KERESÉS search-close

olvasás

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "olvasás"

A saját életét írta meg Karl Ove Knausgard, az idei Könyvfesztivál díszvendége

Rengetegen voltak kíváncsiak az idei Könyvfesztivál díszvendégére, a norvég Karl Ove Knausgard-ra. Harcom című hatkötetes regénymostruma évek óta lázban tartja a világot. Több mint harminc nyelvre fordították. A norvég író a Híradónak adott interjújában azt mondta, azért lehetett világsiker az életéből írt regényről, mert az emberek ki vannak éhezve a valóságra.

103 évesen tanul írni-olvasni Mexikó legidősebb diákja

103 évesen iratkozott be az általános iskolába Mexikó legidősebb diákja, hogy megtanuljon írni-olvasni. Az 1916-os születésű ük-nagypapa elmondta, hogy annak idején nem volt lehetősége iskolába járni, mert már gyerekkorától a földeken dolgozott családjával. Most már viszont, hogy van ideje, szeretné bepótolni a hiányosságokat.

Tőgy vagy tölgy? Nem mindegy!

A Rajzoló során Dóri kissé félreolvasta a Balázstól kapott feladványt. Íme az eredmény!

A Rajzoló játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Rajzoló játékot is!

Hajdú Péter óriási titokról rántotta le a leplet...

Mikor szóba került Dömsödi Gábor botránykönyve, Péter hatalmas vallomásra szánta el magát. 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

TOTTH BENEDEK: „Mindig vannak lelkes fiatal olvasók”

Totth Benedek, író a nemzetközi siker útjára lépett 2018-ban. Franciaországban népszerű Holtverseny című könyve, nemrég Csehországban is megjelent. A szerző elégedett a magyar olvasótáborral, szerinte nem igaz, hogy egyre kevesebben olvasnának.

Újra divat az olvasás, biztató adatokat hallottunk

Ott Anna, művészeti vezető lelkesen mesélt arról, milyen sokan jelennek meg az olvasást népszerűsítő rendezvényeken, és hogy egyre több gyerek és fiatal ül ott a regényekből készült színdarabok előadásain.

Szabados Ági trükkje a mindennapi olvasásra

A Híradó műsorvezetőjének életébe teljesen beépült az olvasás és szívügyének érzi, hogy népszerűsítse. De még neki is akad olyan napja, amikor nem vesz kézbe könyvet. Például akkor, elviszi a szüleit Rómába.

Kígyózó sor az ingyen könyvekért

Megrohanták az ELTE könyvtárát a hétfői ingyenes könyvosztáson. Már nyitáskor kígyózó sor várt a budapesti könyvtár előtt, amely nagy őszi kipakolást hirdetett, azaz meg akartak szabadulni minden olyan könyvtől, amely nekik már nem kell. Volt, aki Debrecenből jött emiatt. Összesen majdnem háromezer kötet talált új gazdára.

Szabados Ági vakáció közben is olvas

Szabados Ági pár napra vakációzni indult, a Híradó műsorvezetője Cipruson élvezi a jó időt. Természetesen ilyenkor szinte kötelező megosztani olyan fotót, amely a tengerparton készült, háttérben a gyönyörű panorámával.

Szoktál olvasni?


szerző:
2018.08.15. 16:55
Szoktál olvasni?

Vajon, mennyit olvasnak sztárjaink? Ez a nap kérdése.

Szabados Ági bármikor előkap egy könyvet

A buszmegállós novellák témájához gyorsan becsatlakozott a Híradó műsorvezetője is, aki ebben a hónapban orosz műveket „adott fel” blogja követőinek. De vajon mikor kaphatunk elő egy könyvet? Ági akár pár percre is megteszi.

Isten éltessen, Szabados Ági!


szerző:
2018.06.27. 13:02
Isten éltessen, Szabados Ági!

A gyönyörű műsorvezető ma ünnepli a születésnapját, mi pedig most összegyűjtöttük, mivel töltötte az elmúlt évet.

Ezt eddig biztosan nem tudtad Debreczeni Zitáról!

A fotóssá avanzsált modell elárulta, hogy mi az, amit gyermekként ki nem álhatott, és aminek felnőtt fejjel egyenesen a rajongójává vált.

Debreczeni Zita fanatikusan gyűjti a könyveket

Debreczeni Zita virágos kisruhában imádja Stephen King-et. A fotóssá avanzsált modell imád olvasni. A képen mesebeli környezetben egy romantikus maxi ruhában látható könyvvel a kezében. Zita a posztban azt is elárulta, gyermekként ki lehetett kergetni a világból a kötelező olvasmányokkal, de ma már fanatikusan gyűjti a könyveket.

 

Szabados Ági a magyar Hermione?!


szerző:
2018.06.14. 07:24
Szabados Ági a magyar Hermione?!

Olvasás, főzés, tánc, sport, tévézés, család - hogy van minderre ideje Szabados Áginak? Időnyerővel? Most kiderül!

Szabados Ági álma a Híradó volt


szerző:
2018.05.03. 07:45
Szabados Ági álma a Híradó volt

A mai napon olyan hírességeket hívtunk meg a Reggelibe, akik abból élnek, ami a hobbijuk és a szenvedélyük is egyaránt. Szabados Ágnes fejében már 17 évesen megszületett egy álom, egy olyan hivatás, amiért harcolt és tett minden egyes nap. Mára már pontosan tudja, milyen érzés az, mikor egy álom valóra válik, ugyanis majdnem pontosan négy éve annak, hogy az RTL Klub híradós székében ül.

Nem mindennapi akció a könyvesboltban!

Az egyik legnagyobb magyarországi könyvkereskedő hálózat felkért öt híres szerzőt, hogy ne csak dedikálják műveiket, de ha kell, akkor segítsenek eligazodni a vásárlóknak a könyvek rengetegében, lássák el tanácsokkal a vevőket. Akárcsak az igazi könyvesbolti eladók…

Automatából lehet könyvet venni

Automatából lehet okostelefon méretű könyveket venni mától a főváros több csomópontján. Az ötletgazda a Vígszínház fiatal színművésze, Vecsei H. Miklós. Az olvasásnépszerűsítő akció elsődleges célcsoportja a budapesti tömegközlekedést használók, valamint a fővárosban járó-kelő fiatalok.

Nincs időm olvasni


szerző:
2018.03.22. 08:43
Nincs időm olvasni

A Híradó műsorvezetője, Szabados Ági tavaly vágott bele olvasásnépszerűsítő kampányába. Azóta a projekt elképesztően népszerű, már több mint 5 ezren csatlakoztak hozzá. A csoport tagjai már nemcsak online kommunikálnak és osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, hanem találkozókat is szerveznek. A hétvégén jön a következő.

Szép dolog más Facebook üzenetét olvasni?

Katalin helyre szeretné hozni a kapcsolatát fiával és menyével, akik belenéztek az édesanya Facebook beszélgetéseibe. A fiatalok akkor döbbentek rá, hogy Katalin egy férfivel való kapcsolata miatt elhanyagolja saját családját.

Újra kéne gondolni a kötelező olvasmányokat?

Vendégünk egy irodalomtanár, aki több évet dolgozott állami iskolában, most pedig egy alternatív iskolában tanít - a kötelezőkről, és a gyerekek olvasási szokásairól beszélgettünk vele.

Szabados Ági díjat kapott!


szerző:
2018.02.23. 13:32
Szabados Ági díjat kapott!

Sokszor hallhattunk már róla, hogy az RTL Híradó műsorvezetője elhivatottan harcol, hogy újra divatba hozza az olvasást, most úgy tűnik, ezt nemcsak könyves beszámolókkal hálálták meg neki.

Idén is olvass együtt Szabados Ágival

A tavalyi év igazán értékes és nagyon sikeres kezdeményezését Szabados Ági nevéhez köthetjük: 12 könyv 12 hónap alatt elég jó arány, főleg, ha be is tartjuk. A Nincs időm olvasni kihívás idén is folytatódik. Ráadásul Ági mesélt egy kicsit a januári könyv témájáról, ami nem más, mint a halogatás.

Mi köti össze Szabados Ágit és Tom Hankset?

Mivel a Híradó műsorvezetője imádja az irodalmat, most összegyűjtötte rajongóinak 2017 legnagyobb könyvélményeit! Na de mégis mi a közös benne és a világhírű színészben?

Anger Zsolt olvasni tanítja a celebeket?

A színésznél elszakadt a cérna, mikor a focistának egyszerűen nem sikerült "jól" felolvasnia a tábor számára érkezett levelet. Kiderült, az olvasással nem csak Petinek vannak problémái.

Alig olvasnak a magyarok?


szerző:
2017.11.02. 07:40
Alig olvasnak a magyarok?

1995- ben készült utoljára teljes körű, kultúrával kapcsolatos, országos, reprezentatív kutatás. 15 év után a KILDARA egy olyan felmérést készített, amelyből kiderült, 2017-ben hogyan olvasnak a magyar emberek itthon és a határainkon túl. A felmérésre 2017. július 5. és október 10. között érkezett interneten keresztül 4044 válasz. És most végre itt vannak az eredmények, amiket nálunk láthatnak először.

Fehér Tibi veled is megszeretteti az olvasást!

A műsorvezető elhatározta, hogy újra divatba hozza az olvasást! Minden hónapban három könyvet mutat be a nézőknek, ráadásul segítsége is lesz ebben. Hogy ki, az kiderül a mai Reggeliből!

Vajon mi a közös Szabados Ágiban és Harry Potterben?

A gyönyörű műsorvezetőről eddig sem volt titok, hogy imádja a könyveket. Ráadásul most szombaton megrendezte élete első irodalmi találkozóját!

Közösségteremtő az RTL híradósának kihívása

Szabados Ágnes nemcsak a hírek, hanem az irodalom szerelmese is. Ági szenvedélyét másokkal is megosztotta egy januártól induló kihívásban. A csoport célja nem más, mint minden hónapban elolvasni legalább egy könyvet. A „Nincs időm olvasni” kihívás célja bebizonyítani, hogy az olvasás nem csak magányos tevékenység lehet. Ezt jól bizonyítja a híradós által szervezett első csoporttalálkozó, amin nemcsak a kihívás tagjai, hanem egyszerzős írók, bloggerek és három nagy kiadó munkatársa is részt vett. Az biztos, hogy üres kézzel senki sem tért haza!

Az esménynek a FSZEK Budafoki Könyvtár adott otthont.

Szabados Ági hatalmas dobásra készül!

Eddig sem volt titok, hogy a gyönyörű műsorvezető imádja az irodalmat, most szombaton pedig élete legelső rendezvényére is sor kerül! Ágit az olvasás szeretetéről, és a „Nincs Időm Olvasni” kihívásról kérdeztük, sőt azt is elárulta, hogyan képzeli el magát nyugdíjas éveiben...

Hogyan szerettessük meg gyerekünkkel az olvasást?

Csomor Anna, a Kalandos Verseny projektvezetője mesélt arról a Reggeliben, hogy milyen módszerekkel igyekeznek megszerettetni a fiatalokkal az olvasást, illetve, hogy hogyan érhető el a gyerekeknél az értő olvasás elsajátítása.

Hosszú Katinka korábban kel azért, hogy olvasson

Hosszú Katinka gyerekkorától kezdve szigorú napirendet tart be. Facebook-posztjában arról írt, hogy mostanában fél órával korábban kel fel reggel, hogy legyen ideje olvasni.

Olvass te is Szabados Ágival!


szerző:
2017.07.06. 16:25
Olvass te is Szabados Ágival!

A Híradó műsorvezetőjéről már eddig is tudtuk, hogy a könyvek nagy szerelmese, de ezt a szenvedélyét odáig erősítette, hogy most már egy modern könyvklubot is vezet (amihez akár te is csatlakozhatsz)!

Mit és hogyan olvasnak 2017-ben a magyarok?

1995-ben készült utoljára teljes körű, kultúrával kapcsolatos, országos, reprezentatív kutatás, ezért 22 év után egy olyan felmérést szeretnének készíteni, amelyből megtudjuk, 2017-ben milyenek az olvasási szokások Magyarországon. Vendégünk Varga-Czakó Adrienn volt.

#readingissexy - Szabados Ági olvasásra buzdít mindenkit

A Híradó műsorvezetője kihívást indított: 12 hónap alatt 12 könyv "elfogyasztása". Az olvasás iránti rajongásáról és a kihívásra való jelentkezésről Szabados Ági mesélt nekünk a Reggeliben.

Így nyaral a gyönyörű műsorvezető!

Szabados Ágnes az elmúlt időszakban végre időt szakíthatott egy kis pihenésre. Sőt, álmai helyére is ellátogatott!

Mi a jó könyv titka?


szerző:
2017.05.30. 17:25
Mi a jó könyv titka?

Az olvasást már kisiskolásként megtanuljuk, az olvasás szeretete viszont jó esetben egész életünkben végigkísér. Persze ehhez elengedhetetlenek a jó könyvek! - na de mi számít annak? Mi a jó könyv titka? Ezt kérdeztük meg vélemény vezéreinktől!

Hogyan kellene rávenni a gyerekeket az olvasásra?

Valóban csökkent az olvasási kedv, és ehhez tényleg köze van a felgyorsult, digitalizált világnak? Ha mégis muszáj, hogyan kellene rávenni a gyerekeket, hogy legalább néhány kötelező olvasmányon átrágják magukat?

Napi jó hír: Olvasással a hosszabb életért

Egy amerikai kutatócsoport vizsgálata alapján kiderült, hogy két évvel tovább élnek azok az emberek, akik olvasnak. Például akik heti 3 és fél órát töltenek a betűk birodalmában, ők kisebb eséllyel haltak meg a kutatás 12 éve alatt.De van még egy jó hírünk: gazdára talált Lüszi!

Szabados Ágnes új projektbe kezdett!

A híradós olyan dologba fogott, ami eddig sem állt tőle távol, most azonban a követőit is arra buzdítja, hogy vegyenek róla példát! Miről lehet szó? Mutatjuk!

Nem múló szenvedély!


szerző:
2017.02.02. 17:25
Nem múló szenvedély!

Szabados Ági nem csak a híreket, a könyveket is falja. Éhsége a történetek iránt csillapíthatatlan - ezt már újévi Facebook -posztjában is bizonyította. Az RTL Híradó műsorvezetőjének 2017-ben sem csökkent a lelkesedése az Instagram-fotói alapján, de ez nem is baj. Szerencsére az olvasás nem káros szenvedély.

 

Hermione a metróban népszerűsíti az olvasást

Hermione a valóságban is imádja a könyveket. Emma Wattson a londoni metróban kezdte népszerűsíteni az olvasást. Egy kampányban vesz részt, aminek keretében könyveket hagynak el minden felé. Wattson az instagram videójában mutatta meg, hogy a metró mozgó lépcsőjén felejti. Nagyon örülni fog neki, aki megtalálja, hiszen a színésznő saját kézzel írta ajánlását lehet olvasni az első lapon.

Pepe meglopta Simont, és betört az albérletbe

Simon nagy lelkesedéssel vetette bele magát, hogy olvasni tanítsa Pepét. Nagyon meghatotta a fiú tragikus élete, Kornél azonban óva intette, hogy vigyázzon Pepével…

Dobó Kata olvasással kényeztette magát

„Ma elmaradt a színházi próbám, így csentem magamnak egy kis wellness időt.” - írta Facebook oldalán Dobó Kata, és a képen látszik is, mivel töltötte. A kondizás után volt idő úszni is egyet, majd a medence mellett olvasni egy kicsit.

Orosz György belekeveredett a hülye címek hálójába

Részlet a 17. évad 1. részéből:

A humorista szeret az interneten csemegézni a napi hírek között, azonban őt is mindig lesokkolja, hogy mennyire életképtelen kombinációk születhetnek egy-egy figyelemfelkeltő cím kapcsán.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Fogadjunk, hogy nem tudod NEM elolvasni ezt a mondatot!

Az olvasás olyan, mint a biciklizés - nem lehet elfelejteni! Kivéve persze, ha az ember súlyos agysérülést szenved, egyéb esetben azonban képtelenek vagyunk kiiktatni ezt a képességet. Míg a biciklinél eldönthetjük, hogy felszállunk-e rá, addig az olvasás felett nem rendelkezünk kontrollal. Gyere, és teszteld magad te is!

Magyar sajtó: a tét a túlélés

Hogyan akarja megtartani a nyomtatott betűt az internet segítségével a magyar sajtó. Vendégeink: Kovács Tibor, a Magyar Lapkiadók Egyesületének elnöke, Dunai András, a magyarországi tartalomszolgáltatók egyesületének elnöke, amúgy a Central médiacsoport digitális üzletágának igazgatója, Lengyel András, a Ringier-Axel Springer kiadó marketing igazgatója.

Mit tehet a magyar nyomtatott sajtó, hogy lépést tartson a korral?

Rohamosan és alighanem megállíthatatlanul csökken a magyar nyomtatott lapok példányszáma. A kiadók mégsem költenek eleget a digitális fejlesztésekre, pedig egyre többen, egyre többet olvasunk az interneten - számítógépen, mobiltelefonon és tableten. Szakmai vita.

Visszaszoktatnák az embereket az olvasásra

Hajnalig beszélgethettek kedvenc szerzőikkel az Olvasás Éjszakája fesztivál látogatói. Hét budapesti és öt vidéki helyszínen tartottak rendhagyó irodalmi találkozókat. Volt, ahol az olvasók összeházasodhattak legkedvesebb könyvükkel, míg máshol megzenésített verseket hallgathattak.

Nem ördögtől való, ha tableten olvas a gyerek

A legtöbb szülő idegenkedik attól, hogy a gyerek, mondjuk a mobilon vagy a táblagépen olvasson mesét, hiszen az is csak egy „kockulás”. Az  y generációként emlegetett gyerekek, már olyan magas ingerküszöbbel rendelkeznek, ami miatt egy egyszerű könyv, már nem kelti fel az érdeklődésüket, ilyenkor kell tehát „cselhez” folyamodni és az értékes tartalmakat a kütyükön is elérhetővé tenni számukra.

Együtt jár a minőség a piaci sikerrel?

Magyar szépirodalom. Egyre kevesebben olvassák, de nem költünk rá kevesebbet, mert a könyv drága. Két mozijegy ára. De aligha a könyvárak miatt fogynak az olvasók. Ha valóban fogynak. Mert: sok könyv digitálisan is elérhető, és ez nehezen mérhető. Másfelől: a tartalom. Vannak kihagyhatatlan kortárs művek? És ezek eljutnak az olvasókhoz? Magyarul: együtt jár-e a minőségi és a piaci siker. Erre a választ hivatalból tudnia kell Nyáry Krisztiánnak, és - ugyanerről markáns véleménye van Radnóti Sándor kritikus, irodalomtörténésznek.

Ön olvas szépirodalmat?


szerző:
2015.03.25. 14:19
Ön olvas szépirodalmat?

Ha igen, nincs egyedül, de társai fogynak. Vajon miért? Új szemlélet kell, több olvasó? Marketing vagy minőségi gondok vannak? Este 10 órától az RTL II-n Baló György Nyáry Krisztiánnal és Radnóti Sándorral keresi a kérdésekre a választ.

Hogyan szerettessük meg az olvasást a gyerekekkel?

Egy brit kutatás szerint a szülők egyharmada egyáltalán nem olvas lefekvés előtt a gyerekeinek, így nem kerülnek közel az olvasáshoz. Fodor Zsuzsa, a Kaméleon Alapítvány elnöke és Erős Antónia is fontosnak tartják, hogy már kiskorban megszerettessük a gyerekekkel a könyveket. Az olvasás erősíti a szülő-gyerek kapcsolatot is, és megmozgatja a fantáziát. A fiatalokat az izgalmas történetek kötik le, így érdemes olyan könyvet választani, ami a szülő, és a gyerek számára is érdekes.

Lelepleztük a gyógyítót!


szerző:
2013.02.20. 19:00
Lelepleztük a gyógyítót!

A magát látónak nevező asszony először a Fókuszban döbbentette meg az országot, amikor leragasztott szemmel olvasott. Jelentkezett egy férfi, aki azt állította, ez csak egy trükk, és a Fókusz kamerája előtt meg is csinálta ugyanazt, amit Ildikó.

Negyven perc alatt egy 200 oldalas könyv? Lehetséges?

Ulz Mátyás 14 éves kamasz Dunakeszin. Jó tanuló, sportol, nem tud még vezetni, és képes villámgyorsan kiolvasni egy könyvet. Nem hiszik? Már több Rejtő könyvet is olvasott, de a Fókusz meglepte egy olyannal, amit még nem. Sikerül neki? Tehetség vagy furfangosság?

Fókusz 12-12-04


szerző:
2012.12.04. 20:55
Fókusz 12-12-04

Fókusz: Babavárásról őszintén - Ördög Nóri elsírta magát, amikor életének legnehezebb időszakáról mesélt, de megosztja velünk a legboldogabb pillanatokat is. Presserrel Londonban - Az LGT a Rolling Stones menedzserének is kellett. Hogyan kerültek a magyarok az Abbey Road-i stúdióba? Csodagyerek? - Matyi 40 perc alatt kiolvas egy könyvet? Zseni vagy titokzatos módszert használ?

„Mesés világba” csöppentik a szegény gyerekeket

Meseolvasást és adománygyűjtést szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek csütörtökön Budapesten.

Ezrek zengték Márai szavait a stadionban

Több ezer résztvevő olvasta egyszerre ugyanazt - így próbálták megvalósítani a hangosan felolvasás világrekordját Miskolcon.

Gibber: A művészek Facebookja

A GIBBER.HU egy merőben új kulturális közösségi oldal, ahol a szerzők szabadon publikálhatják műveiket.

Férfiak helyett könyvet ragadunk a kezünkbe

A statisztikák szerint a nők többet olvasnak férfitársaiknál. A miértre egy olasz könyvkiadó keresett és talált választ.

Peepshow az olvasás népszerűsítéséért

A budapesti Deák Ferenc utcában június 4-én és 5-én lehet meglesni a szerzőket alkotás közben.

Széthordhatják a könyvtornyot

Több mint 30 ezer könyvből építettek tornyot az argentin fővárosban.

Közös olvasással a csúcsért

Olvasási rekordkísérletre készül a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár.

Nem igazán bújja a könyveket az ifjúság

Plázáznak, szórakozóhelyre járnak és interneteznek - így töltik szabadidejüket a fiatalok.

Eljött a könyvek szerelmeseinek ideje

Április 14-e és 17-e között csaknem félezer külföldi és magyar alkotóval lehet majd találkozni a budapesti Millenárison.

Játsszunk és olvassunk a neten!

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség 12. alkalommal rendezi meg az Internet Fiestát a könyvtárakban.

Ki tud többet az Alkonyatról?

Országos Twilight-vetélkedőt tartanak pénteken Hódmezővásárhelyen. A próbatétel célja az olvasás népszerűsítése.

Portré Otthon 11-01-01


szerző:
2011.01.02. 00:15
Portré Otthon 11-01-01

Portré Otthon: Hankiss Elemérről az embernek jó pár dolog jut az eszébe: el nem olvasott, de rém izgalmas könyvek, a médiatörvény, a televízió. De mindezekhez egy sors vezet, út a gyerekkorból...

Olvassunk együtt karácsonykor is

Fotókiállítással és meseolvasással várják az érdeklődőket december 18-án, egy budapesti bevásárlóközpontban.

A könyvtár szinte házhoz gurul

Útjára indult Közép-Európa legkorszerűbb könyvtárbusza szombaton.

Házhoz jár a könyvtárbusz és az internet

Elindult Baranyában a különleges könyvtárbusz. Olyan falvakba megy, ahol megszűnt a könyvtár.

Szélmalomharcos az interneten


szerző:
2010.10.01. 14:47
Szélmalomharcos az interneten

Cervantes remekművét 2149 részre osztották fel, és az akadémia tagjai valamint önkéntesek adják elő.

Olvass és gazdagodj!


szerző:
2010.09.28. 15:42
Olvass és gazdagodj!

A magyar lakosság több mint negyede nem érti, amit olvas. Egy tanulmány szerint a GDP sokszorosára emelkedne, ha javulna a szövegértésünk.

Kalandozás hírességekkel a betűk földjén

A nyári szünet után szeptemberben újraindul az „Olvassunk együtt!” elnevezésű kampány.

Mi is az E-book?


szerző:
2010.06.10. 20:45
Mi is az E-book?

Egy szerkezet, mely akár 8000 könyvet is képes tárolni. A kütyü igen népszerű már az USA-ban. De vajon az e-book felválthatja-e a hagyományos könyveket?

Több százezren az Ünnepi Könyvhéten

A könyvszakma képviselői szerint növekedett a forgalmuk a könyvhéten.

400 újdonság várja a könyv szerelmeseit

Minden eddiginél több újdonság várja az érdeklődőket a 81. Ünnepi Könyvhéten.

Reggeli 10-05-14


szerző:
2010.05.14. 08:41
Reggeli 10-05-14

A Királynő, Dobó Ági nem egyedül zokogott a boldogságtól tegnap este.

Olvasásra buzdítanak a hírességek

Olyan iskolákba és családokhoz mennek el felolvasni, ahol sok a szegény és rászoruló gyerek.

Könyvtár a strandon


szerző:
2009.07.22. 17:50
Könyvtár a strandon

Nem a strandolók mennek a könyvtárba, hanem a könyvtár ment a strandra Keszthelyen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való