KERESÉS search-close

nyalás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nyalás"

Buci:

Létező szexuális vonzódások volt a téma, amikor Stohl András váratlan kijelentést tett. Ezt lehet, hogy nem sokan gondolták volna a színészről.

Ati a nyalásról győzködte Krisztiánt

Ati arról kezdett el beszélni, hogy ő miért szeret nyalni. Kiderült, hogy milyen a húsos punci, milyen a homlokos, és mi az a pulykatakony. Az orális élményeken kívül megtudhattuk azt is, hogy ha Vivinek orgazmusa van, kivirslisedik a szája.

Vivi:

A villalakók folytatták a szexről való csevegést, szóba jött a nyalás, az anális szex, Vivi pedig váratlan vallomást tett.

Ilyen volt Krisztián és Mici utolsó kárszeg mártása

A Villa gerlepárja utoljára is egymásnak esett a Sufniban, és Krisztián jól ellátta a szőkeség baját, sőt még a fogszuvasodás tényét is legyőzte, és kinyalta Mici mézescsuprát.

Megtört a jég: Krisztián kinyalta Micit!

Mici néhány nappal ezelőtt próbálta meggyőzni Krisztiánt, hogy csak egy kicsit kényeztesse odalent másképp. Annak ellenére, hogy Krisztiánnak tetszett a lány vadulása, nem ment bele a játékba, most viszont megfeledkezve a nyalás okozta fogszuvasodásról Krisztián a nyelvével kényeztette Mici punciját.

Krisztián:

Mici próbálta meggyőzni Krisztiánt, hogy csak egy kicsit kényeztesse odalent másképp... Krisztiánnak tetszett, hogy Mici tovább vadulna, de nem ment bele a játékba.

Édes kényeztetés: Viki Dávidot nyalogatta

Dávid kellemes ajánlatot tett a lánynak, aki rögtön bele is vetette magát az élvezetekbe. Lehet egy ilyen felkérésnek ellenállni?

Soma: „Hogyan kell jól nyalni?”

A nagy kérdést Soma Vivientől kérdezi meg. A lány szerint sok pasi gyorsan csinálja és nem érzéssel. Addig tart az okítás, hogy Vivi meg is mutatja, milyen tapasztalatai voltak már.

Dennis orálisan kényeztette Fannit

Fanni és Dennis ismét egy forró hangulatú éjszakát töltött együtt, ahol nyelv nem maradt szárazon. További részletek az Összefoglalóban este 22:00-kor az RTL II-n!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való