KERESÉS search-close

napilap

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "napilap"

Médiahelyzet Magyarországon – mi történt az elmúlt egy évben?

Szerencsés országokban az úgynevezett ellenzéki és az úgynevezett kormánypárti média egyenlő esélyekkel versenyez a választók figyelméért. Még szerencsésebb országokban vannak ebből a szempontból semleges, de mértékadónak tekintett médiumok. Mi van nálunk? Sem a kormány, sem a Fidesz nem vállalta, hogy a műsorban szakértőkkel vitatkozzon a médiahelyzetről.

Átgondolta a kézbesítést a posta

Megszünteti a reggeli napilap-kézbesítést 19 településen a Magyar Posta. Január elsejétől az előfizetők nem kapnak korai olvasnivalót, mert a Posta – ahogy írják – a példányszámok csökkenése miatt átgondolta a kézbesítési határidőket. Jövőre legkésőbb délután négy óráig, a levelekkel együtt viszik ki az újságokat az érintett településeken.

Mostantól Habony lapját terjeszti a BKV

Már Habony Árpád ingyenes napilapját terjesztik a fővárosi aluljárókban és buszmegállókban. A BKV és a Modern Média Group szerződése hétfőn lépett életbe, az utasok azóta kaphatják ingyen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol helyett a miniszterelnök tanácsadójának lapját. A napi kiadvány első hirdetője az állami Szerencsejáték Zrt. A Jobbik a Parlamentben kérdezte Orbán Viktort arról, hogy miért kaphat Habony Árpád cége állami megbízásokat. A miniszterelnök szerint ezt nem tőle kell kérdezni.

A Lokál maga jelentkezett

Meglepte a Metropol újság vezérigazgatóját, hogy júniustól Habony Árpád ingyenes napilapját, a Napi Lokált terjeszthetik a BKV megállóiban. Korábban a BKV arra hivatkozva tette ki a területről a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol újságostartóit, hogy nemsokára pályázatot írnak ki a lehetőségre. A pályázatra azonban hiába vártak. Azóta, hogy Simicska Lajos összeveszett Orbán Viktorral, minden hozzá köthető újság, tévé és rádió konkurenciát kapott.

Változnak a pozíciók! Puzsér deffenzívából offenzívába vált!

Sikerült megszerezni az erkölcsi bizonyítványt, ami egyértelműen kimondja, hogy Puzsér Róbert büntetlen előéletű. A kritikus ezért úgy döntött, hogy rálép a Hajdú Péter-i útra, és bepereli a napilapot, ami valótlant állított róla. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hajnóczy Soma nem éppen a hírek megszállottja

Részlet a 15. évad 5. részéből:

Ennek nyomán fogta magát és szétszabdalt egy napilapot, vagy mégsem?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Fél Kettő 11-03-04


szerző:
2011.03.04. 14:20
Fél Kettő 11-03-04

Fél Kettő: Öntudatlan állapotban - Akár gondolatainkat, testünk erejét is uralhatják a parafenoménok. Kerek évforduló - Balázs Fecó 60 éves! Vendégünk az énekes-zeneszerző. Siker Berlinben - Gryllus Dorkát dicsérte a legnagyobb német napilap.

Magyar főcímmel jelent meg egy lengyel lap

Magyar nyelven fejezte ki szolidaritását a magyarokkal a Gazeta Wyborcza lengyel napilap főszerkesztője az új médiatörvény miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való