KERESÉS search-close

orosz metrókocsi

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "orosz metrókocsi"

Nincs minden rendben a metróval

Dadog a hangosbemondó a metrókocsiban, nem nyílnak vagy nem záródnak az ajtók! Szinte naponta készülnek újabb videók a felújított orosz metró kocsik hibáiról. Az Indexnek küldött felvételeken például meghibásodott ajtót, és a tájékoztató rendszer hibáját is megörökítették az utasok. A főpolgármester a Lánchíd Rádióban azt mondta, hogy a hibákat már kijavították. Csütörtökön a korábbi négy szerelvény helyett, csak egy felújított metró járt.

 

Jönnek a felújított metrókocsik

Már a szlovákiai Párkányban vannak a felújított orosz metrókocsik, Híradónk a város vasútállomásán készített felvételeket a járművekről, amik várhatóan csütörtök délelőtt érnek Budapestre. A szerelvény ugyanolyan fehér, mint a 4-es vonalán futó Alstom metró. A kocsik kényelmesebbek, és - ami a legfontosabb - biztonságosabbak, mint a 30-40 éves szovjet metrók.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való