KERESÉS search-close

nyoma veszett

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyoma veszett"

Kiégett a kisbusz, eltűnt a sofőr

Nyoma veszett annak a sofőrnek, aki vasárnap Túristvándi közelében csapódott az árokba kisbuszával. Az ukrán rendszámú kocsi az oldalára borult, kigyulladt és teljesen kiégett. Nem tudni, hogy a sofőr miért menekült el. A kiégett járműben a nyomozók nem találtak semmit, de úgy tudjuk, a kisbusz belseje úgy volt átalakítva, hogy abban akár cigarettát is csempészhettek.

Kórházból tűnt el a beteg kislány

A 12 éves gyereknek a budapesti Heim Pál kórházból veszett nyoma hétfőn, azóta semmit nem tudni róla, civilek is segítenek a keresésben. A kislány kijátszotta az intézmény biztonsági rendszerét. A család aggódik, a gyerek ugyanis súlyos cukorbeteg, nagymamája szerint gyógyszerei nélkül nem sokáig maradhat életben.

Csak az egyik cipőjét találták meg

Csak az egyik cipőjét találták meg annak a 18 éves fiúnak, akinek vasárnap hajnalban veszett nyoma. Barátaival ivott egy parkban, amikor hozzájuk csapódott egy 30 éves ukrán férfi. A fiúk bizalmába férkőzött, később már együtt ittak. Végül egyedül maradt a 18 éves Patrikkal, akit azóta sem találnak. A fiú édesanyja szerint elrabolhatták a fiát, és addig nem nyugszik, amíg meg nem találják.

Előzetes: Vasárnap hajnalban veszett nyoma a fiúnak

Csak az egyik cipőjét találták meg annak a 18 éves fiúnak, akinek vasárnap hajnalban veszett nyoma. Barátaival ivott egy parkban, amikor hozzájuk csapódott egy 30 éves ukrán férfi. A fiúk bizalmába férkőzött, később már együtt ittak. Végül egyedül maradt a 18 éves Patrikkal, akit azóta sem találnak. A fiú édesanyja sírva nyilatkozott stábunknak. Hogy mit mondott, azt önök is hallhatják hat órakor a híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való