár ezer forintért, italért vagy cigiért cserébe nem vizsgáltak át autókat. Így csempészhettek át többen is cigarettát a határon. Kilenc pénzügyőr előzetesbe került, nyolcat pedig házi őrizetbe helyeztek. Három civilt is letartóztattak. Ők lehetnek a csempészek, akik lefizették a pénzügyőröket.

Pénzügyőröket gyanúsítanak korrupcióval

18 pénzügyőr kezére került bilincs szerdán a záhonyi határátkelőn. Kommandósok csaptak le rájuk, vesztegetéssel gyanúsítják őket.

Rengeteg hamis terméket fogott a NAV!

Évente átlagosan 3 milliárd forintnyi hamisítványt foglalnak le a pénzügyőrök, amelyek nagyrészt Kínából és Vietnámból származnak. Idén márciusig több mint száz büntetőeljárásban indult nyomozás. Miből állapítható meg egy termék eredetisége, miket szoktak hamisítani, és van-e egészégre káros hatásuk?

65 millió forintos kokainfogás Ferihegyen

Bőröndjének oldalfalaiba rejtett több mint négy és fél kiló kokaint egy spanyol férfi, aki a vámellenőrzésen bukott le a napokban. A futár Brazíliából érkezett Dubajon át Budapestre.
A pénzügyőröknek gyanús lett a férfi, mivel az elmúlt hetekben már több olyan csempészt is elkaptak, akik hasonló útvonalon érkeztek Magyarországra.
 

Forró nyomon 13-04-10


szerző:
2013.04.10. 21:30
Forró nyomon 13-04-10

Forró nyomon: Láthatják, hová kerülhetnek azok az elítéltek, akik haláluk napjáig fegyházban maradnak. Utánajárunk annak, hogy lehet az, hogy a pénzügyőrök razziáznak, vizsgálnak, felderítenek, de a pálinka egyre csak fogy. És megmutatjuk, hogyan érjük el, hogy a biztosító kifizesse a kátyúkárunkat.

Védett madarak lapultak a hűtőtáskában

Lefagyasztott védett madarakat találtak a vámosok egy olasz férfi autójában. A kocsit a 43-as úton ellenőrizték még szombaton.

1300 karton cigi akadt horogra


szerző:
2011.10.05. 12:36
1300 karton cigi akadt horogra

Összesen több mint 1300 karton, illegálisan Magyarországra hozott cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök.

Játékvasút szállította a drogot

A postán az egyik Argentínában feladott csomagot vizsgálták meg, és a játékvasút belsejében 300 gramm kokaint találtak.

Csomagban érkezett hazánkba a drog

A pénzügyőrök több mint 5 kilogramm kábítószert találtak egy postai küldeményben.

Üzletközpontban kínálták a hamis árut

Több százezer forint értékben foglaltak le hamisított világmárkákat egy miskolci bevásárló központban.

Húsvéti razziára indulnak a pénzügyőrök

Főleg a nyugta- és számlaadási kötelezettség teljesítését, valamint a foglalkoztatás szabályainak betartását vizsgálják.

Antik bútorokkal próbált meglépni

A kulturális javak közé tartozó tárgyakat akart kivinni az országból egy férfi.

Csapdát állíthatnak a korruptaknak

Színlelt vesztegetéssel provokálhatnák a rendőröket, a pénzügyőröket és a köztisztviselőket.

Félmilliárd forintnyi hamis cipőt csíptek el

A lefoglalt lábbelik értéke több mint félmilliárd forint. A cipőket Olaszországba vitték volna.

Razzia a gyulai piacon


szerző:
2010.05.09. 17:04
Razzia a gyulai piacon

Ellepték a pénzügyőrök a gyulai piacot vasárnap reggel. Illegális cigarettaárusokat kerestek és találtak.

Álvámosokat fogtak


szerző:
2009.10.19. 15:45
Álvámosokat fogtak

Feljelentette a Vám- és Pénzügyőrség a 3 fiatalembert jogosulatlan címhasználat miatt.

16 kiló marihuánát találtak egy ellenőrzésen

A pénzügyőrök egy trélerben bukkantak a 30 millió forint értékű drogra.

Hat kiló heroin a műszerfalban


szerző:
2009.04.30. 14:48
Hat kiló heroin a műszerfalban

A műszerfal mögött 12 csomagban 70 millió forint értékű kábítószert találtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való