KERESÉS search-close

nőgyógyászat

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nőgyógyászat"

HÁLA: ezért fontos nekik Geréb Ágnes ügye

Geréb Ágnest nemrég jogerősen két év börtönbüntetésre ítélték, mert két csecsemő halálában találták bűnösnek. Sokan kiállnak a szülésznő mellett: az RTL Híradó stábjának egykori tanítványa és a szimpátia megmozduláson résztvevők mondták el, hogy miért tartoznak hálával Geréb Ágnesnek.

A fáslit is maga viszi a beteg

WC papír, pohár, gyógyszerek és 2 darab 10 centiméteres fásli. Ezeket és még jó pár dolgot kell magával vinnie annak a betegnek, akit a Semmelweis Egyetem nőgyógyászati klinikáján műtenek az intenzív osztályon. A listát a közösségi oldalra töltötte fel egy beteg hozzátartozója, elsőként az Index vette észre. A tájékoztatót A4-es papíron kapják a betegek. A kórház közleményében azt írja, minden szükséges felszerelésük megvan, annak is tudnak adni például fáslit, aki nem visz magával. A minisztérium nem reagált az RTL Híradó kérdésére.

Sok osztályon tilos a látogatás

Látogatási tilalmat vezettek be 20 kórházban az influenzajárvány miatt. Országszerte főként nőgyógyászati-, újszülött és sebészeti osztályokon rendelték el az óvintézkedést. Azok, akik már megbetegedtek, azt tanácsolják, maradjanak otthon és pihenjek.

Íme a legújabb lézeres nőgyógyászati kezelések

Dombóvári Vanda hévizi története folytatódik. Nemcsak az inkontinenciának, hanem a nőgyógyászati szépészeti kezeléseknek is utánajárt.

Napi Doktor: Menstruációs ciklus - mi zavarja össze?

Ideális esetben a menstruáció óraműpontosságú, mindig akkor jön meg, amikor várjuk. A valóság azonban sokszor más, és ennek ráadásul számos oka lehet. Mennyire befolyásolhatja a meleg, a mozgás vagy éppen a stressz a menstruációnkat, megpróbáltuk kideríteni Dr. Rucz Árpád, nőgyógyász segítségével.

Napi Doktor: Nyaralás várandósan

Habár áldott állapotnak is nevezik, olykor sok lemondással és külön odafigyeléssel jár a várandósság: gondoljunk csak a nyaralásra. Vendégünk volt a témában Dr. Kisfalvi István szülész-nőgyógyász.

Meghalt a csecsemő, mert az anya nem tudta, hogy terhes

Bizarr módon halt meg egy koraszülött csecsemő Csákánydoroszlóban: beszorult a feje a vécébe. Az anya terhességének 24. hetében járt. Az ügy kapcsán felmerül a kérdés, hogy lehetséges-e, hogy valaki nem tudja, hogy terhes, és ha igen, akkor hogy fordulhat elő ilyen?

Kérdések, amit nem mernek feltenni a nők

Vannak olyan nőgyógyászati kérdések, amelyek sokszor alapkérdésnek tűnnek, de a válasz mégsem olyan egyértelmű. Dr. Tóth azonban tabuk nélkül ad válaszokat ezekre, és felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos beszélni az olykor kínosnak is vélt problémákról.
 

Reggeli - Csak csajok 11-11-02

A megújult Csak csajok főszereplői a szombati X-Faktortól búcsúzó Ikrek voltak. Terveikről, érzéseikről faggattuk a lányokat, sőt: cigánykártyából jósoltunk is nekik.

Pénzért érzéstelenítették a szülő nőket

Vesztegetéssel gyanúsítanak 16 orvost és szülésznőt, akik pénzért adtak epidurális érzéstelenítést szülő nőknek.

Teltház az onkológiai intézetben

Egyre több rákbeteget küldenek el, mert annyi a páciens, hogy többet már nem tudnak fogadni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való