KERESÉS search-close

párkány

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párkány"

A párkányon várta a tűzoltókat

Fél órán keresztül hasalt 3. emeleti, égő lakása előtt a párkányon egy olasz fiatalember. A tűzoltók ugyan pár perc alatt megérkeztek, de a daruskocsira többet kellett várni, így az oltás végét is az életveszélyes magasságban kellett megvárnia.

Jönnek a felújított metrókocsik

Már a szlovákiai Párkányban vannak a felújított orosz metrókocsik, Híradónk a város vasútállomásán készített felvételeket a járművekről, amik várhatóan csütörtök délelőtt érnek Budapestre. A szerelvény ugyanolyan fehér, mint a 4-es vonalán futó Alstom metró. A kocsik kényelmesebbek, és - ami a legfontosabb - biztonságosabbak, mint a 30-40 éves szovjet metrók.

Örökre elhallgattatták az éneklő házat

Egészen furcsa és megmagyarázhatatlan dolog történt Párkányban a Kossuth utcában. Tizennégy év után egyszer csak csend lett. Senki nem érti mi történhetett. Ahogy arról a Fókuszban is beszámoltunk, addig minden áldott nap reggel hattól este tízig dübörgött a zene az egyik házból, tönkretéve a szomszédok, az utcában élők idegrendszerét.

A hírhedt éneklő ház örökre elcsendesült

Egészen furcsa és megmagyarázhatatlan dolog történt Párkányban, a Kossuth utcában. 14 év után egyszer csak csend lett. Senki nem érti mi történhetett. Eddig minden áldott nap reggel hattól este tízig dübörgött a zene az egyik házból, tönkretéve a szomszédok, az utcában élők idegrendszerét. Fürge Anett riportja.

KIMARAD: A város, ahol ne lakj, ha szereted bömböltetni az operát

Két évvel ezelőtt készített riportunkban Párkány lakói még arról panaszkodtak, hogy a zenélő házból áradó recsegő ária miatt már aludni sem tudnak. A tulajdonosa nagyon ritkán merészkedik emberek közé, állítólag vásárolni is éjszaka jár ki Magyarországra. Internetes blogjában igen kemény szavakkal illet minden érintettet, végigolvasva úgy tűnik, kevés barátja lakik arrefelé. Fürge Anett riportja.

MeneTrend: Párkány


szerző:
2010.01.10. 12:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való