KERESÉS search-close

nagy ricsi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagy ricsi"

Vajon miért szingli még mindig Nagy Ricsi?

A fiatal zenész otthonában fogadott minket. Kíváncsiak, hogy hol és hogyan tölti a mindennapjait az örök szingli fiú? Most megmutatjuk!

Story Extra 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 16:55
Nagy Ricsi megmutatta szerelmét

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a 2014-es év férfi hangja. Az X-Faktor egykori versenyzője az elmúlt években leérettségizett, és zeneiskolában folytatja tanulmányait. De hogy honnan jött a szerelem, az a videóból kiderül!

Antal Timi: „a sírás határán vagyok”

Sztárok, akik iskolatársak lettek: Antal Timi, Nagy Ricsi, Ya Ou és László Attila is ugyanazokat a padokat koptatják, hogy tehetségük mellett elméleti tudásukat is fejlesszék. Természetesen az érdekesebb tantárgyak mellett a zeneiskolában is megtalálták azokat, amik nem tartoznak éppen a kedvenceik közé. Az énekesnő például könnyeivel küszködött, amikor megtudta, mégsem sikerült megszabadulnia a matematikától és a fizikától.

Story Extra 2016-01-28


szerző:
2016.01.28. 17:25
Tipikus hibák, amiket egy kapcsolat elején elkövetünk

Minden kapcsolat eleje mindkét fél számára egy izgalmakkal teli időszak. Sokan ilyenkor azt hisszük, hogy minden gördülékenyen megy, az események maguktól történnek. Pedig az igazság az, hogy a kapcsolatnak ebben a fázisában történik a párkapcsolat megalapozása. Hogy melyik azok a tipikus hibák, amivel elronthatjuk a kialakulóban lévő kapcsolatunkat Südi Iringóval, Nagy Ricsivel és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettünk.

Sztárok az iskolapadban


szerző:
2015.09.19. 01:45
Sztárok az iskolapadban

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Benji számára különösen fontos az idei tanév, hiszen tavasszal érettségizik.

Reflektor 2015-09-18


szerző:
2015.09.19. 01:30
Reflektor 2015-09-18

Szeptember elején diákok ezrei ültek újra iskolapadba, köztük az X-Faktor fiatal felfedezettjei, Benji, Nagy Ricsi és Vavra Bence is. Csézy már alig várja, hogy anya legyen.

Új évaddal jelentkezik az 1 perc és nyersz!

Visszatér a képernyőre az elmúlt évek legnépszerűbb vetélkedője, az 1 perc és nyersz! A műsorvezető természetesen ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, a játékosoknak azonban vadonatúj ügyességi feladatokat kell majd egy perc alatt végrehajtaniuk. A műsor három nagy rajongójával, Molnár Andival, VV Kingával és Nagy Ricsivel kipróbáltuk az új játékokat.

Családi veszekedések a nyaralás alatt

Itt a nyár és mindenki már csak a nyaralásra tud gondolni. Vannak azonban pillanatok, amikor azt kívánjuk bárcsak el sem jöttünk volna. Pintácsi Viki és Nagy Ricsi elmesélték legrosszabb nyaralós, családi perpatvaros élményeiket, míg Mátrai Vanda mediátor tanácsot adott arra, hogy találjuk meg az összhangot a vakáció idején is.

Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistája

Azt tudták, hogy a munkáltatójuktól akár iskolakezdési támogatást is kaphatnak?Holnap mindent elárulunk erről. Bemutatunk egy fiút is, aki fél évig volt kómában , de ma már önmagát is képes ellátni. Valamint bepillantunk Nyertes Zsuzsa és Nagy Ricsi bakancslistájába is, és azt is megtudjuk, hogy milyen ásványok illenek a személyiségünkhöz.

Jótékonykodtak az X-Faktor felfedezettjei

A tavalyi X-Faktor két sztárja, Nagy Ricsi és Borbély Ricsi is részt vett azon a jótékonysági akción, amelynek keretében újjávarázsoltak egy gyermekek által használt uszodát.

Nagy Ricsit visszautasítják a lányok

Néhány héttel ezelőtt különös látványnak lehettek szemtanúi a budapesti járókelők, az énekes ugyanis egy kerekeken guruló franciaágyat húzott át a városon, amelyen szebbnél-szebb lányok heverésztek. Minderre persze Ricsi csak a videoklipje forgatása miatt volt hajlandó, amely időközben elkészült, és amelyből elsőként a Reflektor nézői láthatnak részleteket.

Reflektor 15-05-28


szerző:
2015.05.29. 01:55
Reflektor 15-05-28

Reflektor: Damu Roland hálás Vajna Tímeának. Nagy Ricsit visszautasítják a lányok.

Velünk történt


szerző:
2015.05.25. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Van, aki imádja, és van, akinek trauma a fürdés

Hatalmas tiltakozások árán, ráncigálással lehet csak őket a fürdőbe cipelni vagy még így sem, néhányan közülük pedig olyan nagy harcosok, hogy képesek mind a négy lábukat a kád két szélére kifeszíteni, csak hogy ne kelljen csobbanniuk. Kutyák és macskák, akik imádnak koszosak lenni és akiket csak nagy nehézségek árán lehet rávenni a tisztálkodásra. Akadnak viszont olyanok is, akik bármit megadnának egy kiadós lubickolásért. Hollósi Szandra riportja.

Kutyák a kádban


szerző:
2015.05.08. 16:00
Kutyák a kádban

Hatalmas tiltakozások árán, ráncigálással lehet csak őket a fürdőbe cipelni vagy még így sem, néhányan közülük pedig olyan nagy harcosok, hogy képesek mind a négy lábukat a kád két szélére kifeszíteni, csak hogy ne kelljen csobbanniuk. Kutyák és macskák, akik imádnak koszosak lenni és akiket csak nagy nehézségek árán lehet rávenni a tisztálkodásra. Akadnak viszont olyanok is, akik bármit megadnának egy kiadós lubickolásért. Hollósi Szandra riportja.

Felpofozták az X-Faktor szívtipróját

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, Nagy Ricsi saját bevallása szerint ritkán kap kosarat a női nem képviselőitől, azt pedig elképzelhetetlennek tartja, hogy egy lány pofonnal válaszoljon a közeledésére. A napokban azonban mégis így járt, sőt, az első pofont még jó néhány követte.

Reflektor 15-04-14


szerző:
2015.04.15. 01:55
Reflektor 15-04-14

Reflektor: Nagy Ricsit felpofozták. Schell Judit húszévesen lett anyuka.

Fókusz 15-03-31


szerző:
2015.03.31. 19:20
Fókusz 15-03-31

Fókusz: Áldozatból vádlott? - Kirabolták, mégis ő került a vádlottak padjára. Egy asszony, akinek rémálommá vált az élete. Zarándokhely lett - Riporterünk ott van a Germanwings katasztrófa helyszínén, és előkerült egy videó a tragédiát okozó pilóta egyik repülőútjáról. Bikinis bombázók - Ki lett Miss Alpok Adria? Jönnek az év első szépségversenyének hölgyei.

Készül Nagy Ricsi új dala


szerző:
2015.03.31. 19:09
Készül Nagy Ricsi új dala

És most jöjjenek az X-Faktor szívtiprói, akiket nagynehezen sikerült egy órára egy szobába összeterelni. Mindegyikük szingli és mindannyian nagyon elfoglaltak, de Nagy Ricsi barátjuknál most semmi és senki nem lehetett fontosabb.

Nagy Ricsi összeköltözik testvérével

Hogy ki viszi majd a háztartást és miért alakult így az életük, azt maguk mesélték el nekünk a keddi 8:08-ban. De vendégünk volt még Szabó Patrícia és Fésűs Nelly is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Bátyjával költözik össze Nagy Ricsi

Mivel a Nagy családban kicsi a korkülönbség a fiúk között, így a három srác: Ricsi, Rudolf és Tibi mindig sok időt töltött együtt. Az előbbi két fiúnál ez az időtöltés hamarosan még inkább megsokszorozódik, ugyanis nemsokára összeköltöznek. 

Nagy Ricsi nem vágyik komoly kapcsolatra

Az X-Faktor felfedezettjét, Nagy Ricsit imádják a lányok, ő azonban azt mondja, egyelőre nem szeretne megállapodni, jól érzi magát egyedül. Jelenleg a testvérével, Tiborral lakik, és természetesen nőügyekben is tőle kér tanácsot.

Reflektor 15-01-22


szerző:
2015.01.23. 01:15
Reflektor 15-01-22

Reflektor: Nagy Ricsi nem vágyik komoly kapcsolatra. Joe új küzdősportot fedezett fel magának.

Miért ilyen nehéz az elszakadás?

Nagy Ricsi elmesélte, hogy miként éli új életét, míg egy szakértő pedig arra adott tanácsokat, hogyan segítheti egy szülő gyermeke leválását. 

Megmutatjuk, hogyan karácsonyoztak a sztárok!

Ha karácsony, akkor idén sem maradhatnak el sztárjaink saját készítésű videói, amiket ők küldtek el nekünk azért, hogy Önök szem-és fültanúi lehessenek, hogyan zajlott náluk a szeretet ünnepe.

Fókusz 14-12-29


szerző:
2014.12.29. 19:10
Fókusz 14-12-29

Fókusz: Megható találkozás - Aranka végre megköszönhette a családi házat, amit egy ismeretlentől kapott ajándékba. Karácsonyi házi videók - Intim pillanatok a celebek otthonából, hogyan ajándékozott Tóth Andi és Puskás Peti? Rejtélyes katasztrófák - Újabb titokzatos repülőgép eltűnés borzolja a kedélyeket, légi balesetből igencsak kijutott erre az évre.

Sztárok karácsonya


szerző:
2014.12.29. 19:00
Sztárok karácsonya

Bensőséges pillanatoknak lehetünk tanúi, ugyanis a Fókusz kedvéért sztárjaink kamerát ragadtak és megörökítették, hogyan ünnepelték a szeretet ünnepét.

Beliczai Balázs bizony testtel mondta el...

Részlet a 14. évad 6. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Trap Kapitányék még a stand-up comedy világát is meghódították

A betegesen táncoló karácsonyfák és a képtelen autóvezető-oktatások kereszttüzében, még az X-Faktor versenyzői is a Showder Klub színpadára ugrottak. Aranyosi Péter segédletével és Beliczai Balázs feldolgozhatatlan mozgáskultúrájával kiegészülve dal-ki-mit-mutatot játszottak. Nem is akárhogyan!

Lehull a lepel a szavazatok alakulásról!

Megmutatjuk azt, amit az adásokban eddig nem láthattak. Így szavaztak Önök az X-Faktor versenyzőire!

Fókusz 14-12-22


szerző:
2014.12.22. 19:25
Fókusz 14-12-22

Fókusz: Megérdemelt győzelem - Tóth Andi párbaj nélkül menetelt az utolsó adásig, de nem tudja, hogy mivel fogta meg a nézőket. Az igazság pillanata - Hányszor nyert és miért esett ki végül Nagy Ricsi, megdöbbentő adatok, amelyeket eddig senki sem tudott. Éjjel-Nappal Karácsony - Tavaly Lali felgyújtotta a karácsonyfát, most vajon mire számíthatunk? Hogyan készülnek a fiatalok az ünnepre?

Az X-Faktor döntősei meséltek a Fináléról

Horányi Juli, Benji, és Nagy Ricsi az X-Faktor 2014 finalistái meséltek élményeikről, és arról, hogyan élték át az utolsó hétvégét. Nagy Ricsi úgy érzi, az elmúlt hónapokban mély barátságok alakultak ki,így nem vetélytársként néztek egymásra, sokkal inkább olyanok lettek, mint egy nagy család. Juli számított a második helyre, hiszen tudta, hogy a mezőny legfiatalabbjának, Andinak hatalmas rajongó tábora van, mégis nagyon boldog, amiért a második hely az övé lett. Benji cseppet sem szomorkodik a harmadik hely miatt,sőt, nagyon hálás azért, hogy a részese lehetett ennek a csodának. A karácsonyt mindannyian otthon töltik, és kipihenik a verseny fáradalmait,de utána teljes erőbedobással folytatják az éneklést!

Nagy Ricsi: „Minden úgy van, ahogy annak lennie kell”

Ricsi elégedett a tegnapi produkcióival, de elfogadta, hogy nem került be a top háromba. Maximalista embernek tartja magát, és pont ezért mindent tesz megtesz majd a jövőben, hogy elérje az álmait.

Nagy Ricsi: Ennek így kellett lennie!

Csak egy hajszállal maradt le a Fináléról, Nagy Ricsi mégsem éli meg kudarcként a negyedik helyet, hanem a jövőbe tekint, és nagyon reméli, hogy továbbra is az éneklés lehet majd élete.

Sokk és ájulás közeli állapot a színpadon

A Finálé hétvége olyan, mint a karácsony: egyszer van egy évben, de két napig tart! Ma este eldőlt, kik lesznek az idei TOP3-ban, vagyis kik küzdenek vasárnap este a végső győzelemért.

Eredményhirdetés


szerző:
2014.12.20. 21:10

Extra produkció


szerző:
2014.12.20. 21:05
Extra produkció

Szabó Balázs Bandája feat. Julie Rens – Hétköznapi

Közös produkció


szerző:
2014.12.20. 21:00
Közös produkció

Maroon 5 - Animals
 
 

Tóth Andi - Második produkció

Jennifer Hudson - One Night Only

Benji - Második produkció


szerző:
2014.12.20. 20:30
Benji - Második produkció

Adele - Don't you remember

Horányi Juli - Második produkció

Sia – Chandelier

Nagy Richárd - Második produkció

Edda - Álmodtam egy világot

Benji - Első produkció


szerző:
2014.12.20. 20:15
Benji - Első produkció

Koncz Zsuzsa: Ha én rózsa volnék

Horányi Juli - Első produkció

Simon & Garfunkel - Bridge over troubled water

Kezdetektől a döntőig!

Több ezer önjelölt tehetség vágott neki 2014-ben az X-Faktornak. Hosszú hónapok után végül csak négyen maradtak. Emlékeznek még Benjire a válogatóról? Esetleg Horányi Julira, Nagy Ricsire vagy Tóth Andira? A szemünk előtt váltak igazi előadóvá, és most bemutatjuk Önöknek ezt az átalakulást.

Hogy is volt az elején? X-Faktor: a válogatástól a döntőig

Több ezer önjelölt tehetség vágott neki 2014-ben az X-Faktornak. Hosszú hónapok után végül csak négyen maradtak. Emlékeznek még Benjire a válogatóról? Esetleg Horányi Julira, Nagy Ricsire vagy Tóth Andira? A szemünk előtt váltak igazi előadóvá, és most bemutatjuk Önöknek ezt az átalakulást.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

FINÁLÉ ELŐTT: Nagy Ricsi izgatottan várja a döntőt

Nagy Ricsi úgy véli, hogy mindenki hatalmas változásokon esett át a verseny során, így természetesen Ő maga is.

Tóth Gabi az utolsó csapatát is elveszítette

Az X-Faktor 9. élő show-jában sem volt hiány könnyekből. Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit.


 

Könnyzápor, elnémult zsűri és tomboló közönség

Tóth Andi Whitney Houston örök klasszikusával még Tóth Gabit is megríkatta. Nagy Ricsi pedig egy szál zongorával nyűgözött le mindenkit. A stúdióban lélegzetvisszafojtva hallgatták a katartikus előadást. Ez történt a véghajrá előtt!


 

Nagy Ricsi hangszerrel akart színpadra ülni

Ricsihez nagyon közel állnak az ’56-os forradalomhoz kapcsolódó dalok, de talán még ennél is fontosabb szempont volt Dés László dalának kiválasztásánál, hogy Alföldi mentoráltja így magát tudta kísérni a színpadon.

Hogyan látják a kezdeteket az X-Faktorosok?

Az X-Faktor döntőseit arra kértük, hogy a finálé kapujában nosztalgiázzanak egy kicsit és – mondjuk úgy – tapasztalt fejjel értékeljék legelső szereplésüket a tehetségkutató színpadán. A célegyenesben már mindennek hatalmas jelentősége van, ezért az éppen gyengélkedő Horányi Juli az egész napot ágyban töltötte, hogy szombaton a legjobb formáját hozhassa.

ILYENEK VOLTUNK: Nosztalgiázás X-Faktor módra

A Tha Shudras tagjaival, Tóth Andival, Nagy Ricsivel és Benjivel néztük vissza első X-Faktoros szereplésüket. Hogy mit szóltak hozzá és miben változtak meg a műsor alatt, az rögtön kiderül!

Nagy Ricsi már nagyon várta, hogy a táncban is kipróbálhassa magát

Az egyéni produkcióban végre Fred Astaire lehetett: várta már nagyon, hiszen nem tartja magát egy béna táncosnak, az új kihívások pedig mindig jöhetnek. A duettben pedig már az érzelem síkjára evezhetett, ahol Horányi Julival zökkenőmentesen hangolódtak egymásra.

Horányi Juli felülemelkedett a betegségen

Az egész X-Faktor csapat betegséggel küszködött, és ebből Juli sem maradhatott ki. Hiába kellett megannyi dalt egyszerre elsajátítania, a legfőbb félelme az volt, hogy nem lesz hangja a 8. Élő Show-n. Erre rácáfolt mindegyik produkciójával.

Nagy Ricsi a héten inkább a show-, és hangulat részére feküdt rá

Nagy Ricsi eddig sokkal magabiztosabb volt- Zsófi szerint. Ebből a videóból kiderül, hogy mi ennek az oka!

Nagy Ricsi szerint tök jól sikerült a produkciója

Alföldi Róbert mentoráltja nem értette a mentorok kritikáit, hiszen ő nagyon élvezte a dalt, és úgy érezte, hogy nagyon jól sikerült. Nem sokkal a produkciója előtt, tudta meg társaival együtt, hogy hogyan is áll a szavazás: hiába állt az utolsó előtti helyen, nem ijedt meg, igyekezett még többet adni a színpadon.

A földlakók megmentették a Tha Shudras-t

Az X-Faktor 100. adása nemcsak szenzációs extra fellépőket, hanem számtalan meglepetést is tartogatott. A Tha Shudras másodjára kényszerült párbajozni, és a mentorok ezúttal sem tudtak dönteni.
 

Nagy Ricsi: Lehet, hogy a széket is felrúgom

Nagy Ricsi igazán jó kedvében volt az adás előtt, ráért egy kicsit bolondozni Zsófival!

Szexiség faktor 2.0: Pasik a mérlegen

Vajon mi a közös Vastag Csabában, Szabó Dávidban, Nagy Ricsiben, YaOu-ban és Földesi Petiben? Mindannyian tehetséges énekesek, akiket az X-Faktor színpadáról ismerhettünk meg. Ráadásul jóképűek, amiről most már „papírjuk” is van..

Szívtiprók a színpadon! Íme a legjobb X-Faktoros pasik!

Vajon mi a közös Vastag Csabában, Szabó Dávidban, Nagy Ricsiben, YaOu-ban és Földesi Petiben? Mindannyian tehetséges énekesek, akiket az X-Faktor színpadáról ismerhettünk meg. Ráadásul jóképűek, amiről most már „papírjuk” is van.

NAGY RICSI: „Próbálok nem úgy kinézni, mint aki most kelt ki az ágyból”

Nagy Ricsi számára teljesen magától értetődő, hogy a jó külső kiegészíti a tehetséget. Annak ellenére, hogy nem sok ideje van reggelente, a fiatal tehetség mégis sok száz lány szívét dobogtatja meg.

Nagy Ricsi meglepődött a mentorok kritikáin

Ricsi elégedett volt a produkciójával, szerinte elérte a dallal, amit szeretett volna. Azt azonban sajnálja, hogy ez a mentoroknak nem úgy ment át, ahogy arra számított. Hogy megváltoztatta-e a verseny? Fontosnak tartja emellett, hogy mindig úgy viselkedjen másokkal, amit fordított helyzetben ő is elvárna.

X-Faktorosok kabalái


szerző:
2014.11.19. 09:00

X-Faktorosok kabalái


szerző:
2014.11.19. 09:00
X-Faktorosok kabalái

Már több hete dübörög az X-Faktor 2014 és az élő show-ra a versenyzők nagy többsége kabalával érkezik. Hogy Nagy Ricsinek és Benjinek mi hoz szerencsét, valamint miért olyan fontosak számukra ezek a tárgyak és milyen jelentéssel bírnak, elárulták.
 

BENJI&NAGY RICSI: „Vannak nagyon szimpatikus lányok”

A fiúk nemcsak a közös mindennapokról és az összecsiszolódásról, de a szerelemről és a lehetséges kiszemeltekről is meséltek a Fókusz riporterének.

Háztűznézőben az X-Faktor versenyzőknél

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem?  A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

„Az én házam, az én váram”: Meglestük, hogyan élnek az X-Faktorosok

Az X-Faktor tehetségeinek gyakran lazítani sincsen idejük a próbák mellett. Legtöbbször, amikor hazaérnek ideiglenes szállásukra, már csak egy dologra tudnak gondolni: pihe-puha ágyikójukra, ahol álomra hajthatják fejüket. Vagy mégsem? A Fókusz csapata a versenyzőknél járt.
 

X-FAKTOR: Horányi Juli és Nagy Ricsi gyerekkori élményeikről mesélnek

Nagy Ricsi és Horányi Juli gyerekkori zenei élményeikről meséltek, és persze a szombati feladatról, miszerint az ellenkező nemtől kellett énekelniük.

Átok ül a mentorokon


szerző:
2014.11.15. 22:40
Átok ül a mentorokon

Harmadjára is megismétlődött a mentorok és a versenyzők legrosszabb rémálma. Horányi Julinak és Little G-nek ráadásul másodjára kellett átélnie mindezt. A továbbjutásért megint két csapattárs kényszerült párbajra.

Benji- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:45
Benji- 5. élő show

Koncz Zsuzsa - Ha én rózsa volnék

Spoon- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:40
Spoon- 5. élő show

Spice Girls - Wannabe

Tóth Andi- 5. élő show


szerző:
2014.11.15. 20:30
Tóth Andi- 5. élő show

Elvis Presley - Jailhouse Rock

Jakab-Péter Izabella- 5. élő show

Bruno Mars ft. Travie McCoy - Billionaire

Borbély Ricsi lábát legyantázták, mégis ízig-vérig férfi maradt

Borbély Ricsinek csak az egyik lábát gyantázták le, és Szabó Zsófi az első, aki ezt saját kezével ellenőrizhette le. Ricsi újra randizni hívta Zsófit, de egyelőre a műsorvezető még nem adta be a derekát. Ha véget ér a műsor, vajon létrejön az álom randi?

Bella a színpadon igazi nő, de a hokimeccsen előbújik belőle a vadabbik énje

Bella hétről-hétre igazi nő a színpadon, de egész héten próbált szellemileg felkészülni a mai feladatra, így mentorával, Szikora Robival és Andival jégkorong meccsen járt. A lány azért szereti a hoki meccseket, mert ott kijöhet belőle a férfiasabb énje is.

Mi van Szabó Zsófi és Nagy Ricsi között?

Műsorvezetőnk megkereste Nagy Ricsit a Negyedik Élő Show előtt. Azonban nem ő, hanem Ricsi kérdezte ki Zsófit, hogy mit gondol a róluk megjelent cikkről.

A verseny Szabó Ricsi számára ért véget

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

Párbaj: Borbély Richárd


szerző:
2014.11.08. 21:35
Párbaj: Borbély Richárd

Michael Jackson - Billie Jean

Párbaj: Szabó Richárd


szerző:
2014.11.08. 21:30
Párbaj: Szabó Richárd

Anthony Hamilton & Elayna Boynton - Freedom

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.08. 21:25
Eredményhirdetés

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

Közös produkció - 4. Élő Show

Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang

Extra produkció: Kelemen Kabátban

Negyedik Élő Show - 2014. 11. 08.

Borbély Richárd - 4. Élő Show

Prince - Kiss

Horányi Juli - 4. Élő Show


szerző:
2014.11.08. 21:05
Horányi Juli - 4. Élő Show

Lady Gaga - The Edge Of Glory

Nagy Ricsi - 4. Élő Show


szerző:
2014.11.08. 21:00
Nagy Ricsi - 4. Élő Show

PSY - Gangnam Style

Andelic Jonathan - 4. Élő Show

LGT - Szólj rám, ha hangosan énekelek

Tha Shudras - 4. Élő Show


szerző:
2014.11.08. 20:50
Tha Shudras - 4. Élő Show

Backstreet Boys - Everybody

Jakab-Péter Izabella - 4. Élő Show

Ellie Goulding - Burn

Benji - 4. Élő Show


szerző:
2014.11.08. 20:40
Benji - 4. Élő Show

George Michael - Faith

Spoon - 4. Élő Show


szerző:
2014.11.08. 20:35
Spoon - 4. Élő Show

Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop

Szabó Richárd - 4. Élő Show

John Newman - Cheating

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való