KERESÉS search-close

operettszínház

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "operettszínház"

De, hogy kerül a Nyerő Páros a Mágnás Miskába?

Peller Annát a színpadon lepték meg. A színésznőt, az Operettszínház, Mágnás Miska című előadásában tréfálta meg kollégája, Peller Károly, amikor egy szerelmi civódós jelenet szövegébe rögtönözve beleszőtte a Nyerő Párost. Az egész színház egy emberként drukkolt Annáért és Mikiért az elmúlt hetekben, Peller Károly elmondta, hogy imádta ezt a műsort, amit minden este az előadásai után nézett meg.

Peller Annát a színpadon lepték meg

Peller Annát a színpadon lepték meg. A színésznőt, az Operettszínház, Mágnás Miska című előadásában tréfálta meg kollégája, Peller Károly – akivel egyébként csak névrokonok – amikor egy szerelmi civódós jelenet szövegébe rögtönözve beleszőtte a Nyerő Párost.

Ők avattak be az Operettszínház kulisszái mögé

Ott jártunk, ahol tévéstáb még nem forgatott: az Operettszínházban avatott be minket az ország három ifjú tehetsége – Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté és Kocsis Dénes a mindennapjaikba, és a magánéletük titkaiba. Ráadásul Gömöri Máté csak nekünk beszélt arról, hogy szerelmével, Polyák Lillával terveznek-e gyermeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való