KERESÉS search-close

pánik

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pánik"

Tömeg és kisebb pánik a Sziget Fesztiválon

Pultokon másztak át többen a szerda esti Ed Sheeran koncert alatt. Egyik nézőnk azt mesélte, hogy volt, aki elájult a sok ember miatt. A kijutás sem volt egyszerű: a bulizók szerint volt, aki egy-másfél óra alatt tette meg a Nagyszínpadtól a kijáratig tartó maximum 800 méteres, utat. A fesztivál szervezői szerint a kiengedést épp a fesztiválozók biztonsága érdekében lassították, és sokan azért érezhették ijesztőnek a helyzetet, mert még nem voltak ekkora tömegben soha.

Mentődrón flottával segítenék a vízimentők munkáját

A fuldoklót gyakran ábrázolják kiabáló, csapkodó áldozatként. Nos, ez a valóságban soha nem ennyire látványos. Sőt. A valódi vízbe fulladás igazából csendes, meglepően gyors és alig észrevehető. Most annak jártunk utána, hogyan előzhetjük meg a baleseteket és tehetjük biztonságossá a fürdőzést.

Lövöldözés és pánik a Toronto Raptors parádéján

Lövések dördültek, a tömeg egy része pánikba esett, menekülni próbált azon a parádén, amelyen csaknem kétmillióan ünnepelték, hogy a Toronto Raptors kosárlabdacsapata megnyerte az Észak-amerikai profi kosárlabdabajnokságot. A lövöldözésben négyen megsérültek, de senki sincs életveszélyben. A rendőrség három embert őrizetbe vett.

 

PÁNIK! Rácz Jenő is besegített, hogy megmentsék Ákos desszertjét!

Ákos pánikolni kezdett, amikor kiderült: nem akar összeállni a desszertje. A helyzetet mentora próbálta menteni.

Kiderült, milyen üres tányérral a zsűri elé állni?

Ragány Zoltán olyan sokat foglalkozott a vadmadara felbontásával, hogy szinte semmi másra nem maradt ideje. Vajon mit tudott kitálalni  a zsűrinek?

Pánikot okoztak a menekültek, akiket a kormány fogadott be

Jóformán titokban érkezett több száz menekült Magyarországra a menekülteket amúgy nem szívesen látó kormány támogatásával. Egy valaha gazdag és virágzó országból, Venezuelából, amely most a polgárháború szélére sodródott. Sok apró részletet is kiderítettünk a furcsa módon elhallgatott kormányzati segélyakcióról.

Néhány csirke okozott hatalmas pánikot a Villában!

Lacika attól félt, hogy a tyúkok megharapják, Adri azt hitte, hogy a tollas jószágok neki fognak támadni, Greg pedig megállapította, hogy bizonyára harci csirkéket küldtek be a Villába.

Pánik a Villában: „Azonnal küldjenek egy mentőt!”

Hatalmas pánik uralkodott a Villában, mikor Greg mozdulatlanul feküdt a földön. A történtekről a ma esti összefoglalóban részletesen is beszámolunk. ValóVilág9 powered by Big Brother 22 órától az RTLII-n.

Paprikaspray-t fújt a bulizókra, 6 embert agyontaposott a tömeg

Őrizetbe vett egy 15 éves fiút az olasz rendőrség, a gyanú szerint ugyanis ő fújt szét paprikaspray-t a egy corinaldói klubban , ami után pánik tört ki a bulizók között. A tinédzserekből álló közönség szinte egyszer áramlott ki a teremből, a súlyuk alatt az egyik kijárati rámpa összeomlott. A tömeg 5 fiatalt nyomott agyon és az egyikük édesanyját, aki testével védte meg 11 éves lányát. A hét súlyos sérültből négynek még mindig kritikus az állapota.

Eltiporták egymást az emberek egy olaszországi koncerten

Tragédia történt egy olaszországi szórakozóhelyen. 6-an meghaltak, csaknem 60-an megsérültek, amikor pánik tört ki egy koncerten. Valaki könnygázt fújt a tánctérre, az épületből kifelé tóduló emberek eltiporták egymást. A rendőrség egyelőre nem találja a tettest.

Anikó folyamatosan pánikolt Soma tempója miatt

Anikó és Soma nem találták a közös hangot. Miközben a műsorvezető hangosan pánikolt, Soma egyre nyugodtabban haladt a feladataikkal.

Elmenekült a bizonytalan rabló a budapesti áruházból

Félénk fegyveres próbált kirabolni egy budapesti áruházat szerda este. Nem sokkal zárás előtt ment be a 17. kerületi üzletbe. Információnk szerint bizonytalan volt a hangja, amikor a bevételt követelte. Az eladóknak ez fel is tűnt, ezért próbálták húzni az időt. Azt mondták neki, hogy a kasszakulcsot elő kell keríteniük a bolt hátsó részéből. A rabló ezt már nem várta meg. Pánikba esett és elmenekült.

Kiestek a gyerekek a körhintából

Gyerekekkel együtt borult fel egy körhinta szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Téten. Öten megsérültek, közülük ketten kórházba kerültek. Nyilatkozott az RTL Híradónak az egyik kisfiú, aki csak azért nem tudott felszállni, mert a hinta már elindult mire odaért. Azt mondta: látta, ahogy összedől előtte a szerkezet és hallotta, hogy mindenki kiáltozik. A rendőrség vizsgálatot indított.

Pánik a repülőgépen egy kigyulladt a mobiltöltő miatt

A barcelonai reptéren, az egyik indulásra kész gépen kigyulladt egy mobil-akkumulátor. A kisebb tüzet, és a füstöt érzékelve kitört a pánik. Erre a személyzet leeresztette a vészcsúszdákat, amelyeken sértetlenül, mindenki elhagyta a repülőt. Az eseményekről több videó is készült.

Megmutatjuk, hogyan kell vezetni akkor, amikor az orrunkig sem látunk

Mit tehetünk, ha éppen akkor csap le a vihar, amikor autóban ülünk, és hirtelen az orrunkig se látunk? Amikor percek alatt folyóvá válik az út alattunk és nagyon lehetőségünk sincs arra, hogy megálljunk, mi a legcélszerűbb és legbiztonságosabb, amit tehetünk?

Pánik a megrepedt ablak miatt

Megrepedt egy ablak az amerikai Southwest légitársaság egyik járatán. A repülő eredetileg New Jersey-be tartott, de a pilóta biztonsági okokból megváltoztatta az úticélt és Clevelandben tette le a gépet. Két héttel ezelőtt ugyanennél a légitársaságnál történt halálos baleset, akkor az egyik utas majdnem kirepült a betört ablakon.

Kiszippantotta a nőt az ablakon

Pánik egy amerikai utasszállítón. Meghalt egy nő, miután meghibásodott az egyik hajtómű, és az arról leszakadt alkatrész darab betörte a mellette lévő ablakot. A légnyomáskülönbség félig kiszippantotta az asszony testét a gépből. Utastársai rángatták vissza, de a családanya életét nem sikerült megmenteni. Heten könnyebben sérültek meg, a gép végül Philadelphiában kényszerleszállást hajtott végre.

„Sovi, nyugodj már le!”

Sovitól már mindenki megszokta, hogy túlpörög a konyhában, azonban a középdöntő kapujában akkora feszültség volt benne, hogy minden eddiginél erősebben tört ki rajta a pánik. Beszélni sem tudott, amikor Zé és a Séf odamentek hozzá.

Tóbiás teljesen bepánikol Kristóf jelenlététől!

A magányos fiú sosem gondolta volna, hogy még mindig így hat rá Kristóf személye…

Pánik tört ki Pajkaszegen!

A polgármester szavai rettegést váltottak ki a falu lakóiból, akik a fertőzésveszélytől tartva szaladtak amerre láttak.

Berényi Júlia a nap hőse!

Hat évvel ezelőtt, ezen a napon Juli megmutatta, ha kell, akkor egy nehéz helyzetben is higgadt tud maradni. Egy csúnya vérző seb láttán sem esett kétségbe, sőt pánikba sem, teljesen józanul tudott cselekedni, és bátran viselkedni. Nosztalgiázzunk együtt a Barátok közt egyik izgalmas emlékezetes jelenetével.

Pánik a téves riasztás miatt

Pánik tört ki az Egyesült Államokhoz tartozó Hawaii szigetén, amikor vasárnap reggel általános riadót rendeltek el arra hivatkozva, hogy egy ballisztikus rakéta közeledik a főváros, Honolulu felé. Rengetegen menekültek óvóhelyekre, volt, aki a kisgyerekét a csatornában próbálta elrejteni. Később kiderült, vaklárma volt az egész, valaki rossz gombot nyomott meg.

Félreértés okozott tömegpánikot Londonban

Félreértés, nem terrortámadás okozta a tömegpánikot az egyik londoni metróállomáson tegnap este. Többen lövéseket is hallani véltek. A rohanásban és tülekedésben 16-an megsérültek. A helyszint gépfegyveres rendőrök szállták meg, emiatt többen a közeli üzletekben rekedtek, köztük egy magyar nő, aki nyilatkozott az RTL híradónknak.

Dobó Ági anyukája bepánikolt a főzés végén

Annak ellenére, hogy Ági anyukája (aki szintén Ági) nagyon rutinos a konyhában, a főzés végére annyira bepánikolt, hogy nem az elképzeltek szerin készültek el az ételeik, hogy a végén a lánya nyugtatgatta.

Márk tönkretette a saját ételét?

Márk és a Séf végig bogarászták a stylist zellerszalmáit, azonban pár perccel később, az óriási kapkodásban Márk az egészet a földre lökte. Nem volt idő kijavítani, a versenyző pedig csak ennyit kérdezett magától: „Mi lesz most?”

Pánik a patkányméreg miatt

Egészen kis mennyiségű patkányirtó okozta a múlt pénteki balmazújvárosi riadalmat. Több mint 100 embert kellett kitelepíteni, mert az egyik lakó szétszórta a portáján a szert. A mindössze 100 gramm patkányirtó reakcióba lépett a vízzel, és mérgező gáz szabadult fel. A katasztrófavédők szerint egyre több a hasonló eset, ezért arra kérnek mindenkit, hogy alaposan olvassa el a vegyszerek használati utasítását. 

Pánik a szmog miatt Új-Delhiben

Pánik lett úrrá az indiai fővároson a szmog miatt. A 19 millió lakosú Új-Delhiben egészségügyi vészhelyzet van érvényben. A levegőben szálló por koncentrációja olyan magas, hogy egy mérőműszer a maximális értéket mutatta.

Menekültnek nézték a helyieket

Menekültektől ijedtek meg Kömlőn, pedig a szomszédaik voltak - Mindenszentek előtt zavarta meg pár hátizsákos ember a Heves megyei település nyugalmát. A polgármester később a közösségi oldalon jelentette be: aggodalomra semmi ok, a rendőrséggel együttműködve kiderítették, hogy helyiek voltak az idegenek. A szocialisták szerint a kormány propagandája miatt lassan már mindenhol ellenséget vélnek felfedezni.

Király Petiéknél kitört a tojás pánik!

Miközben Begi ugrálva próbálta nyugtatgatni magát, Peti lazán igyekezett helyretenni csapattársát: „Semmi baj, funky lesz”! Amikor már minden létező tojást elhasználták, a Séf érkezett meg hozzájuk az életmentő infójával...

Pánik volt, terrortámadás nem

Baleset, nem merényletkísérlet történt szombaton, amikor egy autó gyalogosok közé hajtott a londoni Természettudományi Múzeum közelében. Ezt közölte a rendőrség. Az incidensben 11-en sérültek meg, de csak könnyebben. A sofőrt, akiről azt hitték, hogy terrorista, járókelők rángatták ki a kocsiból, és nyomták a földre a rendőrök megérkezéséig.

Tömegtragédia: pánik és gyász Las Vegasban

Legalább 58 ember meghalt és több mint ötszázan megsebesültek abban a lövöldözésben, amely hétfőn hajnalban történt Las Vegasban. A lövöldözés és a pánik hangjai jól hallatszanak a közösségi médiumokba feltöltött felvételeken.

LAS VEGAS: tömeges halál


szerző:
2017.10.02. 14:34
LAS VEGAS: tömeges halál

A las vegasi tömegtragédiáról többen is posztoltak felvételeket a közösségi médiában. A helyszínen, egy sátorban volt az a férfi, aki a felvételeket készítette. Itt is jól hallatszanak a sorozatlövések, az emberek futnak vagy a földre fekszenek a pánikhangulatban.

Zalán ledöbbent: hová lett az idő?

Zalán annyira belemerült az arancinikbe, hogy fel sem tűnt neki: már alig maradt idő a feladatra! 10 perccel a vége előtt még szomszédjától, Zalutól kellett olajat kérnie. Szerinted sikerült kitálalnia?

Pánik, pánik, pááánik a zöld csapatban?

Anna és TOmi nyugodtan és csendben dolgoztak együtt egészen a feladat végéig, amikor is kitört a besamel-pánik! Anna kiborult Tomi tempója miatt: rettegett, hogy nem készülnek el a cannellónikkal.

Folyóba tolatott a kapkodó sofőr

Először a hátramenetet keverte össze az előremenettel, majd a féket a gázzal egy kínai nő, aki ezek után pánikba esett, és beletolatott a mögötte lévő folyóba. Nagy szerencséje volt a mellette ülő lányával együtt. Épphogy ki tudta menteni őket egy közelben lévő úszóoktató.

Evelin bepánikol Dani Hawaii utazásától

Evelin azt hiszi, sikerült megbékítenie Danit, ám ekkor a fiú bejelenti, hogy elfogadja az apja ajánlatát és elutazik vele Hawaiira öt napra. Az utazás hírétől Evelin pánikba esik, ugyanis biztos benne, hogy Dani Hawaiit fogja választani.

Szilviék megfogadják, hogy felhagynak a bulizással

Bécy Rolandékra bízta Rockyt, de ők ahelyett, hogy a kutyával foglalkoztak volna, folytatták a bulizást. Mikor Evelin hazament, látta, hogy Andorék alszanak, a kutya pedig egy piás üveg mellett gubbaszt, és gyorsan elvitték állatorvoshoz.

Lázadnak a turisták ellen Barcelonában

Turistaellenes akciócsoport riogatja Barcelonában a városba látogatókat. Kiszúrják a városnéző buszok kerekeit, megrongálják a bérelhető kerékpárokat, egyszer pedig kisebb pánikot okoztak, amikor elmaszkírozva megrohantak egy turistabuszt, hogy összefirkálják - az utasok ugyanis azt hitték, terroristák támadták meg őket. Az aktivisták szerint viszont épp a nyaralók a terroristák, akik pokollá teszik a helyiek életét.

Fókusz 2017-07-03


szerző:
2017.07.03. 18:55
Kivonták a forgalomból a felújított metrókat

Elszabadultak az indulatok, megint elromlott a felújított orosz metró. Saját magukat szabadították ki az utasok a 3-as metró egyik szerelvényéből reggel, a Nyugati téri állomáson. A klíma nélküli zsúfolt kocsikban több mint 15 perc várakozás után sem nyíltak ki az ajtók, ezután feszítették fel azokat az utasok. Péntek délutántól egyetlen új orosz szerelvény sem járhat Budapesten. A közlekedési hatóság a sorozatos hibák miatt kivonta a forgalomból a felújított metrókat.

 

METRÓS SZEMTANÚ: Még a vésznyitóval is alig lehetett kinyitni az ajtókat

Az utasoknak kellett kifeszegetni az egyik felújított orosz metrószerelvény ajtaját reggel Budapesten. A Nyugati pályaudvarnál a metró vezetője nem tudta sem távvezérléssel sem kézzel kinyitni az ajtókat, az utasok saját magukat szabadították ki a szerelvény fogságából. Egyikük telefonon elmesélte mi történt.

 

 

Kiszakadt egy kínai utasszállító hajtóművének egy darabja

Kiszakadt egy kínai utasszállító hajtóművének egy darabja röviddel a felszállás után az ausztráliai Sydney közelében. A pilótának a rémült utasokkal sikerült visszatérnie a repülőtérre. Egyelőre senki nem tudja, mi történhetett a géppel. Néhány hete egy kísértetiesen hasonló baleset történt egy ugyanilyen repülővel Egyiptomban.

 

Kommentár nélkül: pánik a manchesteri terrortámadáskor

Most pedig a helyszínen készült felvételek segítségével kommentár nélkül megmutatjuk, mit éltek át a koncert végén a résztvevők. Láthatják azt is, hogy mekkora pánik tört ki a robbanás után, és hogy miként menekültek az arénából.

TERROR: Menekülés és pánik a koncert után

Merénylet a koncert végén. 22-en meghaltak 59-en pedig megsebesültek amikor tegnap késő este robbanás történt Ariana Grande manchesteri koncertjén. Többen eltűntek. Őket még mindig keresik. A fiatal amerikai énekesnő a tinédzserek körében rendkívül népszerű, az áldozatok  túlnyomó többsége is tizenéves lány.

Barbi:

Ramóna megnyugszik, és Barbi segítségével először közeledik a babához. Barbi boldog – hirtelen azonban túl sok lesz neki a közelség, úrrá lesz rajta a Míra elvesztésétől való félelem, és elküldi Ramónát.

Kapuzárási pánik: Hogyan valld be az esküvő előtt, hogy a kapcsolatotok bajban van?!

Ez a hideg zuhany a legjobb dolog, ami történhet ilyen esetben velünk. Mielőtt minden félelmedet rázúdítanád jövendőbelidre, fontold meg, hogy hogyan is teszed, hiszen fontos, hogy megkíméld az érzéseiteket és a kapcsolatotokat.  Dr. Pepper és Pastor Calvin, a Married at First Sight  szakértői egy négy lépcsős tervet ajánlanak ahhoz, hogy elfogadd: zavar van az édenben…

Paula Tamásnak:

Paula azt hiszi, hogy Tamás odaveszett a tűzben, ám amikor meglátja, hogy valójában kutya baja, ugyanis nem volt a klubban, szerelmet vall neki.

Az eszköz-para végül Keleti Andit is elérte!

Andi a nagy másolás közepette több dologgal is küszködött: nemcsak a morzsa égett oda egy picit, de még a füstölő is megviccelte!

Terrorpánik Oroszországban

Robbanások okoztak pánikot a hétfői metrómerénylet óta terrortól rettegő Oroszországban. Szentpéterváron egy panelház külső fala omlott le, miután a lakók egy detonációt hallottak - Rosztovban pedig egy elemlámpába rejtett pokolgép szakította le egy ember kézfejét. Azóta mindkét esetről kiderült, hogy nem terrortámadás állt a háttérben.

Évike bepánikolt, és összeveszett az anyukájával

Évike nagyon bepánikolt, és kiabálva kérte az anyukáját, hogy instruálja, mert nem lesznek kész. A főzés végére óriási káosz alakult ki, és Évike annyira megsértődött Évire, hogy azt mondta, soha többet nem játszik vele.

Kitört a felfújt pánik!

Vanda nem bírt rájönni, hogyan is kellene nekikezdenie a zöldség felfújtnak, így Zé pont jókor érkezett hozzá, hogy adjon pár tippet. Persze, nemcsak Vanda fülelt, Andris is figyelt a távolból.

A séf nem hagyta, hogy Győző feladja a hal-küzdelmet!

Győző alól egy picit kifutott a talaj, amikor megtudta, hogy halakkal kell dolgozniuk, azután még inkább, amikor Sváby András pont őt hátráltatta. A filézésnél már minden reménye elveszett, de akkor betoppant hozzá Sárközi Ákos.

Zumba party és pánik a konyhában!

Bence kért egy kis zenét, Ampi és Maricely pedig táncolni kezdtek. A zumba partyt a pánikgomb megnyomása szakította félbe, ugyanis Ampi berohant a konyhába, és kiszabadította a babot a kuktából.

Lángok és sikoly a Hagyjál főzni! konyhájában

Nemcsak azért volt pánikhelyzet a Hagyjál főzni! konyhájában, mert a Gyovai anyuka beszaladt egy hiányzó alapanyagért, de azért is, mert Évike kis híján felgyújtotta a konyhát.

Következő rész (2017. február 01.)

Dani barátnője, Dorka öngyilkosságot kísérel meg. Dia szakít Balázzsal, és rástartol Gáborra. Paja csapdába csalja Borit, hogy megleckéztesse.

Tóbiás és Kristóf drogot találnak

A fiúk épp keresnek valamit a boltban, mikor Kristóf egy furcsa zacskóra bukkan. Tóbiás naivan azt hiszi, porcukrot talált a barátja. Hamar kiderül, bizony drog van a dologban. 

Amikor jön a BAJ, Kiss Ádám tutira felnyalja a földet

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Régóta köztudott, hogy Ádám pánikhelyzetben „szeret” elájulni. Hogy mit takar a pánikhelyzet, ő maga fejtette ki, de annyit már most megsúgunk, hogy lovak helyett inkább a pónikra szavaz.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Pánik a metróbaleset után

23 másodperc - ennyi ideig csúszott irányítás nélkül a 2-es metró a múlt héten, mielőtt nekiütközött egy másik szerelvénynek. Akik rajta voltak, pokolinak írták le a karambol előtti és utáni perceket. Pánik tört ki, sokan egyből terrortámadásra gondoltak, az emberek egymáson tapostak: igazi katasztrófahelyzet volt. De hogy történhetett meg, ami azelőtt még soha? Hogy tudott egymásba rohanni két metró?

Házon kívül 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 22:35
Ilyen, amikor Rekop György beizzítja a romantika rakétát

Részlet a 18. évad 2. részéből:

A humorista úgy döntött, hogy párjával egy picit elmerülnek a romantikus habokban. A közös fürdőzés azonban több ponton megbicsaklott: kezdődött minden a miniatűr kádban tobzódással, később pedig a poloska-pánikkal.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Sári meggondolta magát  az esküvővel kapcsolatban?

Karesz a pénteki eljegyzési parti után még mindig a fellegekben jár. Sáriban viszont egyre több a kétség. Este közli Karesszel, hogy még szeretne egy kicsit várni az esküvővel. A fiú azt hiszi, hogy Sári nem szereti, és feldúltan elrohan.

Karesz eldöntötte, összeköti az életét Sárival

A fiú már korán reggel nagyon izgatott volt, mert eldöntötte, megkéri Sári kezét. Az előkészületek azonban nehezebben zajlottak, mint ahogy tervezte…

Ádám teljesen bepánikolt a hátráltatás miatt!

Ádám megint bevonzotta a hátrányt és ezért neki a második feladatban egy plusz elemet - piros majonézt - is készítenie kellett. Nagyon beparázott, hogy nem tud mindent a tányérra tenni a séf ételéből.

Gáspár Lacit élve eltemették

Két évvel ezelőtt az énekes egyik rémálma teljesült, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban a föld alá temették. Az ijesztő pillanatokat Laci nem bírta csak egy percig elviselni, de így is büszke lehet magára, hiszen önként vállalta be a feladatot a félelmei ellenére.

Longot a séf húzta ki a sült hús pánikból

Long még sosem dolgozott vadszárnyasokkal a fürjön kívül, azonban neki a kacsa jutott. Nem igazán tudta, hogy hogyan is süsse meg tökéletesen a húst, a séf segítségével azonban sikerült egy nagyon jó ételt készítenie.

A Szulejmán sorozat lekerül a képernyőről?

Tavaly, pont ezen a napon óriási pánik tört ki a nézők körében, ugyanis az RTL Klub hat hétre szüneteltette a híres török sorozatot. Százával jöttek az aggódó és kérlelő kommentek. Hogy mi lett az egészből? Nézd meg a videót!

A bepánikolt Nikót a séf lendítette át a holtponton

Niko még nem dolgozott nyers hallal, így már a filézésnél meggyűlt a baja a hallal. Később az elképzelt tésztája sem sikerült. Az utolsó percekben teljesen bepánikolt, azonban a séf lement hozzá segíteni és beállt mellé a pultba, hogy mentsék a menthetőt.

Pánikhangulat az egyik híres egyetemen!

Két évvel ezelőtt brutális hír tartotta félelemben a Debreceni Egyetem hallgatóit és tanárait. Egy külföldi diákot szállítottak el az épületből, ebolára gyanakodtak. Az sem segített a helyzeten, a mentősök védőfelszerelésben mentek a helyszínre és steril körülmények között szállították el a tanulót. Sokan megijedtek, de aztán kiderült, maláriával álltak szembe az orvosok.

Vízözön és pusztítás – Ez vár ránk?!

Két évvel ezelőtt igen nehéz helyzetben volt az ország, ugyanis rettenetes árvíz pusztított szinte mindenhol. A Fókusz stábja körbejárta a nehéz helyzetben lévő településeket. A változásban lévő éghajlat első jeleit már akkor a saját bőrünkön tapasztalhattuk, ugyanis egyre kaotikusabb a helyzet, ami az időjárásunkat illeti az utóbbi időszakban.

Terrorpánik szelfibotok, fotós állványok miatt

Terrorpánik az egyik Földközi-tengeri katalán városban. Német fiatalok gyűltek összes az esti sétányon, de szelfibotjaikat és fotós állványaikat fegyvernek nézték néhányan, mire kitört a riadalom. A helyi segélyvonalra rengetegen azzal telefonáltak, hogy lövéseket is hallottak. Menekülés közben sokan elestek, és összezúzták magukat. Végül kiderült, hogy félreértésről van szó. Ennyivel azonban nem úszták meg a német fiatalok.

Pánik és káosz a fedélzeten

Amatőr vidófelvétel került elő a szerdán Dubaiban kigyulladt repülő belsejéből. Ebből kiderült, hogy miközben az emberek még a vészcsúszdákon menekültek a gépről, az egyik hajtómű már égett. Később az robbant fel. A fedélzeten levő 300 ember megmenekült, de egy tűzoltó meghalt. A baleset okát hivatalosan még nem közölték, szakértők szerint elképzelhető, hogy a szél okozta.

Sokk és pánik a támadás után

A kilenc halott közül nyolcan tizenévesek. Többségük bevándorlók gyerekei: három török és három koszovói halt meg a mészárlásban. Pristinában nemzeti gyásznapot hirdettek vasárnapra. A lövöldözésben 16-an sérültek még meg. Hárman súlyosan.  A müncheniek a kezdeti sokk, majd pánik után megdöbbenve emlékeznek a meggyilkoltakra. A környék lakói közül többen ott voltak a lövöldözésnél. Egy apa azt mesélte: a fia megpróbálta megmenteni egy meglőtt gyerek életét – megpróbálta elszorítani a sebet, de hiába.

Sok magyar volt a tömegben

Pánik, gyereksikolyok, vérző sebesültek, tetőre menekülő emberek. Erről számoltak be Híradónknak a nizzai terrortámadás magyar szemtanúi. Egy fiatal magyar pár a szállodája erkélyéről nézte végig az egészet. Egy magyar család hatéves kislányával pedig egy étterem padlóján feküdt rettegve, amíg tartott a pánik és a lövöldözés. A külügyminisztérium arról tájékoztatta Híradónkat: a sérültek és a már azonosított halottak között nincs magyar állampolgár.

PÁNIK: Sikoltozva menekültek az emberek

Éttermekbe, bárok mellékhelyiségeibe próbáltak menekülni az emberek a nizzai sétányról a teherautó elől, mások pedig a tengerbe futottak, hogy elkerüljék a gázolást. Amikor a becslések szerint a több tízezres tömegbe hajtott a tunéziai származású merénylő, pánik tört ki, sírva, sikoltozva, a holttestek között menekültek az ünnepi tűzijátékra érkezők.

Pánik riasztót kaptak mentősök

Pánikgombot kaptak a mentők és mostantól az önkormányzati rendészek is mennek velük a helyszínre Budapesten, ha a személyzet veszélyben érzi magát. A mentőápolók közfeladatot látnak el, így aki rájuk támad, börtönbe is kerülhet. Évente átlagosan több mint 50-szer támadják meg a mentőket. A csepeli bíróságon egy újabb ilyen ügyet tárgyaltak: egy részeg férfi vert meg két mentőst.

Emília nagy kihívások elé néz

A pszichológusnő lelkileg nincs éppen a toppon, de lánya sokat segít neki ebben az élethelyzetben. Közben hatalmas megtisztelés érte Emíliát, amit nem is tud visszautasítani. 

Csak egy kis pánik! – Emília szokatlan helyzetbe kerül

A pszichológusnő mindent megtesz annak érdekében, hogy újra helyre álljon a rend és a béke az életében. Kezdenek jól alakulni a dolgok, mikor egy telefonhívás felborít mindent.

ISZTAMBUL: Videón a robbanás utáni pillanatok

Egy török férfinek sikerült felvételeket készítenie az isztambuli reptéren, a támadás ideje alatt. Látható, hogy a robbanás után az emberek a földre vetették magukat. Akik állva maradtak, azoknak azt kiabálták, hogy üljenek le.

Tömegszerencsétlenség Hegyeshalomnál

Ezen a napon, pontosan öt éve egy nagyon szomorú hír rázta meg hazánkat. Hegyeshalomnál egy szlovák kamionos frontálisan ütközött egy cseh turistákat szállító autóbusszal. A szemtanúk pánikhangulatról és halálfélelemről számoltak be.

Rémület Berlin felett

Sokk és pánik. Elszabadult egy hőlégballon Berlinben. A légijármű kosarában 20-an voltak, amikor a szél elragadta ballont. Szerencsére sikerült lehozni őket, így senki nem sérült meg.

Peti rájön, hogy nagy bajt okozott

A buli hevében Peti megijed, mikor rájön, figyelmetlenségével hatalmas bajt okozhat. A cukorkát közé esett kapszulát bárki bevehette.

Laci pótpapa szerepben?


szerző:
2016.04.11. 22:00
Laci pótpapa szerepben?

Laci önfejűen elvállalta Bence baba felügyeletét, viszont azzal nem számolt, mit fog tenni, ha a kisfiú megállás nélkül sírni fog.

Tóbiás fellélegezhet

Az ijedt Tóbiás lassan fellélegezhet. Megérkezett a felmentősereg.

Tóbiás esete a rettegett játékbabával

Zsófi és Tóbiás gyereke kicsit korábban jött a világra, mint ahogyan azt tervezték. Szerencsére, a kismama és a baba jól van, kivéve a fiatal apukát, aki nehezen viseli a hirtelen jött pánikhelyzetet. Vigyázat, garantáltan vicces jelenetek következnek!

Pánik a gyilkos vírus terjedése miatt

Félelmetes járvány terjed megállíthatatlanul Dél-Amerikában. A Zika vírus, amelyet szúnyogok terjesztenek, a magzatokat támadja. A fertőzött újszülöttek kicsi fejjel és fejletlen aggyal jönnek világra. Mivel a betegség ellen nincs szer, a dél-amerikai országok kormányai is azt javasolják a nőknek, hogy ne essenek teherbe, amíg a járvány tart.

Napi Doktor: mindent a sérvről

Fáj, kidudorodik: ijesztő tünetek, amelyek nagy valószínüséggel sérvre utalhatnak. Gyakorlatilag bárhol felbukkanhat, de nem kell tőle feltétlenül bepánikolni: a sérvről van szó. Erről kérdeztük Dr. Nehéz Lászlót, sebészt.

Magyarul Balóval 2015-12-01

Minden terrorista bevándorló, mondja a miniszterelnök. A menekülteket nem lehet összemosni a terroristákkal, mondja az ellenzék egy része, de nincs javaslatuk a menekültválságra. Van-e itthon terrorveszély? Félnünk kell a párizsi terrortámadások után? Egyáltalán: állandósulhat életünkben a félelem? Hárompárti vita a Fidesz, az MSZP és a DK képviselőivel.

Európa a terror hálójában

Szakértőnk szerint tizenegy magyar harcos halt meg annak idején a damaszkuszi repülőtér körüli harcokban Aszad oldalán. Katonai szakértők mondják el, hogy kik, miért, és milyen feltételekkel állhatnak be az Iszlám Állam katonái közé. De vajon hány magyar csatlakozhatott már az Iszlám Állam terrorszervezetéhez?

Elmaradt a meccs terrorfenyegetés miatt

Megérezte Németország a terrorfélelmet. Szabályos rendkívüli állapot volt kedden este az ország közepén lévő Hannoverben. Bombafenyegetés miatt kiürítették és lezárták a városi stadiont, ahol másfél órával később játszották volna a német-holland barátságos focimeccset. Bombafenyegetés miatt pánikhelyzet volt a városi vonatpályaudvaron is, de végül nem találtak robbanószert.

Hétfő este egy petárda okozott pánikot Párizsban

Mécseseken átgázoló, egymást lökdöső, sikítozó emberek. Hatalmas pánik tört ki tegnap este Párizsban egy nappal a szörnyű terrortámadás után. A Fókusz riportere, Hubai Antal a helyszínen, saját bőrén tapasztalta a félelmet, és a rémületet.

Egy étteremben élték át a pánikot

Pánik az RTL kamerái előtt. A Fókusz munkatársai, Hubai Antal riporter és Jártas Viktor operatőr, ott volt az egyik párizsi étteremben, ahol pánik tört ki, miután valaki petárdát durrantott a közelben. A hely szemközt van az egyik olyan étteremmel, ahol péntek éjjel több embert is megöltek a terroristák. Stábunk kamerája végig forgott, felvette az emberek kétségbeesését - erről küldtek tudósítást Párizsból.

PÁNIK: Tömeghisztéria tört ki Párizsban

Hirtelen rohanni kezdett a tömeg, miután valaki egy pukkanást hallott. Senki sem tudta mi történik, csak futott a többiekkel, amerre látott. Sokan vendéglőkben, kávézókban, bárokban kerestek menedéket. Lehasaltak a földre, bebújtak az asztal alá. Kollégáink is a helyszínen voltak, amikor kitört a pánik, operatőrünk pedig megállás nélkül forgatott.

Idegsokk, rettegés és hisztéria. Tömegpánik tört ki Párizs központjában tegnap este. Hirtelen rohanni kezdett a tömeg, miután valaki egy pukkanást hallott. Az emberek átgázoltak a megemlékezés virágain is. Később hamisnak bizonyult a riadó. Még azt sem tudni, mi történt pontosan. Egyesek szerint petárda robbant, míg mások szerint egy köztéri lámpa izzója durrant ki.

Hétfő este hatalmas pánik tört ki Párizsban

Mécseseken átgázoló, egymást lökdöső, sikítozó emberek. Hatalmas pánik tört ki tegnap este Párizsban egy nappal a szörnyű terrortámadás után. A Fókusz riportere, Hubai Antal a helyszínen, saját bőrén tapasztalta a félelmet, és a rémületet.

Petárda miatt tört ki a pánik

Vasárnap este a párizsi megemlékezések egyik helyszínén pánik tört ki. A több száz fős tömeg egyszer csak rohanni kezdett a Köztársaság tér környékén, át a virágokon és a mécseseken. Valaki állítólag lövéseket hallott, ezért indultak meg az emberek, és próbáltak fedezékbe menekülni. A Le Monde rendőrségi forrásai szerint petárda durranása miatt estek kétségbe az emberek.

Francia-német barátságos meccs közben robbantottak

Totális káosz volt a francia nemzeti stadionban, ahol épp barátságos meccset játszott a francia és a német válogatott. A mérkőzés 16. percében robbantottak az épület közelében először. A robbanások behallatszottak, a játékot mégis folytatták, és a szurkolóknak nem mondtak semmit. A meccsen ott volt a francia elnök és a német külügyminiszter is, őket azonnal biztonságos helyre szállították. A drukkerek totális káoszról, pánikról meséltek, azt mondták, hogy volt olyan pillanat, amikor az emberek majdnem agyon taposták egymást.

Nem árt a vörös hús, ha mértékkel eszik

Pánikra semmi ok: az egészséges étrend része a vörös hús, de csak ha mértékkel fogyasztják - ezt mondta a Híradónk által megkérdezett dietetikus. Antal Emese szerint így megelőzhetőek a daganatos betegségek, főleg, ha valaki sok rostdús élelmiszert, zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Szinte az egész világ felbolydult, amikor az Egészségügyi Világszervezet bejelentette: a vörös húsokból készült ételek rákot okozhatnak.

Tűzvész a koncerten


szerző:
2015.10.31. 18:40
Tűzvész a koncerten

Tömegtragédia történt Bukarestben, amikor kiégett egy zsúfolásig telt szórakozóhely az éjszaka. A helyszínen pánik tört ki, a menekülő emberek egymáson átgázolva próbáltak kijutni az épületből. A szerencsétlenségnek legalább 27 halottja van, de több sérültet válságos állapotban kezelnek kórházban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való