KERESÉS search-close

oknyomozás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "oknyomozás"

Megszűnhet a vízummentesség

Akár terroristák is bejuthattak hamis magyar útlevéllel Magyarországra és az Egyesült Államokba - állítja a nemzetbiztonsági bizottság új, jobbikos elnöke, miután kiderült, hogy az elmúlt években több mint 700 ember léphetett be hamis magyar útiokmánnyal Amerikába. Erre a Direkt36 és a Washington Post közös oknyomozása derített fényt. Azt írták, az Egyesült Államok a biztonsági kockázat miatt a magyar vízummentességet is megszűntetheti. A kormány csak annyit közölt: folyamatosan egyeztetnek az amerikai hatóságokkal.

ÉNB Lalit a városon át üldözték rajongói!

Az egyik legnépszerűbb napi sorozat szereplője úgy gondolta, ideje körbe néznie Budapesten, hogy ezúttal ne a rajongói találják meg őt, hanem ő a rajongóit. Egy biztos, Lalit nem érte csalódás!

Kétmilliót fizetett a minisztérium a cikkekért

A földrablásokról szóló cikksorozatot fizetett a Földművelésügyi Minisztérium. A Pestisracok.hu-n megjelent írások azonban kizárólag az előző, szocialista kormányok, illetve a milliárdos vállalkozó, Simicska Lajos ügyeivel foglalkoznak. A DK szerint visszataszító, ahogy a kormány közpénzből fizet oknyomozásnak álcázott reklámcikkeket. A minisztériumot hiába kerestük: nem reagáltak.

XXI. század 14-11-18


szerző:
2014.11.18. 23:30
XXI. század 14-11-18

XXI. század: Népi demokrácia volt. Elvileg a nép nevében és érdekében döntöttek a politikusok, majd a sajtóban megmondták, mi miért jó az embereknek. Volt, amikor az újságírók próbáltak kérdezni, de a rendszer nem bírta az oknyomozást. Egyébként a legerősebb gát magukban az újságírókban volt. Az öncenzúra. Persze nemcsak bennük működött, hanem az újságolvasókban is.

Rejtett kamerával a korrupt szakértő nyomában

Kevés olyan alkalom kínálkozik egy riporter életében, mint amilyen Száraz Eszter kolléganőnk elmúlt 2 hete volt. A legfontosabb műfajban, az oknyomozásban tudott felmutatni olyat, ami csak ritkán jön össze. A Fókusz a Forró Nyomon riportjának nyomán tovább nyomozott egy napot.

Reflektor 12-09-06


szerző:
2012.09.07. 01:25
Reflektor 12-09-06

Reflektor: Máté Kriszta és Hadas Kriszta forró nyomon. Rippelék újabb babát terveznek.

Reflektor 12-09-05


szerző:
2012.09.05. 23:25
Reflektor 12-09-05

Reflektor: Veronika nem bocsát meg Cristofelnek. Kunovics Katinka vándoréletet él. Az RTL II újra összehozta az oknyomozókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való