KERESÉS search-close

nőgyógyász

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nőgyógyász"

Fiúknak is lesz HPV-oltás?

A tervek szerint a hetedikes fiúk is ingyen megkaphatják a HPV vírus elleni védőoltást - közölte az RTL Híradóval az EMMI. Azt azonban még nem tudni, hogy mikortól. Előzőleg az RTL híradónak nyilatkozó nőgyógyász onkológus azt mondta, ezt akár már szeptembertől bevezetik. Szerinte ez azért lenne fontos, mert a férfiaknál ugyanúgy okozhat daganatos betegséget a vírus egyik fajtája, főként fej-nyaki rákot. Néhány napja Grecsó Krisztián író beszélt arról, hogy nemrég maga is HPV okozta fej-nyaki rákkal küzdött. A HPV16-ról még többet megtudhat ITT!

Mik a leggyakoribb fesztiválbetegségek?

Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász a leggyakoribb fesztiválbetegségekről, és azok kivédéséről mesélt nekünk!

A hit orvosi szemmel


szerző:
2018.07.17. 08:06
A hit orvosi szemmel

Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász mesélt nekünk a hitről, orvostudományról, és a női szerepekről!

58 évesen lett anyuka!


szerző:
2018.04.30. 05:00
58 évesen lett anyuka!

Pont egy éve mutattuk be azt a mexikói nőt, aki 58 évesen szült ikreket. Mindkét gyerek -a kislány és a kisfiú- is egészségesen jöttek a világra. A Híradónk által megkérdezett szülész- nőgyógyász azt mondta, egyre több nő vállal gyermeket 40 felett, vagy annál is idősebben.

Meztelen fürdés a babával?

Miért indíthatott el kommentháborút Istenes Bencéék fotója arról, hogy együtt fürdenek két éves kisfiúkkal. Miért ne ülhetnének egy kádba meztelenül a szülők kisgyerekeikkel? A nőgyógyász és a szexuálpszichológus is más véleményen van!

Ilyen ikrekkel az élet!


szerző:
2018.02.02. 09:13
Ilyen ikrekkel az élet!

Az élet sok furcsaságot hoz, amelyekre az emberek általában felkapják a fejüket. Mégis minden furcsaságok között is talán a legfurcsább, azaz talán éppen a legszerencsésebb helyzetet tudhatják magukénak a Reggeli vendégei: Dr. Vörös Anna, Dr. Kovács Eszter, és Dr. Páczai Anita - összesodort ugyanis az élet három szülész-nőgyógyászt, mindhármójuknak ikreik vannak és még ráadásul egy munkahelyen is dolgoznak.

Hálavirágok Geréb Ágnesért

Hozz egy szál virágot! - szlogennel szerveztek szimpátia megmozdulást a múlt héten jogerősen két évre elítélt szülésznőért. Az otthonszüléssel foglalkozó orvost két baba halálában találta bűnösnek a bíróság nemrég. 

 

Márk vállalja az apai szerepet?

János és Hajnal éppen indultak a nőgyógyászhoz, amikor a lépcsőházban összefutottak Márkkal, aki rászánta magát, hogy mint lehetséges jövendőbeli apuka, kivegye a részét a szülői teendőkből. 

Boszorkányüldözésről beszélnek

Ügyvédje szerint, ha nem Geréb Ágnesről lenne szó, nem kapott volna két év börtönbüntetést. Jogerősen ugyanis ennyire ítélte a bíróság kedden, az otthonszülés hazai népszerűsítésével ismertté vált nőgyógyászt. Valamint 10 évre eltiltották a hivatásától. Fellebbezni már nem lehet.

 

Óvjuk a kismamákat!


szerző:
2017.09.21. 08:07
Óvjuk a kismamákat!

Dr. Zsirai László a terhességi toxémia kórképét tárta fel Annáéknak. A szülész-nőgyógyász elárulta: a magas vérnyomás intő jel lehet, és egy vérvétel akár fényt deríthet a betegségre.

 

 

Az édesanyák rémálma: a tejláz


szerző:
2017.07.14. 08:15
Az édesanyák rémálma: a tejláz

A szoptatás a világ egyik legbensőségesebb dolga anya és gyermeke között. Ám eleinte gondok adódhatnak, amik megnehezítik ezt a folyamatot, ilyen például az úgynevezett tejláz. Hogyan legyünk túl a leggyorsabban ezen a problémán? Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász válaszol!

Fél évig nem dolgozhat orvosként

Felfüggesztették a kamarai tagságát annak a nőgyógyásznak, aki pácienseit zaklatta szexuálisan. Az orvos zaklatásáról először a Házon kívülnek beszéltek az áldozatok, több, mint két éve. Az Orvosi Kamara elnöke azt mondta, a felfüggesztés azt jelenti, hogy fél évig nem dolgozhat orvosként. Amikor azonban álnéven bejelentkeztünk rendelésére, kiderült: még januárra is lehet időpontot kérni hozzá.

Enyhítettek az orvos büntetésén

Nem hálapénzt kért, csak azt kérdezte, van-e pénze a páciensének álmai nyaralására - ezt mondta annak az onkológus-nőgyógyásznak az ügyvédje, akit azzal vádoltak, hogy rákos betegektől csalt ki pénzt életmentő műtétekre. Az orvost első fokon 3 és fél letöltendő börtöntbüntetésre ítélték, ám, másodfokon enyhítettek a büntetésén: két évet kapott, öt évre felfüggesztve. Híradónknak nyilatkozott az ítéletről az a beteg, aki feljelentette az onkológust miután állítása szerint az 150 ezer forintot kért tőle a műtétje után.

Még mindig nőket kezel a zaklató orvos

Több mint két éve forgatott a Házon kívül azzal a nőgyógyásszal, aki zaklatta terhes pácienseit. Azóta sok minden történt, az orvos többször is munkahelyet váltott, de még mindig rendel, és még mindig terhes nők közelében van. Pedig immár jogerősen is kimondta róla a bíróság, hogy elkövette mindazt, amit az áldozatai állítottak. Vajon hogy lehet ez? És mint mond most minderről az orvos?

Szexuális zaklató a nőgyógyász

Tagadott, perelt, de már a bíróság is kimondta: igaza volt mindazoknak, akik azt állították, szexuálisan zaklatta őket saját nőgyógyászuk. A Házon kívül forgatott két éve egy orvosról, aki szexuális szolgáltatásokat kért volna műtétért vagy vizsgálatokért cserébe. Mivel az Orvosi Kamara szerint jelenleg is tart egy etikai vizsgálat ellene, így nem lehet tudni, hol és meddig dolgozhat orvosként tovább. Megrázó történet következik!

Dr. Ondós Krisztián rendel!

Megoldódott a rejtély: Krisztián azért látott annyi nőt, mert nőgyógyász lenne?! Mindenesetre Micit tüzetesebben is megvizsgálta és meglepődött az eredményen...

A spermájával termékenyítette meg pácienseit

Bíróság elé állítottak Amerikában egy nyugdíjas nőgyógyászt, mert a vád szerint saját spermájával termékenyítette meg számos páciensét. Eddig nyolc gyerekről tudni, hogy ő az apjuk, de a vallomása alapján akár 50 is lehet. A 77 éves férfi története felidézi a világhírű cseh származású író, Milan Kundera regényét, a Búcsúkeringőt, amelyben egy kisvárosi doktor ugyanezt teszi.

Méhnyakrák: van, aki 15 évig nem volt szűrésen

Volt olyan nő, aki 15 éve nem volt méhnyakrákszűrésen, a védőnőnek viszont sikerült meggyőznie. Ezt mondta Híradónknak az ANTSZ szakértője. 2009 óta a védőnők is végezhetnek méhnyakrák szűrést, így olyan településeken is elérhetővé vált az életmentő vizsgálat, ahol nincsen nőgyógyász. Ez azért lényeges, mert a tapasztalatok szerint a kistelepüléseken élők körében gyakoribb a méhnyakrák. Idén feburárban ismét 10 ezer nő kap majd meghívót méhnyakszűrésre.

Az ISIS halálbüntetéssel fenyegeti a szíriai nőgyógyászokat

Tilos praktizálniuk a férfi nőgyógyászoknak az iszlám terrorszervezet ellenőrzése alatt álló területeken. Az életével is fizethet az az orvos, aki megszegi a tilalmat.

10-ből 8 gyerek szülei kérték a HPV-oltást

A szülők nyolcvan százaléka idén is kérte hetedik osztályos gyermeke számára az ingyenes, méhnyakrák elleni védőoltást. A híradónknak nyilatkozó nőgyógyász szerint, ha továbbra is ilyen arányban sikerül beoltani a lányokat, 25 év múlva sokkal kevesebben halnak majd meg méhnyakrákban, mint most.

Hogyan fordulhat elő, hogy egy nő nem veszi észre, hogy gyermeket vár?

Dr. Fülöp Tamás szülés-nőgyógyász szerint a tinédzserek gyakran titkolják a tüneteket, maguk sem vesznek róluk tudomást, míg a másik korosztálynál a petefészek működése már kezd változni, ezért sem veszik észre, mert nem gondolnak rá, hogy állapotosak lehetnek.

Váratlan gyermekáldás, előjelek nélkül: milyen okokra vezethető vissza?

Zsuzsa és József 16 éve ismerkedtek meg. Együtt nevelték fel a férfi két gyermekét, s már beletörődtek abba, hogy nem születhet közös babájuk. Kisfiuk szinte egyik pillanatról a másikra, hatalmas meglepetésként érkezett a szülők életébe.

Napi Doktor: Intim higiénia gyerekkorban

A nyári időszakban még nagyobb eséllyel támadnak a kórokozók. Egy gyermeknőgyógyászt kérdeztünk arról, hogy mire kell odafigyelni a kisebbeknél is, különösen a strandszezonban.

Terhességi hiedelmek: akár igazak is lehetnek?

A terhesség az egyik legfontosabb időszak egy nő életében. Nem csoda hát, hogy számos mendemonda és tévhit kapcsolódik ehhez. Vajon mennyi igaz ezekből? Peller Mariann és Polgár Kriszta segítségével eredtünk a mítoszok nyomába. Mindketten második kisfiukat várják, így tapasztalatuk bőven akad. Fodor Bianka riportja.

Napi Doktor: Mi okozhatja a képzelt terhesség szindrómát?

Sok nő évekig küzd azért, hogy teherbe essen, olykor sikertelenül, ezért azt kezdik képzelni, hogy terhesek. A képzelt betegség tünetei pedig pontosan olyanok, mint a várandósságé. A jelenségről dr. Rucz Árpád nőgyógyászt faggattuk.

Két különböző apától született egy ikerpár

Nemrégiben kiderült, hogy két, 2005-ben született ikerpár, valójában csak féltestvére egymásnak, holott ugyanabban az anyaméhben, ugyanakkor születtek. Hogy lehetséges ez, és történt-e már hasonló eset? Erről kérdeztünk egy nőgyógyászt.

Védőnők is végeznek méhnyakrák-szűrést

Az Országos Tisztiorvosi szolgálat kiterjeszti a 2013-ban indult programját, így olyan településeken is elérhetővé válhat az életmentő szűrővizsgálat, ahol nincs nőgyógyász.

A legtöbb szülő kéri a HPV-oltást

Jócskán csökkenhet a méhnyakrákos megbetegedések száma 15-20 éven belül, ha sikerül minden évben a hetedikes lányok több mint 80 százalékát beoltatni a HPV elleni oltással. Ezt mondta a híradónknak nyilatkozó nőgyógyász.
 

Fókusz 14-05-29


szerző:
2014.05.29. 19:30
Fókusz 14-05-29

Fókusz: A legcukibb átverés - Eltüntette a jutalomfalatot a világbajnok bűvész. Figyeltük a kutyák reakcióit. Zaklatás - A nőgyógyász-botrány folytatódik a Fókuszban is! A legmegdöbbentőbb esetek az orvosi rendelőkben. Örök barátság - Aranyérmét elhunyt barátnőjének ajánlotta fel. Zita szénmonoxid-mérgezésben halt meg.

Dagad a nőgyógyász-botrány!


szerző:
2014.05.29. 17:00
Dagad a nőgyógyász-botrány!

A Házon Kívül szerdai riportja az egész országot felháborította! De nem ez volt az első eset! Volt, aki el is altatta a kismamát, hogy szexuálisan zaklassa! Elmondjuk, kihez fordulhatnak a molesztálások áldozatai!

Fókusz 14-05-28


szerző:
2014.05.28. 19:30
Fókusz 14-05-28

Fókusz: Életveszélyben - Élő emberkísérletek a budapesti éjszakában. Új drogok a piacon. De hogyan kerülhetők el? Világsztárokkal buliztak - Álomélet Cannes-ban. Timi Stallonéval és Mel Gibsonnal, Palvin Justin Bieberrel mulatott. Rózsaszín életérzés - Pink szoba, ruhák és kiegészítők. Miért jelent biztonságot a rózsaszín, és mit gondolnak erről a férfiak?

Reggeli - Csak csajok 12-10-31

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-15

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-04-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Boszorkányüldözés, vagy a törvény szigora?

A tragédiák kórházban is bekövetkeztek volna vagy egyértelműen a helyszín illetve a szakmai hiányosságok miatt történtek? Ezután más orvosokra is hasonlóan szigorú büntetés vár, ha a betegük meghal?

A-HA! 12-01-28


szerző:
2012.01.28. 14:25
A-HA! 12-01-28

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-22


szerző:
2012.01.22. 14:20
A-HA! 12-01-22

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-21


szerző:
2012.01.21. 14:25
A-HA! 12-01-21

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-15


szerző:
2012.01.15. 13:35
A-HA! 12-01-15

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-14


szerző:
2012.01.14. 14:15
A-HA! 12-01-14

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-08


szerző:
2012.01.08. 14:15
A-HA! 12-01-08

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

A-HA! 12-01-07


szerző:
2012.01.07. 14:10
A-HA! 12-01-07

A-HA!: Az A-HA! egy tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat. A rövid, de nagyon hasznos információkkal teli részek a felnőtté válás rögös útjában igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

Reggeli - Csak csajok 11-11-25

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy nõi társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Összeomlott a feleségét meggyilkoló nőgyógyász

Sírva bánta meg tettét a felesége megölésével vádolt arab származású orvos a csütörtökön megkezdődött büntetőperében.

Börtön a szexszel gyógyító nőgyógyásznak

Négy és fél évi szabadságvesztésre ítélt a bíróság egy lengyel férfit, aki magát nőgyógyásznak kiadva több nőt becsapott.

Folytatódott Geréb Ágnes pere


szerző:
2011.02.15. 19:45
Folytatódott Geréb Ágnes pere

Mácius 24-én várható ítélet a szülésznő ügyében, akit továbbra sem vádolnak emberöléssel.

Búcsút intenek a fiatal orvosok


szerző:
2010.11.15. 08:39
Búcsút intenek a fiatal orvosok

Az idén meghirdetett orvosgyakornoki álláshelyeknek mindössze felére akadt jelentkező.

Csak csajok 10-09-22


szerző:
2010.09.22. 09:05
Csak csajok 10-09-22

Csak csajok: Mi mindent árulnak el a nők a nőgyógyászuknak, a fodrászuknak vagy a válóperes ügyvédüknek? Ki ismeri igazán a nőket testestül-lelkestül? Néha ezek az emberek szakmájuknál fogva több titkot tudnak a nőkről, mint saját párjuk. Mennyire tudunk megnyílni egy szakember előtt? Egyáltalán tudunk bízni bennük? Erről faggattuk vendégeinket.

Csak csajok 10-07-21


szerző:
2010.07.21. 09:21
Csak csajok 10-07-21

Hogyan lehet kitörni az egyhangúságból és a szürke hétköznapokból? Soma és Marót Viki segítségével női praktikákat szedtünk össze az unalom és az egy helyben topogás ellen.

Csak csajok 10-06-09


szerző:
2010.06.09. 10:26
Csak csajok 10-06-09

Barbee és Frank szakértői felügyelettel, vagyis profi segítséggel kezdtek el randizni.

Csak csajok 10-05-19


szerző:
2010.05.19. 09:52
Csak csajok 10-05-19

A szerdai Csak csajokban a „Szerencse hírnöke”, Bay Éva tüsténkedett a konyhában.

Csak csajok 10-04-28


szerző:
2010.04.28. 10:00
Nem érzi magát bűnösnek a nőgyógyász

A MÁV Kórház volt nőgyógyásza ellen az egyik ügyeleti ideje alatt történt két szülés miatt indult eljárás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való