KERESÉS search-close

nyugtató

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyugtató"

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két férfit

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két fiatalembert. Tavaly májusban, miután nyugtatót és biofüvet fogyasztottak, elloptak egy kocsit, de a Veszprém megyei Úrkútnál árokba hajtottak. Erről a veol.hu számolt be. Kihallgatásuk után elengedték őket, ekkor újabb kocsit fújtak meg és azzal is balesetet okoztak. Emiatt a sofőrt 1 év 10 hónapra, míg társát másfél év börtönbüntetésre ítélték jogerősen.

 

Orvosok a vádlottak padján

Rosszul emlékeznek a szemtanúk, így védekezett az egyik orvos, akit egy kollégájával és egy ápolóval együtt egy beteg halála miatt állítottak bíróság elé Budapesten. Az asszony a vád szerint halálos mennyiségű fájdalomcsillapítót kapott 2015-ben a János Kórházban, ugyanis egyik vádlott sem jelezte a többieknek, hogy ő már beadott egy adag gyógyszert.

Megbilincselve, benyugtatózva kellett kihozni a gyerekeket

Egyáltalán nem úgy történt a thaiföldi barlangi mentés, mint ahogy azt a világ tudta. Egy vízzel elárasztott barlangból még július elején kellett kimenteni 12 gyereket és a fociedzőjüket. A hihetetlen akcióról készült könyvből most kiderült: megbilincselve, benyugtatózva kellett kihozni a gyerekeket. Másképp valószínűleg nem is sikerült volna a művelet.

Megfagyott a méregkeverő


szerző:
2018.12.28. 18:00
Megfagyott a méregkeverő

Halálra fagyott a „palacsintás gyilkos” néven elhíresült férfi, aki megmérgezett két 10 éves fiút. Akkori élettársa gyerekeit palacsinta töltelékbe kevert nyugtatóval mérgezte, csak évekig tartó orvosi kezelés tudta megmenteni az életüket. Tettéért 12 év fegyházra ítélték 2007-ben. Szabadulása után Szombathely határában egy autóban élt. December elején találtak rá megfagyott holttestére.

Lebuktak az izgulós betörők

Gyorsan lebuktak az izgulós betörők. A Borosod megyei Tiszalúcon három helyi férfi, apa, fia és annak 17 éves barátja megpróbálták kirabolni egy idős nő házát. Hogy ne izguljanak, rengeteg nyugtatót vettek be. Amikor átkutatták a lakást, az asszony felébredt és rájuk szólt. Erre menekülni kezdtek, de egyikük beverte a fejét és elájult. Végül mindhármukat elfogták.

Megverte az orvost a nyugtatóért

Megverte az orvost egy budapesti férfi, mert nem írt fel neki nyugtatót. A doktor azt mondta neki, hogy pár napja már adott receptet az erős gyógyszerről, ezért újat nem írhat. A verekedő pácienst a rendőrök őrizetbe vették. Zacher Gábor, a Honvéd Kórház Sürgősségi Centrumának vezetője szerint mindennapos, hogy a betegek vagy hozzátartozóik az orvosokra, ápolókra támadnak.

Sanyi: „Ezt az autót egy mosómedve is el tudná vezetni

A formabontó új RX Lexus túlszárnyalja eddigi elődjeit. Maradt a markáns külső, de ez a széria egyáltalán nem agresszív, már-már barátságosnak is mondhatnánk. De mi van a belsővel? Ezt látni kell!

Elfogyott a nyugtatója, betört a patikába

Betört éjszaka a gyógyszertárba, és nyugtatókat vitt magával egy asszony a Borsod megyei Legyesbényén. A nő később a rendőröknek azt mondta, elfogyott a gyógyszere, amit rendszeresen szed, és másképpen nem tudott volna hozzájutni.

Nyugtatót vitt az iskolába a diák

A nyolcadikos fiú egyik társának is adott a szerből. A kamaszok rosszul lettek, egyikükért később mentőautót is hívtak a szülei. Az iskola igazgatója nem akart nyilatkozni, de elismerte a történteket. Az egyik helyi édesanya azt mondta, pont azért íratta kisfiát a csendes környéken lévő iskolába, hogy ne történjenek ehhez hasonló esetek.

Nyugtatóval kevert alkoholt itattak vele - belehalt

Meghalt egy hajléktalan nő Szombathelyen. A 47 éves asszony az utcán lett rosszul. A mentők próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. A rendőrség szerint a nőt azért mérgezték meg, hogy elvehessék a pénzét. A bűncselekménnyel két férfit gyanúsít a rendőrség. Egyikük szintén hajléktalan, a szállóról ismerte az áldozatot.

Belecsapódott a vétlen autóba


szerző:
2015.04.03. 18:00
Belecsapódott a vétlen autóba

Híradónk információi szerint részegen, benyugtatózva vezetetett az a férfi, aki tegnap éjjel halálos balesetet okozott a Nagykőrösi úton. Úgy tudjuk a sofőr jóval a megengedett sebesség felett száguldott, több mint 150 km-h-val csapódott neki a vétlen autósoknak. A balesetben egy ember meghalt, a karambolt okozó kocsi sofőrjét a rendőröknek és a tűzoltóknak kellett lefogni, mert őrjöngeni kezdett és nem akarta, hogy kórházba vigyék.

A szomszédok mentettek ki egy nőt az égő házából

A lángok közé futottak be érte, csak ennek köszönheti, hogy túlélte a tüzet. Az utcában többen is azt mondták, hogy az asszony nyugtatókat szedett, valószínűleg ezért nem riadt fel arra, hogy kigyulladt a ház. Testének csaknem a fele megégett, most intenzív osztályon ápolják.

A gyógyszerfüggők kétharmada nő?

A tabletta- és gyógyszerfüggőség sokszor mellőzött téma, pedig Európa-szerte emberek millióit érinti. A gyógyszerfüggők többsége altató- és nyugtatófüggő, és az is kiderül a kutatásokból, hogy a függők kétharmada nő. Mi állhat a gyógyszerfüggőség hátterében, mennyire nehéz ettől a szenvedélybetegségtől megszabadulni és igazából ki számít függőnek?

Halálos boros kóla: 3 fiú ellen emeltek vádat

Nyugtató a boros kólában. Vádat emelt az ügyészség három fiatal ellen, akik miatt meghalt egy tizenöt éves lány tavaly tavasszal Gesztelyben egy házibuliban.

Forró nyomon 13-02-06


szerző:
2013.02.06. 22:00
Forró nyomon 13-02-06

Forró nyomon: A pedofil beteg vagy bűnöző? Csak a szexről vagy a hatalomról is szól mindez? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat. Aztán megmutatjuk a gyógyszerfüggőség kialakulásának szomorú fázisait, és azt is, hogy a jóhiszemű orvosokat becsapva, hogyan juthatnak nyugtatókhoz a legelvetemültebb függők. Végül a fogyasztói csoportok nyomába eredünk.

Álmatlanság kezelése agyhűtéssel

Amerikai kutatók új, gyógyszermentes megoldást dolgoztak ki a sokakat kínzó álmatlanság kezelésére.

Törzsutas: Bakony


szerző:
2011.06.05. 12:00
Törzsutas: Bakony

Törzsutas: A Törzsutassal ezen a héten egy olyan helyre látogatunk, amely igazán jótékonyan hat a lelkünkre. Tartsanak velünk a Bakonyba!

A szüleik nyugtatójától lettek rosszul

Gyógyszermérgezéssel szállítottak kórházba három általános iskolás fiút, akik az iskolában szedtek be egy hangulatjavító szert.

Nyugtatótól lett rosszul három kisiskolás

A gyerekek kórházba kerültek, egyikük apjának felelősségét a rendőrség is vizsgálja.

Óvja kedvenceit az év végi őrületben!

Névvel, telefonszámmal ellátott nyakörv, zárt hely, nyugtatózás. A többi között ezeket javasolják az állatbarátok.

Begyógyszerezett diákok kerültek kórházba

Kórházba szállítottak öt diákot Nyíregyházán, mert energiaitalba kevert nyugtatót fogyasztottak.

Nyugtatót adott a bölcsiseknek


szerző:
2010.04.01. 09:40
Nyugtatót adott a bölcsiseknek

Vádat emeltek egy spanyol bölcsőde egyik gondozója ellen, mert kiderült, nyugtatókat adott hat bölcsődés gyermeknek.

Gyógyszerre energiaitalt ittak


szerző:
2009.11.17. 14:18
Gyógyszerre energiaitalt ittak

A gyerekek fel akartak dobódni, de végül rosszul lettek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való