KERESÉS search-close

nagy bandó andrás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nagy bandó andrás"

Beszólások, vicces bakik és idős sztárapukák a Toplistában!

A visszaszámlálás egyelőre befejeződik, a Toplista szezonzáró adása azonban különleges témával búcsúzik a nézőktől. Az évadzáró epizódban sztárparádé jön többek között Fábry Sándorral, Lovasi Andrással, Kóbor Jánossal és Nagy Bandó Andrással. Olyan híres apukákat rangsorolunk, akik jóval 40, 50, sőt 60 felett vágtak bele a családalapításba, vagy éppen a családbővítésbe. A Szabó Zsófiról készült bakiparádét ITT nézheted vissza!

XXI. század 13-09-24


szerző:
2013.09.25. 00:15
XXI. század 13-09-24

XXI. század: A szocializmusban nem voltak hajléktalanok? Hogyan lettek csövesek, amikor munkanélküliség sem létezett? Párttitkárok váltak hajléktalanná a ’80-as években. Az egyik népszerű humorista, Nagy Bandó András pedig szervezni kezdte az ellátást. Nem követik pontosan, hányadika van, de azt tudják, hogy csaknem harminc éve élnek fedél nélkül. Az első hajléktalanok a XXI. században.

Fókusz 13-09-18


szerző:
2013.09.18. 19:45
Fókusz 13-09-18

Fókusz: Kiderül az igazság - Mitru Timiről azt állítják, hogy nem mond igazat kirúgásáról. Az X -Faktorban feltűnt énekes kitálal. Nagy Bandó bevallja - A 66 éves humorista titkolta 3 és fél éves gyermekét, még a családjának sem beszélt róla. Van még esély? - Szabó Ádám bízik benne, hogy visszatérése sikeres lesz. Kocsis Tibinek és Muri Enikőnek bejött.

Eltitkolt gyermekek: egy őszinte vallomás

Egy gyermek születése mindig csodálatos pillanat. Vajon mi történik akkor, ha az apák csemetéik érkezéséről sokáig nem tudnak, vagy éppen hosszú ideig nem is vállalhatják fel őket? Nagy Bandó András először mesélt kislányáról, akit ez idáig óvott a nyilvánosságtól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való