KERESÉS search-close

nem fizetnek

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nem fizetnek"

Kabulban halt meg a férje, milliókat követel

Béla sok évvel ezelőtt nagyon nehéz munkát választott: testőrnek szegődött Afganisztánban. Az utolsó munkájára készült 2014-ben, amikor baleset érte, egy 300 kiló robbanóanyaggal megrakott kisbusz robbant fel a közelében. A terrortámadást túlélte, de nyaktól lefelé lebénult. Hazahozták, és a család rokkantsági ellátást igényelt, majd, miután Béla később meghalt, özvegyi nyugdíjat és a fiuk után árvasági ellátást is. Szerintük kamatokkal együtt összesen majdnem 70 millió forint jár nekik az államtól, de eddig egy fillért sem kaptak.

Nem fizetik ki a 10 milliós kárt

Teljesen tönkretette a vihar a bátai önkormányzat napelemes rendszerét és az idősek jelzőrendszerének antennáját. A júniusi zivatar több mint 10 millió forintos kárt okozott a településnek. Bár van biztosításuk, a biztosítójuk nem fizet, mert az adatok szerint nem volt viharos erejű a szél. A biztosítónál azt mondták, szerintük szerelési vagy anyaghiba miatt történt a kár, nem a vihar okozta.

Nem fizetnek a pluszmunkáért


szerző:
2018.05.25. 18:35
Nem fizetnek a pluszmunkáért

Nem hajlandó kifizetni 15 millió forintnyi ügyeleti pótlékot a Heim Pál Országos Gyermekgyógyintézet, hiába nyertek ellene jogerősen pert a dolgozók. Megkeresésünkre a fenntartó azt írta, a kórház nem elégedett a bíróság döntésével, ezért a Kúriához fordultak, annak döntéséig nem fizetnek. A dolgozókat képviselő ügyvéd szerint ez törvénytelen, ezért várhatóan végrehajtást kezdeményeznek az állami fenntartású intézmény ellen.

Még mindig nem kaptak pénzt a viharkárosultak

Hónapokkal a pusztítás után sem fizet a biztosító – ezt állítja több magyarsarlósi. A Baranya megyei falun július végén söpört végig egy vihar. Van olyan károsult, akinek mindene odalett, és most egy pécsi szükséglakásban él.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való