KERESÉS search-close

országgyűlési választás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "országgyűlési választás"

Kamupártok: kihasznált jelöltek, köddé vált közpénzek

Gulyás Márton politikai aktivistának tartja magát, az utóbbi években számos megosztó ügy főszereplője volt. Még a tavaly tavaszi országgyűlési választások előtt kezdett az úgynevezett kamupártokról forgatni. Ezek a választások közeledtével aktivizálódnak, felveszik az állami támogatást, szavazatot alig kapnak, majd felszívódnak. A Házon kívül riportjában megmutatjuk, hogy kik, és hogyan működtették kamu pártjaikat, és mi lett a közpénzzel!

Kötelező volt megszavazni a párt képviselőjelöltjeit Észak-Koreában

Zenés-táncos népünnepély keretében országgyűlési választásokat tartottak Észak-Koreában. Az állami televízió felvételein látható lelkes tömeg azonban nem spontán módon gyűlt össze a jeles eseményre: kötelező volt ugyanis megszavazniuk a párt képviselőjelöltjeit. Mivel választási lehetőség nem volt, a szavazólapokat egyszerűen csak be kellett dobni az urnába.

RTLII Híradó 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 21:30

Választás 2014


szerző:
2014.04.06. 23:50
Választás 2014

Választás 2014: László Róbert, a Political Capital választási szakértője és Orbán Balázs, a Századvég kutatási igazgatója Rábai Balázzsal elemezte a választási eseményeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való