KERESÉS search-close

nincs pénz

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nincs pénz"

Az állam ad pénzt a szombathelyi stadion üzemeltetésére

Nincs pénze a városnak a szombathelyi stadion üzemeltetésére, ezért a kormány 300 millió forint közpénzt ad a Haladás arénájának fenntartására – vette észre a 444.hu. A határozat indoklásában az áll, a stadion hosszú távon szolgálja a sportolók igényeit, ezért jövőre is százmilliókat biztosítanak a fenntartására. A helyi ellenzék szerint jobb lett volna, ha egészségügyre vagy utakra kap pénzt a város.

Leégett a 77 éves asszony lakása, nincs pénze a felújításra

Nem tudja, miből fogja kifizetni a felújítást – ezt mondta Híradónknak az a 77 éves asszony, akinek februárban gyulladt ki a lakása Miskolcon. A tűz az erkélyen keletkezett. A lakásban hárman voltak, azonnal menekülniük kellett. A lakás egyelőre lakhatatlan. Az asszony szerint a biztosító a károknak csak egyrészét állja, nem tudja, miből fogja kifizetni a többit.

Nincs pénzük a temetésre

Nem tudják, miből temetik el elhunyt lányukat és unokájukat – ezt mondták stábunknak a gyászoló szülők. A baleset pénteken, Hódmezővásárhely közelében történt a 47-es úton. A 26 éves nő és kislánya azonnal meghalt az ütközés miatt. A szabályosan közlekedő autóban öten megsérültek. A nehéz körülmények között élő családnak egy helyi alapítvány gyűjtene pénzt.

 

Egyre öregebb az autópark

Minden eddiginél öregebb autók közlekednek a magyar utakon - derült ki a használtautó.hu elemzéséből. A portál szerint tavaly megközelítette a 14 évet az itthon használt kocsik átlagéletkora. Az RTL Híradónak nyilatkozó autókereskedő szerint a legtöbb vásárló a tíz év körüli kocsikat keresi - mert újabbra nincs pénzük. Ebből viszont az következik, hogy tovább emelkedhet a kocsik átlagéletkora.

Nincs elég pénz a teljes vérvizsgálatra

Nem kérhetnek teljes vérvizsgálatot a Semmelweis Egyetem 1-es számú belgyógyászati klinikájának szakorvosai, mert nincs rá elég pénz - erről beszéltek klinikai dolgozók Híradónknak. Rejtett kamerával forgattunk, mert nem kaptunk forgatási engedélyt.

Segítséget kér saját betegeitől egy érdi rendelőintézet

Saját betegeitől kér segítséget egy érdi egészségügyi intézmény - riporterünk az SZTK folyosóján készítette a felvételt, melyről kiderül, az intézmény műszerei sorra hibásodnak meg, újat venni pedig nincs pénzük.

Életveszélyes a tornaterem


szerző:
2016.01.18. 18:50
Életveszélyes a tornaterem

Életveszélyessé vált egy gyulai iskola tornaterme. A tető folyamatosan beázik, omlik a vakolat és a falak is penészesek. A fogyatékos gyerekekkel foglalkozó intézménynek nincs pénze a felújításra, ami 4 millió forintba kerülne. Pedig az ott tanuló gyerekeknek nélkülözhetetlen a mozgás, sokuk érzelmileg is kötődik a teremhez. Az intézményfenntartónál keddre ígértek választ.

Nincs pénze a kórházaknak a jobb ételekre

Van olyan kórház, ahol évente csaknem 40 millió forintos plusz kiadást jelent, az új közétkeztetési törvény, ami szeptembertől már véglegesen életbe lépett. A Pécsi Klinikán azt mondták híradónknak: nekik  naponta plusz 120 forinttal kerül többe egy beteg étkeztetése. A fővárosi Péterfy Sándor utcai kórház élelmezési vezetője úgy számol: 20-25 százalékkal több konyhapénzre lesz szükség. Arra a kérdésre, hogy lesz -e a kórházaknak erre plussz forrásuk nem kaptunk választ sem a minisztériumtól, sem a kórházi fenntartótól, sem pedig az Országos Egészségbiztosítási Pénztártól.


 

Varga nem tud a krétahiányról


szerző:
2015.05.19. 19:00
Varga nem tud a krétahiányról

Nem hallott még arról, hogy az iskolákban ne jutott volna pénz krétára vagy papírra - ezt mondta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter hétfő este a Magyarul Balóval c. műsorban. Az általunk megkérdezett diákok azonban mást mondanak. Körülbelül egy hete számoltunk be a diákparlamenti jegyzőkönyvekről, amelyben mindennapi eszközök, például a kréta hiányáról panaszkodtak a tanulók. Az MSZP szerint Varga Mihálynak fogalma sincs, mi zajlik az iskolákban.

Egyre több diák potyázik a buszokon

Kétszer annyi bliccelő bukott le 2010-ben a Kisalföld Volán járatain, mint három évvel ezelőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való