KERESÉS search-close

nemzetbiztonsági kockázat

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nemzetbiztonsági kockázat"

A kockázat ellenére találkoztak

Bár a TEK nemzetbiztonsági kockázatot látott az állampolgárság megadásában, több magas rangú magyar politikus, például Áder János és Semjén Zsolt is találkozott Zaid Naffa tiszteletbeli jordán konzullal, ezt a Magyar Nemzet derítette ki. Az LMP szerint ez elfogadhatatlan.

Nem volt nemzetbiztonsági kockázat

Nem volt nemzetbiztonsági kockázata annak, hogy több ezer orosz állampolgár kapott magyar vízumot mindenféle ellenőrzés nélkül - ezt mondta Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter így kommentálta, hogy 2013-ban tisztázatlan anyagi hátterű és foglalkozású oroszok kaptak beutazási engedélyt az unió teljes területére Kiss Szilárd egykori agrárattasé segítségével. Ez a Külügyminisztérium négy évig eltitkolt belső vizsgálatából derült ki. Az MSZP a nemzetbiztonsági bizottság előtt vizsgálná ki az ügyet.

„Kockázatot jelentenek a szcientológusok”

Kelet-európai regionális központot nyitott Budapesten a szcientológiai egyház. Az egyik leginkább megosztó eszmerendszernek világszerte többmillió követője van. Magyarországon hivatalosan nem minősül egyháznak, sőt évek óta a nemzetbiztonsági kockázatot rejtő szervezetek listáján szerepel. A magyar közösség szóvivője híradónknak azt mondta, hogy ő nem tud erről. A nemzetbiztonsági bizottság elnöke azonban megerősítette: nemzetbiztonsági kockázatként kezelik a szervezetet.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Habony?

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az Együtt szerint Habony Árpád, ezért nemzetbiztonsági átvilágítását sürgetik. Írásban tettek fel kérdéseket a miniszterelnöknek, amelyben egyebek mellett arra kíváncsiak, hogy Habony milyen információkhoz jut hozzá, és hogy kitől kap fizetést.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való