KERESÉS search-close

nem segítettek

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nem segítettek"

Percekig fuldoklott, mégsem segített senki

Percekig fuldoklott mégsem segített senki – önkormányzati rendészek mentették meg egy hajléktalan életét Miskolcon. A férfi epilepsziás rohamot kapott és egy szökőkútba esett, a feje a víz alá merült. A közeli villamosmegállóban többen is várakoztak, de senki sem ment oda hozzá, csak az épp arra járó rendészek. A történteket egy térfigyelő kamera rögzítette.

Nem segítettek a balesetnél

Hiába integetett segítségért, egy autós sem állt meg - ezt állítja az a biciklis, aki egy hármas autóbaleset szemtanúja volt vasárnap este, a 41-es úton, Vaja közelében. A kerékpáros szerint nyolc kocsi is megállás nélkül húzott el mellette. Pedig a balesetben mindhárom autó sofőrje megsérült, az egyikük életveszélyesen. Őket végül a mentők kórházba vitték. Aki nem segített, akár két év börtönre is ítélhetik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való