KERESÉS search-close

nehézség

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nehézség"

Nem várt nehézség lassítja a magyar Déli-sark Expedíciót!

Évek óta nem látott mennyiségű porhanyós hó lassítja a Magyar Déli-sark Expedíció tagjait az Antarktiszon. Rakonczay Gáborék már 218 kilométeren is túl vannak a 980-ból, a szánt viszont rendkívül nehéz húzni, mivel elsüllyed a hóban és tolja maga előtt egyre nagyobb kupacban. A csapat ennek ellenére tegnap is 20 kilométert jutott előre, miközben 200 méter emelkedtek is.

Sztárnyugdíjak, melyekből nem lehet megélni!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy több olyan egykori nagyon sikeres magyar zenész van, aki mára nyugdíjas lett, és az államtól mindössze 40-50 ezer forint nyugdíjat kap. Megmutattuk azokat a nagy és ismert nevek, akik arcpirítóan kevés összeget kapnak.

Isten hozott a nagyvilágban, Lotti!

Dóri és Marci kislánya hat héttel korábban érkezett, teljesen váratlanul. Így a stáb lemaradt a baba érkezéséről, de szerencsére az édesapa készenlétben volt, és videóra vette a csodálatos pillanatot.
 

Barátok közt: Ez történt a 32. héten

Hanna és Ottó akciója meglehetősen fordulatosra sikeredik, de a legnagyobb meglepetéssel csak akkor kell szembenézniük, amikor azt hiszik, hogy már minden nehézségen túljutottak. Ágnesre újabb kellemetlenségek várnak. Sári odaköltözik Kristófékhoz, akiknek a legújabb feladata az, hogy elhitessék Sárival, hogy Krisztián és Tóbiás egy pár. Júliának nem várt üzleti nehézségekkel kell szembenéznie, amihez olyan személytől kap segítséget, akire egyáltalán nem is gondolt. Bözsi és Vilmos kirándulni mennek, de a séta fájdalmas végeredménnyel zárul, és kiderül, hogy a halastóval is komoly gondok vannak.

59. rész - A fiatal lány gyűlöli a szorgalmas mostohatestvérét!

ita zűrös életét még jobban felkavarja, amikor Ferenc odaköltözteti a családhoz az első házasságából született fiát, Gábort, mivel Gábor édesanyjának kórházba kellett mennie...

Barátok közt: Ez történt a 12. héten

Zsófi rosszul érzi magát a galériában történtek miatt. Nóra randevúja nem úgy sikerül, mint várta. Ágnes Rudi segítségét kéri. Kristóf egyre nehezebben viseli, hogy a kapcsolata az apjával hullámzó. Aliz kitalálja, hogyan lehetne saját lakásuk, de Krisztiánnak nem tetszik az ötlet. Péter veszélybe sodorja a Natasával való barátságát. Stella végre találkozhat az anyukájával. Bandi lehetőséget kap, de ez nem jelenti azt, nem kell szembenéznie nehézségekkel. 

Lali rájön Botond titkára

Lali továbbra is meg volt győződve arról, hogy Botond titkol valamit. Később valóban sikerült hozzáférnie a fiú hátizsákjához, és elakadt a szava attól, amit a hátizsákban talált...

Előző rész (2017. március 08.)

Hogyan dönt Hanna Hannoverrel kapcsolatban? Hogyan alakul Giginél az este? Miért veszik össze Attila és Júlia? Milyen nehézséggel találja szembe magát Milán a kisboltban?

Következő rész (2017. március 08.)

Hogyan dönt Hanna Hannoverrel kapcsolatban? Hogyan alakul Giginél az este? Miért veszik össze Attila és Júlia? Milyen nehézséggel találja szembe magát Milán a kisboltban?

70 kilós fogyás! – Harc az életben maradásért!

Nem könnyű eldönteni, hogy mától egészségesen élünk, rendszeresen mozgunk, és bizony szigorúak leszünk önmagunkhoz. Persze ez másképp nem megy, muszáj erősnek lennünk, hiszen az életünkről van szó. Pont így tett Gábor is, aki mielőtt döntött volna már 6-7 XL-es pólókat hordott. Miután életmódot váltott, hetven kilótól szabadult meg a férfi!

A Barátok közt rosszfiúja bajba került?!

Pont egy évvel ezelőtt láthatták a kedves nézők azt a jelenetet, mikor Bartha Zsoltot épp a börtönpszichológus, Emília kezeli. Az egyik ilyen alkalommal Zsolt sokat mesél gyerekkoráról, arról, hogy a durva apjával szemben nem védte meg az öccsét, és ezért óriási bűntudata van. Emília pedig addig feszegeti a témát, míg Zsoltnak elfogy a türelme, és elkezdi fojtogatni a védtelen nőt.

Alig van akadálymentes albérlet

Kétségbeesetten keres akadálymentesített albérletet egy budapesti kerekesszékes asszony beteg kisfiával és édesanyjával. A családnak váratlanul mennie kellett előző albérletéből. A kétéves kisfiút viszont felvették egy második kerületi speciális fejlesztő bölcsődébe így fontos lenne, hogy ott találjanak lakást, és olyat, ahol kerekesszékkel is lehet közlekedni. A Mozgáskorlátozottak érdekeit védő szövetség főtitkára szerint nagyon kevés az akadálymentesített lakás Magyarországon.

Miért nem veszik figyelembe válásnál a gyereket?

Nagyon kényes téma a válás. Ennél kevés intimebb dolog van egy családban. Főleg, ha gyerek vagy gyerekek is vannak. Sajnos néha az egyik vagy mindkét szülő figyelmen kívül hagyja, hogy mit szeretnének a gyerekek. Ilyenkor jön a gyámügy és egy bírói döntés arról, hol lakjon a gyerek. De mi van, ha neki nem jó ott? Most egy olyan történet jön, ahol éppen ez a helyzet, de ez nem mindenkit érdekel.

Hosszú Katinka posztolta a siker árát

Hosszú Katinka többszörös világ- és Európabajnok, világcsúcstartó és olimpikon. Teljesítménye emberfeletti, amihez emberfeletti edzésmunkát is végez. Katinka a Facebookján nem csak a boldogság perceit és a vicces pillanatokat osztja meg, hanem azokat a momentumokat is, amikor épp nagyon nehéz.

Nehéz új lakást venni a CSOK-ból

Nehéz új építésű lakást venni családi otthonteremtési kedvezményből, vagyis CSOK-ból. A kormányrendelet túl rövid határidőt ír elő, így csak olyan lakást vehetnének állami kedvezménnyel, ami már beköltözhető. Ilyenek pedig nem nagyon vannak a piacon. Az új építésű lakások többségét már a tervezőasztalon eladják, ezekhez esélyük sincs hozzájutni azoknak, akik CSOK-ból vásárolnának.A kormány azt állítja, ismeri és vizsgálja a problémát.

Drónok harca a Velencei-tó felett

Már sokszor mutattunk fantasztikus felvételeket, amelyek drónokra szerelt kamerával készítettek. Igen ám, csak máig nem tisztázott pontosan, hogy ezeket szabad-e egyáltalán reptetni. Egy hely van, ahol biztosan repülhetnek, ha mindent szabályt betartanak, ezek a drónoknak rendezett versenyek.

Tóbiás mindent megtesz, hogy megnyugtassa Zsófit

Zsófi egyre nehezebben viseli az anyai feladatokat, de Tóbiás mindent megtesz, hogy könnyebb legyen az életük. Közben a helyzet élesedik, és az apuka se bírja már cérnával.

Tényleg meseszerű a focistafeleségek élete?

Gyönyörű autók, még gyönyörűbb nők, jó fizetés, és látszólag felhőtlen élet. Ha csak a fotókat nézzük, a menő futballisták a világ bármely pontján irigylésre méltó életet élnek. De vajon mit vállalnak a feleségek, barátnők? Hiszen a magányosan eltöltött hétvégék, a távkapcsolat nehézségei, vagy az állandó kísértés sosem látszik a róluk szóló címlapokon.

Balsai Móni megküzdött a Válótársakban alakított karakterével

Balsai Móninak saját bevallása szerint bizony meggyűlt a baja Jakab Tamara Karakterével, akit a csütörtökönként, az RTL-en futó, Válótársak c. sorozatban láthatnak. Szerettünk volna egy pár kulisszatitkot megtudni a forgatásokról és persze a Móni által alakított karakterről!

Lehet okosan válni?


2015.07.13. 18:13
Lehet okosan válni?

Megromlott kapcsolatok, csonka családban felnövő gyerekek. Ez az, amitől minden szülő retteg, pedig a képlet igen egyszerű. Minden sérelmet félretéve csak arra kell törekedni, hogy a gyermek így is a lehető legtöbb, őszinte törődést kapja, és, hogy anya ugyanúgy anya, apa pedig ugyanúgy apa maradjon. Lukács Gabriella riportja.

VV Kinga Franciaországban élő magyar fiúba szerelmes

Az egykori villalakó jelenleg kétlaki életet él, szerelme ugyanis hosszú évek óta egy francia csapatban vízilabdázik. A távolsági kapcsolat egyiküknek sem megy könnyen, mégis mindketten hosszú távra terveznek.

Vasárnap a Balaton is zárva?

Tömött strandok és boldog nyaralók, üres szupermarketek és hoppon maradt vásárlók. A kettősség szele járja át most a Balatont. Czakó József riportja.

Oláh Gergő családja még a szegénységben is összetartott

Oláh Gergőéknél már javában tartanak a karácsonyi előkészületek. Gergő igyekszik mindent megadni gyermekeinek, amire az ő szüleinek fiatalkorában nem volt lehetősége. Az énekes kisgyermekkori karácsonyairól és arról mesélt, hogy bár nem vetette fel őket a pénz, a szeretet mindenen átsegítette családját.

A sztárok kamaszkori nehézségei

Peller Annát csúfolták, Király L. Norbit elhagyták, Giannit eltiltották a motorozástól. A kamaszkor nehézségeivel a sztároknak is meg kellett küzdeniük. Van, akinek kisebb, van, akinek az átlagosnál jóval keményebb problémákkal kellett szembenéznie.

Sztárok nehéz szerepben


szerző:
2009.10.28. 10:10
Sztárok nehéz szerepben

Néhány karakter megformálása a magánéletre is kihat. Váradi Zsoltot megviselte skizofrén alakítása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való