KERESÉS search-close

nevetőgörcs

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nevetőgörcs"

Cuki: Ilyen az, amikor egy 3 éves kisfiú hisztérikus nevetőgörcsöt kap

Több mint 2 millióan nézték már meg az interneten azt a felvételt, amelyen egy 3 éves kisfiú nem tudja abbahagyni a nevetést. A videó egy new york-i zenei óvodában készült, ahol a gyerekek az Üsd a tenyered című dalt énekelték. A fiúra a sorok végén jött rá a hisztérikus nevethetnék. A kisfiú láthatóan alig tudta abbahagyni a nevetést. A mellette ülő kis barátja át is ölelte, hogy megnyugodjon egy kicsit, a többiek pedig láthatóan nem értik, hogy mi is annyira vicces.

Gönczi Gábor rémálma valóra vált

A Fókusz műsorvezetőjével péntek este megtörtént az, ami minden televíziós rémálma: egy vicces riportot követően nevetőgörcsöt kapott.

Gönczi Gábor meg sem tudott szólalni

A Fókusz műsorvezetőjével megtörtént az, ami eddig 12 év alatt egyszer sem. Egy vicces riport után nem bírta megállni és nevetőgörcsben tört ki, olyannyira, hogy alig bírta befejezni az adást.

Fókusz 13-01-09


szerző:
2013.01.09. 20:45
Fókusz 13-01-09

Fókusz: Add ide a didit! - Pákó felnőttfilmben szerepelt? A nyilvánosságra került videó ellenére az előadó mindent tagad. Tragédia után - Fel lehet-e dolgozni Fehér Sándor elvesztését? Miben tud segíteni az ügyvéd a Costa Concordia áldozatainak? Híradós baki - Miért kapott nevetőgörcsöt Erős Antónia adás közben? Hogyan segített Szellő István?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való