KERESÉS search-close

orgazda

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "orgazda"

Darabokra szedték a lopott autót

Lopott autókat vett, majd darabokra bontotta azokat a gyanú szerint az a két férfi, akik ellen most zárták le a nyomozást. Azután kapták el őket, hogy tavaly nyáron átvettek egy tolvajtól egy XII. kerületből ellopott BMW-t. Amikor rátaláltak a kocsira, már félig szétszedték az orgazdák. A telepen több mint 100 alkatrészt találtak, amiket ismerőseiken keresztül árultak a gyanúsítottak.

Körözik a Ferrarik bérlőjét

Újabb orgazdát azonosítottak a lopott Ferrarikkal kapcsolatban. A gyanú szerint ő bérelte ki Spanyolországban azokat az autókat, amelyeket társai budapesti mélygarázsokban rejtegettek, és hamis rendszámmal akartak eladni. A férfit még keresik, társai ellen már elrendelték a lakhelyelhagyási tilalmat. Közben kiderült az is, hogy mindkét autó hétéves, újonnan csaknem 80 millió forintba kerültek egyenként. 

Átütötték a lopott kocsik alvázszámát

Lopott kocsik, átütött alvázszámok és hamis külföldi papírok. Két éves nyomozás után jöhet a vádemelés az orgazdák ellen. A napokban lezárt eljárásban 11 embert gyanúsítanak azzal, hogy autókat loptak majd külföldi okmányokat hamisítottak hozzájuk és így hozták forgalomba azokat. Összesen több tízmillió forint értékű kocsit foglaltak le a rendőrök.

Joe-t kommandósok teperték le

Az Éjjel-Nappal Budapest bunyósának nem lehetett túl jó napja három évvel ezelőtt, pont ezen a napon. Joe-hoz rendőrök érkeztek, házkutatási paranccsal. Orgazdasággal vádolták a férfit, akiről kiderült, nem először volt gondja az igazságszolgáltatással.

Orgazdának adták a lopott szerszámokat

Fűkaszák, fűnyírók a rendőrségen. A kisgépeket egy érdi vállalkozó udvarán találták, összesen 10 millió forint értékben foglaltak le nála szerszámokat. A férfi a kisgépeket tolvajoktól vette, akik építkezésekről, és családi házaktól is loptak. Darabjáért 10 és 20 ezer forint közötti összeget fizetett értük. 

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Annyi lopott ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben.

Orgazda, tolvaj, garázda egy személyben

Többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Budapesten vasárnap.

Bilincsben az orgazda


szerző:
2010.08.27. 18:10
Előkerült az ellopott Vizsolyi Biblia

Egy házkutatáson találták meg az értékes könyvet Fóton. Az orgazdákat elfogták.

Évekig fosztogatott a tolvaj


szerző:
2009.05.07. 18:29
Évekig fosztogatott a tolvaj

Hajómotort, szoláriumot, régészeti leleteket, megpakolt teherautót is lopott.

50 milliós csempész-whisky fogás

Az üvegek egyikén sem volt a jövedéki adó megfizetését igazoló zárjegy.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való