KERESÉS search-close

nyomorultak

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyomorultak"

Story Extra 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 16:15
Titkok a színfalak mögül - Szirtes Tamás a Portréban

A Portréban Barabás Évi vendége Szirtes Tamás tanár úr volt, aki most nemcsak a magánéletéről mesélt nekünk, hanem az ő kedves színházáról, és az ott rendezett nagysikerű színdarabok kulisszatitkairól is.

Az idei év egyik legjobban várt zenés előadása

Tóth Andi és Solti Ádám, az X-Faktor két felfedezettje fontos szerepet kapott, az idei év egyik legjobban várt zenés előadásában: A nyomorultakban, a Madách Színházban. A 17 éves Tóth Andit, aki megnyerte 2014-s X-Faktort, Szirtes Tamás rendező hosszan méltatta a bemutatót követően, azzal, hogy igazi színpadi őstehetség. Andi hihetetlenül boldog, hogy ebben a világszínvonalú produkcióban szerepelhet.
 

TÓTH ANDI:

Tóth Andi élete egyik legfontosabb eseményére készült. Az X-Faktor győztese szerepet kapott, az idei év egyik legjobban várt zenés előadásában: A nyomorultakban. A 17 éves Tóth Andit, Szirtes Tamás rendező is hosszan méltatta a bemutatót követően, azzal, hogy igazi színpadi őstehetség. Andi nagyon boldog, hogy szerepelhet a darabban, mert a színházzal, ahogy mondja egy új családja lett.

Monumentális díszletek közt A nyomorultak

Sehol a világon nem adták még elő olyan monumentális díszletek között A nyomorultakat, mint a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A darabok mozgatásához 40 ember munkája kell a kulisszák mögött.

Filmszerű, látványos előadást ígérnek

Már javában próbálják a Szegedi Szabadtéri Játékok évadzáró előadását, a Nyomorultakat. Szirtes Tamás rendező és Kentaur díszlettervező több mint egy éve dolgozik a darabon.

Együtt próbált a Nyomorultak stábja

Először próbált együtt a Madách Színház Nyomorultak előadásának teljes szereplőgárdája. A legendás musicalt először a Szegedi Szabadtéri Játékokon játsszák augusztus közepétől, majd jövő áprilistól a körúti színházban is lehet látni. A délelőtti olvasópróbán ott volt több X-Faktoros énekes is, az egyik főszerepet a tavalyi nyertes, Tóth Andi alakítja.

Visszatér a Madáchba a Nyomorultak

A Nyomorultakat a 90-es évek végén több mint 200-szor játszották itt. Most felújítva mutatják be újra. Először nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon lehet látni, majd jövő áprilistól játsszák a Madáchban. A Nyomorultakban szerepel több x-faktoros is, köztük a tavalyi széria nyertese, Tóth Andi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való