KERESÉS search-close

párok

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párok"

Hamarosan kiderül, ki nyeri a Nyerő Párost!

Pontosan két évvel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban, hogy a Nyerő Páros első évadának megvolt a két finalistája. Egy igen izgalmas próbatétel eldöntötte, hogy ki csatlakozhat Peller Annáékhoz a döntőben. Mindössze 50 másodperc különbséggel Valkó Eszterék teljesítették jobban a közös feladatot.

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Garantált a nevetés: kiparodizálták egymást a párok!

A párok azt a feladatot kapták, hogy parodizálják ki egymást. Kitalálod, hogy melyik pár kinek a bőrébe bújt a vicces esti előadás során?

Így sírta el magát Pumped Gabo!

Emlékeztek még arra az egy évvel ezelőtti Nyerő Páros jelenetre, amikor a testépítő srác beszéde után mindenkinél eltört a mécses? Gabo és párja, Ági hirtelen a veszélyzónába kerültek és egy hajszál választotta el őket a kieséstől, ami a kigyúrt fiút mélyen megérintette és már-már búcsúzkodni kezdett a többiektől.

„Eljött az ideje a térfélcserének!”

Levél érkezett a Nyerő Páros villába: a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy kit tartanak a legnyerőbb párosnak, és erősorrendet kellett felállítaniuk, hogy eldőljön, ki melyik szobába költözik át.

Ki köti a legtöbb kompromisszumot a párja kedvéért?

Vajon hogyan gondolják a párok? Ki köti a legtöbb kompromisszumot a kedvese kedvéért?

Melyik párosnak van a legnagyobb szíve a villában?

Vajon mit gondolnak a párok? Melyik párosnak van a legnagyobb szíve a villában?

Melyik a legszerelmesebb pár?

Vajon hogyan gondolkodtak a párok? Kik szeretik egymást a legjobban?

A Nyerő Páros versenyzői ezt tanulták Pumped Gabótól!

Gabo legendás táncára bizonyára mindenki emlékszik. A testépítő fiú tavaly beköltözött akkori párjával, Ágival a Nyerő Páros villájába, mikor ez egyik buli alkalmával szinte mindenkinek megtanította a saját és egyedi táncát. Egyébként a legjobban Papp Gergő örült ennek.

Nyerő Páros Kibeszélő Kabátékkal (1. rész) – „Ők már lehet, hogy taktikáznak, látták az első évadot!”

Az egy hete futó Nyerő Páros új évadáról, a hétfőn beköltözött kilenc párról, a kialakulóban lévő konfliktusokról és a vicces, ám annál embert próbálóbb kihívásokról Peller Annával és Lukács Mikivel beszélgettek Kabáték az online kibeszélő műsor 1. részében. Vajon jogosan akadt ki Gjoni Gáspár Lacira? Kefirék tényleg túllőttek a célon az éjszakai költözködéssel? Ki a legszimpatikusabb pár Kabát Peti és Róka Adri szerint? Ők hogyan teljesítettek volna az eddigi feladatokban? Többek között ez is kiderül a videóból!

Sztárom a párom


szerző:
2018.03.12. 16:50
Sztárom a párom

Vannak sztárok, akik társkereső oldalon, mások saját koncertjükön vagy épp egy masszázs alkalmával leltek rá az igaz szerelemre. Olyan magyar sztárokat kutattunk fel, akik “hétköznapi” emberek oldalán találták meg a boldogságot.

 

A szerelmes celebek így becézik egymást!

Szerelmem, édesem, kicsim, cicám és nyuszikám. A sort még hosszan folytathatnánk, de vajon mi a közös bennük? Szerelmes hírességeinket két évvel ezelőtt arra kértük, avassanak be minket titkaikba és árulják el, hogyan becézik egymást a négy fal között, vagy éppen azon kívül.

Sebestyén Balázs: „Ez a ti lehetőségetek!”

Egy játék, ahol a szerencse és a tudás milliomossá tehet. A Fal már ezrek életét változtatta meg a világon, most ti is közéjük tartozhattok. Váltsátok való az álmaitokat, és nyerjetek akár 100 millió forintot! A linkre kattintva jelentkezz játékosnak!

A Fal (The Wall) – az RTL Klubon lesz látható a világ egyik legizgalmasabb vetélkedője

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, amely eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. 

Újra felütötte fejét a szerelem a Házasság első látásra korábbi szerepelőinél

Bár láthattuk, hogy egy házasság nem feltétlenül működik első látásra, szerelem viszont egy szempillantás alatt kialakulhat. A Házasság első látásra műsor után több szereplő is megtapasztalta ezt az érzést – mi több, szívük választottja a rajongók közül került ki.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Újra együtt a ValóVilág szerelmespárja?

Három évvel ezelőtt a Reflektorban derült ki, hogy a két egykori villalakó, Iza és Krisztián újra egy párt alkotnak. Habár az is feltűnt akkor, hogy az egyik pillanatban nyalták-falták egymást, a következőben pedig civakodnak.

Szavazz, és döntsd el, hogy ki a legösszeillőbb pár a Szulejmánban!

A híres török sorozatban a szenvedélyé, és az érzelmeké a főszerep, vagyis az uralkodó palotájában a szerelem mindenek felett áll. Eljött az idő, hogy eldöntsd, szerinted ki a legszenvedélyesebb, legösszeillőbb páros a szultán birodalmában! Kattints!

Fókusz 2017-04-28


szerző:
2017.04.28. 17:25
Vendégek érkeztek a döntősökhöz!

Mindegyik versenyző hozhatott magával valakit, aki segít nekik a második feladatban. Kati sogórnőjét, Bea egy családi barátját, Ervin pedig a barátnőjét kérte meg, hogy főzzenek együtt a döntő negyedik napján.

Most eldöntheted, ki a legjobb páros a Barátok köztben!

Hiába, a szerelem nincsen korhoz kötve, és a szerelem mindenekfelett. Gondoltunk egyet, és úgy döntöttük, feltesszük azt a kérdés: szerintetek ki a legszebb pár a Mátyás király téren?

A táncoslábú Istenes Bence így szambázott!

Négy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon láthatták a nézők a műsorvezető hatalmas táncát! Bence Südi Iringóval olyan csodálatosan jól táncolt a Szombat Esti Lázban, hogy még a zsűrinek is leesett az álla. 

Fókusz 2017-03-01


szerző:
2017.03.01. 19:00
Így záporoztak a díjak, és a sztárpárok!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Story Extra azt a neves eseményt, ahova a celebek nem egyedül mentek. A rendezvényen eddig sosem látott szerelmes buliztak együtt, mint például Dombóvári István, aki három év után akkor jelent meg újra a nyilvánosság előtt barátnőjével.

Hogyan is működik a szerelem és az a bizonyos kémia?

Szokták mondani azokra, akikben még nem tudatosult, hogy mit éreznek egymás iránt, hogy hihetetlen milyen vakok! Mindenki látja a környezetükben, hogy mennyire működik közöttük a kémia, hogy nem lehet, hogy csak ők nem veszik észre. De, hogyan is működik a szerelem és az a bizonyos kémia? Mi történik a hormonjainkkal és a szívünkkel ilyenkor?

2016 újra összehozott pár filmes duót! Nézzük, kiket!

Vannak feledhetetlen párosítások, ha a filmek főszereplőit nézzük. Korábban már összegyűjtöttünk nektek tíz olyan duót, akik lassan örökre együtt szerepelnek majd, most viszont meglestük a tavalyi év nagy találkozásait.

Szerintetek melyik a legjobb sorozatpár?

Az érzelmek mindent visznek a sorozatokban is. Rengeteg páros volt és lesz is a tévéképernyőjén, mi most arra vagyunk kíváncsiak, nálatok kik a favoritok!

Befejeződött a szerelemdoktor műsora!

Pont egy évvel ezelőtt, ezen a napon ért véget Istenes Bence műsora, a Vigyél el! Hogy mi történt a párokkal? A kezdeti szimpátia után egymásra találtak és néhányan ma a szerelmesek rózsaszín hétköznapjait élik. A párok között akadtak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi.

Alvási szokások a villában

A Nyerő Páros versenyzői közül Dóriék, Gabóék, Eszterék és Gergőék elárulták nekünk, hogyan szoktak együtt aludni párjukkal.

Fókusz 2016-09-08


szerző:
2016.09.08. 17:25

Ki lesz majd a Nyerő Páros?


szerző:
2016.08.26. 19:20
Ki lesz majd a Nyerő Páros?

Mi lesz abból, ha nyolc hírességet összezárunk a szerelmükkel együtt? Vajon melyik sztárpár tud a legjobban összefogni, ki lesz a nyerő? Először láthatják azt a különleges malomból átalakított rezidencát, amibe a híresség hétfőn költöznek be. Csak egy pár élhet majd a 115 négyzetméteres luxuslakosztályban, viszont ketten még az udvarra is kiszorulnak.

Egynemű párok, akiknek a szerepét az élet írja

Egy videómegosztóra néhány napja felkerült film kapcsán indultunk el, a nyitottság jegyében. Megkerestük azokat az egynemű párokat, akik a Több, mint kapcsolat főszereplői. Akiknek szerepét az élet írja, mert nem könnyű az egynemű pároknak. A bejegyzett élettársi közösségben élők például nem vállalhatnak gyereket, pedig arra találták ki a hivatalos kapcsolati formát, hogy a házastársakéval egyenlő jogokat biztosítson a mindennapokban.

Tóbiás és a tüzes randi története

Hanna igazi kincs az egyedülálló apuka életében, nemcsak Bence babát felügyeli a lány, hanem a férfi szerelmi életét is istápolja. De, ha a randiguru egyszer beindul…

Vödör vízzel várták a lányokat a locsolkodók

A gondosan megírt versek után előkészítették a vödröket az udvarra. A lányok először nem mertek kimenni, de nem volt más választásuk. A sorok és a "párválasztás" szívmelengető volt, viszont a hideg víz már kevésbé.

Ők már biztosan elkelnek idén!

Lassan itt a tavasz, kezdődik az esküvői szezon. A Story Extra összegyűjtötte, kik azok a sztárok, akik idén mondják ki a boldogító igent.

Otthoni randik, ahogy a sztárok csinálják

Bár a héten még meglehetősen tavaszias az időjárás, ami persze kedvez a szerelmeseknek a kinti sétálós, túrázós kimozdulós programokhoz, nem lesz ez mindig így, és valljuk be, amint jönnek a mínuszok, mi is szívesebben ücsörgünk a párunkkal a fűtött lakásban. Ennek ellenére fontos, hogy ne süppedjünk bele az otthoni unalomba, próbáljuk meg feldobni a párunkkal otthontöltött időt. Milyen tippjei vannak erre sztárvendégeinknek? Vendégeink Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus, Josh és Antal Timi elárulták.

 Újabb különleges szerelem a Vigyél el! játékosai közt: Nayya és Attila egymásra talált!

Megszületett a Vigyél el szinglishow harmadik szerelmespárja! Bár rögös út vezetett idáig és Attila nem is Nayyát vitte az álomrandira, most mégis együtt töltik mindennapjaikat.

 

Fókusz 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 19:25
Fókusz 15-06-25

Fókusz: Mi a véleményük? - Vajon mennyire vagyunk tisztában azzal, pontosan mi történik körülöttünk? Járókelőket kérdeztünk. A tökéletes időzítés - Mikor mutassuk be szerelmünket a szüleinknek? És mit tegyünk, ha választottunk megosztó személyiség, vagy épp közismert személyiség? Családi tragédia - Jogerősen elítéltek egy apukát, mert lányát otthon agyoncsapta az áram! László elmondja, hogyan omlott össze az élete.

Valentin-nap múmiák és bájitalok társaságában

A hagyományosabb programokat kedvelő szerelmesek egy csók fejében fél áron mehettek be a Fővárosi Állatkertbe, ahol a két éve született kiselefánt születésnapját ünnepelték. Szegeden pedig piros lufikra írtak szerelmes üzeneteket a párok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való