KERESÉS search-close

párbeszéd

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "párbeszéd"

Fekália a Párbeszéd ablakán

Betörték és fekáliával is összekenték a párbeszéd budapesti irodájának ablakát. A párt Európai Parlamenti képviselője szerint mindez a kormány gyűlöletkeltő propagandájának eredménye, mely egyre durvább hangnemet üt meg. Jávor Benedek azt mondta, eddig csak hazaárulózó cetliket kapott, a fizikai erőszakot azonban már nem tűrhetik tovább. 

Hihetetlen fordulat az X-aktákban!

Nálunk ma este már a legújabb évad harmadik részét nézhetjük meg, de a készítők garantálják: az eddigi izgalmaknak nem lesz vége. Meglepő lépésre szánták el magukat. Kíváncsi vagy, mi az?

Lázár: Kijavítjuk a hibát


szerző:
2017.03.23. 18:39
Lázár: Kijavítjuk a hibát

Az ombudsmanhoz fordult több konduktor is a Pető Intézetből, akik azért mondtak fel, mert előnytelenül módosították munkaszerződésüket - ezt a Párbeszéd jelentette be. Bár az intézet kancellárja korábban azt mondta, pótolták a szakemberhiányt, az RTL Híradónak több érintett is azt állítja, az intézet felnőtt ambulanciáján továbbra sincs elég konduktor. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, kijavítják a hibát.

Balog: induljon párbeszéd az iskolákról

Társadalmi vitát hirdetett a szülők és a kormány között az iskolák működéséről az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán az országos tanévnyitón beszélt erről a Borsod megyei Hejőkeresztúron. A kormány többek között a tanév rendjéről és a tananyagról is várja majd a véleményeket. Az MSZP szerint viszont a kormány egyrészt keveset költ oktatásra, másrészt pedig az államosított rendszer működésképtelen.

Kelet-nyugati párbeszéd magyar szakértőkkel

Ukrajna: a harcok közepette ki tudja, hány halott, sebesült, nélkülöző a szomszédukban. Polgárháború, kényszerből magtanultunk együtt élni vele, nézzük a híradókat, de keveset tudunk arról, mi motiválja Putyin orosz elnököt, és mennyiben eltérő Berlin és Washington álláspontja.

„Feszültség és bizonytalanság”

Az oktatási jogok biztosa szerint feszültség és bizonytalanság jellemzi a közoktatást. Aáry-Tamás Lajos azt mondja, hiányzik a párbeszéd a kormány és a szakma között, ami hosszú távon ronthatja a tanítás színvonalát.
 

„Se párbeszéd, se nemzeti együttműködés”

A kormány a hatalom központosítására törekszik - mondta pénteken Mesterházy Attila Veszprémben.

Pozsonyt nyugtalanítja a támadás

Egyedi, elszigetelt bűncselekményként értelmezik a szlovákok a támadást.

Nem legalizálna, de azért beszélne róla

Schwarzenegger örül, hogy párbeszéd indult meg a marihuána legalizálásának ügyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való