KERESÉS search-close

nagyi

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagyi"

Koholák Alexának a nagyija a mindene!

Alexa kezdeti ijedtsége később elpárolgott és az is kiderült, hogy kitől tanult a legtöbbet a főzésről.

Fiatal, szemtelenül jóképű és ő Mehmet magyar hangja a Szulejmánban – Tudjátok, ki ő?

Szeretnénk elárulni egy kis bennfentes titkot. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy miközben Széles Tamással és Bognár Annával forgatunk, be fog esni egy olyan fiatalember, aki azonnal elvarázsol minket az életteli személyiségével. A szinkronstúdióban épp Hürrem egyik megható jelenetén munkálkodtak, mikor – számunkra váratlanul – befutott Mehmet magyar hangja, Molnár Áron. A fiatal színész azonnal vállalta az interjút. Jó ízű humorával, alázatosságával, avagy a nagyijáról mesélt cuki sztorival azonnal levett minket a lábunkról. Nézzétek!

Megtaláltuk Gajdos Zoltán szupernagyiját!

Részlet a 17. évad 3. részéből:

Minden nagyika szuper, de vannak köztük kivételek, akik ráadásul még végtelenül menők is. Gajdos Zoltán nagymamája nem fél a pohár fenekére nézni, igaz, utána kicsit problémás az unoka-felismerés.

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Folytatódik az őrült, orosz darabolós nagymama története!

A sorozatgyilkos orosz néni története nem ért véget. Az esetet felgöngyölítő nyomozók találtak egy lehetséges tanút, illetve egy részlet is nyilvánosságra került a néni naplójából. 

Lábasban vitte magával áldozata fejét a sorozatgyilkos nagyi

A 68 éves orosz Tamara Samsonova a gyanú szerint legalább 11 embert ölt meg és fogyasztott el. Egy felvételen látható, ahogy egyik áldozatának fejét egy edényben csempészi ki az épületből, ahol elkövette a gyilkosságot.

A nagyi, akiért Cara Delevigne is rajong!

Lehet Valentin nap, karácsony, születésnap vagy bármi más alkalom, egy 73 éves nagymamának mindegyikhez van egy cuki fotója, amelyet meg is oszt egy közösségi oldalon. Hamar az internet egyik sztárja lett. Grannygram a felhasználóneve, és van olyan fotója, amelyet már 600 ezren lájkolták. Ő Bözsi néni és Dabason lakik! Hubai Antal riportja.

Izommamik és izompapik a javából


szerző:
2012.08.17. 18:40
Izommamik és izompapik a javából

Egyáltalán nem mai csirkék már, mégis sokan megirigyelhetnék az alakjukat és kitartásukat. Főállású nagymamák és nagypapák, akik szabadidejük egy részét az unokákkal, másik részét pedig az edzőtermekben töltik.

Néhány szépségtrükk Ázsia Jane Fondájától

Kigyúrt karok és lábak feszes popsival és erős hátizomzattal. Eddig talán nem is annyira különleges a látvány, de ha eláruljuk, hogy a kínai testépítő hölgy mennyi idős, talán Önök is elcsodálkoznak: Zhan Pin ugyanis 52 éves.

Csőrike jócskán nagyikorú!


szerző:
2011.01.05. 15:19
Csőrike jócskán nagyikorú!

Tippeld meg hány éves lehet az örökké fióka kinézetű, sárga kanári!

Nagymama fosztogat Houstonban


szerző:
2009.09.27. 10:25
Nagymama fosztogat Houstonban

Az FBI által csak "Nagyi banditának" hívott bűnöző két bankot is kirabolt a városban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való