KERESÉS search-close

november

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "november"

Ez történt a novemberben


szerző:
2018.12.30. 18:50
Ez történt a novemberben

Menedéket kapott Magyarországon a hazájában elítélt volt macedón miniszterelnök. Óriási kormányközeli médiaholding alakult. hatalmas tűzvész pusztított Kaliforniában. Mutatjuk 2018 novemberét!

Tűzgömb száguldott át Magyarország felett az égen péntek este!

A légkörben elégő meteor látványos fénycsíkot húzott, ezt az Időkép több kamerája is rögzítette. November elején a Leonidák meteorraj érkezett a Föld közelébe, péntek este valószínűleg ebből égett el a légkörben egy ököl nagyságú darab.

Sosem volt még ilyen meleg novemberben

Három évvel ezelőtt hasonló időjárás volt hazánkban, mint idén. Közel 20 fokos hőmérséklet, verőfényes napsütés, rügyező növények és tavaszt idéző hangulat – mindez novemberben. Az időjárás valóban szokatlan, de ennek inkább örültünk, mintsem vágyakoztunk a szomorkás, hideg idő után.

25 éve nem volt ennyi hó

Kékestetőn 25 éve nem volt ennyi hó novemberben. Így a korán érkezett télnek ott örültek igazán. Sokan kirándultak vasárnap a hegyekbe, hogy megcsodálják a látványt. A bükki síparadicsomban is szokatlan a mennyiség. Tavaly az egész szezonban mindössze egy napig működtek a sípályák. De a hónak nem örülhetnek sokáig, a meteorológus szerint hamarosan elolvad.

Ez történt novemberben


szerző:
2015.12.31. 18:30
Ez történt novemberben

Csúszott a tanárok fizetése, elítélték a fagyállós gazdát és kitiltottak minket a Parlamentből, miközben az egész világ Párizsra figyelt és a terrortámadás miatt biztonsági intézkedések sorát vezették be - ez történt novemberben.

Bajuszkirály választottak egy fővárosi szórakozóhelyen!

Ezzel zárult az idei Movember-kampány. Ennek lényege, hogy világszerte novemberben egy hónapig növesztik a bajszukat a férfiak, hogy így hívják fel a figyelmet a prosztatarák-szűrés fontosságára. A friss adatok azt mutatják, hogy Magyarországon a Movember hatására évről-évre egyre több férfi megy el szűrővizsgálatokra.

Mire várnak a végtörlesztő devizahitelesek?

A kedvezményes végtörlesztéssel megszűnt hitelnél – ha a fogyasztó kérte – a pénzügyi intézmények november végéig küldik meg az elszámolási értesítőket. A törvény szerint ugyanakkor a visszajáró összegből levonják a korábban igénybe vett kedvezményt, vagyis a piaci és a kedvezményes árfolyam különbözetét. Így sokaknak nem jár visszatérítés. Hogy is van ez? Erről kérdeztük Dr. Fülöp Zsuzsannát, a Magyar Nemzeti Bank felügyeleti szóvivő-helyettesét.

Jön a hó: 15 fokot esett a hőmérséklet

Hivatalosan is itt a hideg. Az eddigiekhez képest akár 15 fokot is eshet a napi középhőmérséklet. Az ország egyes területein, akár fél havi csapadéknál is több eshet egy nap alatt. Ráadásul viharos erejű szélre, a magasabban fekvő területeken pedig hóra is lehet számítani.

Sorra dőlnek a melegrekordok novemberben

Közel 20 fokos hőmérséklet, verőfényes napsütés, rügyező növények és tavaszt idéző hangulat – mindez novemberben. Az időjárás valóban szokatlan, de ennek inkább örülünk, mintsem vágyakoznánk a szomorkás, hideg idő után.

Az ősz az új tavasz?


szerző:
2015.11.12. 17:00
Az ősz az új tavasz?

Közel 20 fokos hőmérséklet, verőfényes napsütés, rügyező növények és tavaszt idéző hangulat – mindez novemberben. Az időjárás valóban szokatlan, de ennek inkább örülünk, mintsem vágyakoznánk a szomorkás, hideg idő után.

Novemberi nyár Nyugat-Európában


szerző:
2015.11.07. 18:35
Novemberi nyár Nyugat-Európában

Novemberi nyár lepte meg Nyugat-Európa több részét. Dél-Franciaországban sokan strandolnak, napoznak fürdőruhákban. Attól északra, Belgiumban pedig olyan meleg van, hogy egy különleges sörfajta gyártását is fel kellett függeszteni.

 

November


szerző:
2014.12.30. 18:50
November

Novemberben jutott csúcspontjára a kitiltási botrány. Vida Ildikó, az adóhatóság elnöke maga vallotta be, hogy ő az egyike annak a hat magyarnak, akiket korrupció gyanúja miatt kitiltottak az Egyesült Államokból. A NAV elnöke személyesen próbált információkat szerezni az amerikai ügyvivőtől, de nem járt sikerrel.

Novemberben folytatjuk: Szulejmán

Nem lesz olyan hosszú ez a téli álom. Novemberben visszatér a Szulejmán az RTL Klub képernyőjére!

Novemberben folytatjuk: A mentalista

Patrik Jane nem tűnik el örökre. Novemberben visszatér az RTL Klubra!

November közepén nyílik meg a CET

A CET eredeti átadási határideje 2010 augusztusa volt, így a projekt már csaknem egyéves késésben van.

Tavasz az őszben


szerző:
2010.11.13. 18:18
Tavasz az őszben

Sokan voltak a szabadban a tavaszias időben, vasárnap a 24 fokos melegrekord is megdőlhet.

A forradalom áldozataira emlékezünk

November 4-én, az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira emlékeznek országszerte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való