KERESÉS search-close

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: ""

Attila visszatért, ezúttal nőként

A fiú egyszer már járt Anikónál, és akkor egy lányt próbált elcsábítani. Most viszont teljesen más kinézettel lépett be a stúdióajtón, ahol egyik gyerekkori barátjával tisztázta kapcsolatát. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Késsel fenyegetőzve akart kirabolni egy dohányboltot

Késsel fenyegetőzve akart kirabolni egy dohányboltot egy maszkos nő a Veszprém megyei Pápán. A decemberi esetet a trafik kamerája is rögzítette. A rendőrség azonban csak most hozta nyilvánosságra felvételt, mivel a támadót - aki végül üres kézzel távozott - azóta sem találják.

 

A női és férfi szerepekről - női és férfi szemmel!

Iszak Eszti, Szentesi Éva, Peller Mariann és Lakatos Márk a férfi-női szerepekről beszélgettek!

Mitől nőies egy nő, mitől férfias egy férfi?

Szexi sztárjaink a Story Extra nap kérdése rovatában ezúttal azt válaszolják meg, hogy szerintük mitől nőies egy nő, illetve mitől férfias egy férfi.

Mit tehet a férfi, ha tetszik neki a nő?

Szőrtelenítés, szem- és körömfestés, szemöldökigazítás, plasztikai műtétek. Ha mindezt egy nő csinálja, teljesen elfogadott, és már-már azon lepődünk meg, ha valaki nem él velük. De mi a helyzet akkor, ha a férfiak kezdenek hasonló csinosító tevékenységekbe és a végén még többet nézegetik magukat a tükörben, mint a hölgyek? Ennek jártunk utána egy évvel ezelőtt.

Nők a férfi szakmában: Az egyetlen magyar női hídmester

A Reggeli hétről hétre bemutat olyan hölgyeket, akik kimagasló eredményt értek el olyan szakmákban, melyeket elsősorban férfiak "uraltak" eddig. Peller Mariann és Lukács Miki mai vendége Hanák Tímea volt - hazánkban jelenleg ő az egyetlen női hídmester.

Első nőként a világelitben!


szerző:
2018.04.09. 08:30
Első nőként a világelitben!

Tavaly beválasztották a Forbes 30 legsikeresebb harminc év alatti fiatal listájába, sikert sikerre halmoz, és idén a legfiatalabb női autóversenyzőként egy világhírű külföldi kupán is elindul. A Reggeli vendége volt Keszthelyi Vivien, túraautó-versenyző.

Mi van, ha a nő magasabb, mint a férfi?

Kit és miért zavar, ha a férfi alacsonyabb a nőnél? Az igaz szerelem is zátonyra futhat a magasságkülönbség miatt? Igaz, hogy a párkereső nők számára a legfontosabb szempontok egyike a magasság?

Márk rájött, hogy miben rejlik a férfiak vonzereje

A srác szerint három tényezőre van szüksége egy férfinak ahhoz, hogy mehódítson egy hölgyet. János szkeptikusan fogadta barátja elméletét, de abban egyetértettek, hogy nyomozással lebuktathatják Manfréd "sötét oldalát" - már ha van neki olyan...

Musimbe Dávid Dennis didacentrizmusban szenved

Részlet a 20. évad 8. részéből:

A humorista örömhírrel lépett a színpadra: végre van barátnője, immár 3 hónapja. De milyen az élet egy nővel? Ráadásul egy igazán nagy keblekkel megáldott hölggyel? Dennis nem fogta vissza magát, kiteregette a párkapcsolati szennyest.

Nézd meg itt a teljes adást!

Barni: „Ha alszol, elcsorgatom rajtad a nyálam”

Barni régóta szerelmes lakótársába, Bélába, aki úgy elbűvöli, hogy még a fiú „nyála is kicsordul”, amikor néző őt alvás közben. Barni a jövőben nővé szeretné operáltatni magát, és gyereket is szeretne szülni a két gyermekes apukának.

Sosem látott apa-fia háború a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon Vili bácsi úgy döntött, beszél fiával, és mindörökre lezárja azt a szörnyű konfliktust, ami Bokros Gizi miatt robbant ki. Géza szerint az ex-rúdtáncos egyáltalán nem illik az apjához, és néhány keresetlen megjegyzés után Vili bácsinál elszakad a cérna, és jól felpofozta Gézát.

Ő lenne a tökéletes nő?


szerző:
2017.11.22. 05:00
Ő lenne a tökéletes nő?

Négy évvel ezelőtt a Fókusz bemutatta Kiss Virágot, aki bebizonyította, hogy nemcsak szép, és csinos, hanem okos is. Bár tudjuk, hogy tökéletes nő nem létezik, azért Virág erősen közelít hozzá.

A Barátok közt színésznője csodálatos átalakuláson ment keresztül!

Varga Izabella bizony szeret mindig megújulni, mintahogy most is.

Mi van Szabó Győző és Gubás Gabi között?

A két népszerű színész nem csak a képernyőkön hódít, hiszen színházi előadásaik mellett most valami egészen rendkívülit fundáltak ki!

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Férfi-női bérkülönbségek


szerző:
2017.08.14. 09:04
Férfi-női bérkülönbségek

Kováts Eszter, politológus avatta be Annát és Mikit a pontos statisztikába. De vajon mi a megoldás?

Hogyan kerüljük el az első randik kudarcát?

Számtalan kérdés merül fel az első randival kapcsolatban, amikről Török Gabriella protokollszakértő árult el részleteket. Ki megy be először az ajtón? Miért a férfi jobbján van a nő?

Vajon Nagy Sanyi mikor sírt utoljára?

Heller Csilla pszichológus a nők és férfiak lelki világába kalauzolta el Mikiéket. A szakértő szerint manapság egy férfinek sem szégyen kimutatni érzelmeit. A fiúk nem sírnak?

7 sztereotípia arról, amit a pasik vonzónak találnak a nőkön

Nagyon nehéz egy nőnek úgy felépíteni egy boldog és harmonikus kapcsolatot egy férfival, hogy ezek az előítéletek már beleégtek az agyunkba, amik ráadásul a cselekedeteinket is meghatározzák.

Ilyen az igazi Gubás Gabi!


szerző:
2017.04.23. 05:00
Ilyen az igazi Gubás Gabi!

Pont egy évvel ezelőtt a Fókusz Plusz stábja több napot töltött el a gyönyörű színésznővel. A riportból kiderült, hogy Gabi nemcsak színésznő, hanem énekes, anya, és igazi nő, emellett őszinte, kedves és nagyon erős nő.

Nyári Dia ismét bevállalta! – FOTÓ!

A Barátok közt gyönyörű színésznője megint kamera elé állt, és a végeredmény lenyűgöző lett! Mutatjuk!

Filmbe illő pofonok


szerző:
2017.03.28. 18:02
Filmbe illő pofonok

Filmbe illő pofonok a nyílt utcán. Egy buszsofőr, két férfi és egy nő esett egymásnak Győrben. A buszvezető azt sérelmezte, hogy egy autós elé vágott a záróvonalon a körforgalomban. Egy piros lámpánál aztán leszállt és kérdőre vonta a sofőrt, egy nőt, akinek utasa ekkor pattant ki a kocsiból - és itt szabadultak el az indulatok. A busz kamerája mindent felvett. Az ügyészség most emelt vádat ellenük és hozta nyilvánosságra a videófelvételt a tavaly nyáron történtekről.

Kútba esett az idős asszony

Kútba esett egy idős asszony Kínában. Egyelőre senki nem tudja, hogyan csúszhatott be egy mindössze 30 centiméter átmérőjű lyukba. Mindenesetre munkagép kellett a kiszabadításához. Nyolc órán át volt a mélyben.

Ludwig: „Hogy lehetsz ennyire ostoba liba?”

Úgy látszik, mindenki a vízprojektet akarja megszerezni, emiatt mind a Berényiék, mind Ludwig képesek lennének bármeddig elmenni. Az erőszakos férfi, most túl is lőtt a célon.

A mesterséges intelligencia játék ismertetése

A fiúknak Zeusszal kommunikálva kellett helyes válaszokat adniuk a nőkkel és párjukkal kapcsolatos kérdésekre.

Hollywoodban nem a méret a lényeg

Lehet, hogy kisszék kell egy csókhoz, vagy egy nagyon erős kar? 20, 30, vagy akár 40 centi különbség a férfi és a nő között nem annyira szokványos látvány. Olyan hírességek következnek, akiket egyáltalán nem zavar, hogy párjuk sokkal alacsonyabb vagy magasabb náluk, ők így a legboldogabbak

Ki az a Hárs Félix?


szerző:
2016.08.11. 21:25
Ki az a Hárs Félix?

Egyre szimpatikusabbá válik Emíliának Félix, akiről - lássuk be - tényleg nagyon keveset tud a pszichológus. Aztán egy telefonbeszélgetés mindent megváltoztat. 

Most ki is az a Hárs Félix?!?

A férfiról igazából igencsak keveset tudunk, de ami eddig biztos: kedveli a komolyzenét, egy sármőr és nem veti meg a műtárgyakat. De valójában ki is ő, akitől még Kampó is tart?

Cipőmánia – nem csak női dolog?

Egy két évvel ezelőtti európai kutatásból derült ki, hogy bizony a férfiak számára az egyik legizgalmasabb női ruhadarab a magassarkú! Köztudott az is, hogy a nők sem tudnak nemet mondani, ha egy új lábbeli megszerzéséről van szó. És még mi derült ki? A riportból megtudhatod!

A menopauza veszélyei


szerző:
2016.05.22. 10:05
A menopauza veszélyei

A változókorban rengeteg problémát okozhat a hormonháztartás felborulása. Szerencsére vannak gyógynövények, amik segíthetnek.

Milyen az igazi nő?


szerző:
2016.05.12. 17:20
Milyen az igazi nő?

A nap kérdése főleg a férfiaknak szól, azonban a nők véleménye is fontos ebben a témában. Mindenki másban találja meg azt, ami neki kell. Lássuk, sztárjaink mit válaszoltak!

Puzsér Róbert keresi a férfi-nő kapcsolat titkát

A filmkritikus állítja, hogy a nők egyre inkább hasonlítanak egy amazonra, a férfiak pedig egyre puhányabbak. Valahogy senki sem tudja igazán, hogy mitől lehetne örökre szóló egy kapcsolat. Soma Magamgésa viszont azt mondja, egy monogám párkapcsolatra meg kell érni.

Lehet barátság férfi és nő között?

Sztárjaink sem jutottak közös nevezővel ezzel az örökös problémával kapcsolatban. Nézd meg, ki mit válaszolt a fogós kérdésre!

Varga Győző és Papp Feri a női test rejtelmeit kutatta

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai gyakran bújnak női ruhákba, de azt nem tudták, hogy a gyengébbik nem képviselői hogyan küzdenek meg a tökéletes alakért. Most ők is kipróbálták.

Heilig Gábor „nem” átalakító műtéte

A Heti Hetes legutóbbi adásában fiúbuli volt, ezért úgy döntöttek, valakit nővé "avatnak". Hajdu Steve Heilig Gábort nézte ki erre a nemes feladatra.

Következő rész (2016. január 11.)

Siker koronázza-e Ádám próbálkozásait a Pusszanccsal kapcsolatban? A nyomozás tovább folyik Róbert halálának ügyében. Felbukkan egy rég nem látott nő Krisztiánnál.

Férfi testbe született női lelkek

Gyerekkora óta érezte, hogy nem jó testbe született. A férfi fokozatosan változtatta meg külsejét, és bár már nőként éli az életét, a legfontasabb műtétek még várnak rá.

Férfi testbe ragadt nők

Gyerekkora óta érezte, hogy nem jó testbe született. A férfi fokozatosan változtatta meg külsejét, és bár már nőként éli az életét, a legfontasabb műtétek még várnak rá.

Dolgozzon a nő, vagy legyen háztartásbeli?

Egy felmérés szerint dolgozni küldenék a japán férfiak a nejüket. A nők ott inkább támogatják az „apa dolgozik, anya főz” szerepet. Vajon mit gondol erről két igen határozott nő, Marjai Judit és Fésűs Nelly, és mit mond, a párkapcsolati tanácsadó, Aranyos Zsolt arról, hogy nálunk mi a helyzet? Elárulták reggel.

Mit tegyünk az „elsárkányosodás” ellen?

A férfiak szerint a házasság vagy együttélés egyik következménye az a jelenség, amikor a nő személyisége lassan, de érezhetően átalakul. Ekkor válik az addig kedves és szerethető társból igazi " házisárkány ". Az együttélés előtt a nő felnéz a férfira és elfogadja, hogy domináns szerepet tölt be. Ez azonban idővel sokszor megváltozik, hogy mi ennek az oka, arról Orbán Nóra, pákapcsolati szakértőt kérdeztük.

Tipikus hibák, amiket egy kapcsolat elején elkövetünk

Minden kapcsolat eleje mindkét fél számára egy izgalmakkal teli időszak. Sokan ilyenkor azt hisszük, hogy minden gördülékenyen megy, az események maguktól történnek. Pedig az igazság az, hogy a kapcsolatnak ebben a fázisában történik a párkapcsolat megalapozása. Hogy melyik azok a tipikus hibák, amivel elronthatjuk a kialakulóban lévő kapcsolatunkat Südi Iringóval, Nagy Ricsivel és Tóth Melinda pszichológussal beszélgettünk.

Milyen az ideális férfi?

Míg tavaly a férfiakat, idén a nőket kérdezték. Méghozzá 8 ezer nőt. Hogy mit hiányolnak leginkább a nők, és mitől válik valaki szerintük igazi férfivá, Karcagi Dalmával próbáltuk kideríteni – a felmérés alapján.

Tényleg lehetetlen kétgyermekes anyaként állást találni?

Egy eperjesi kisházban, Csongrád és Békés megyét elválasztó úton, rendkívül szerény körülmények között él Kosztolányi Sára, aki egy év alatt több mint 4000 álláshirdetésre jelentkezett, de sehova nem vették fel. Sőt, leveleire sem válaszoltak.

Jonah Hill nő szeretne lenni

A 21 Jump Street – A kopasz osztag sztárja nemrég megdöbbentő vallomást tett! A Channing Tatum társát alakító színész elárulta, hogy szívesen belebújna egy híres nő bőrébe, de vajon kiébe?

Nők, akik nemet mondtak a gyerekvállalásra

Rados Virág írónő, és az egykori valóságshow szereplő, Molnár Anikó is vall döntése okairól. Miért nem akartak szülni, és nem akarnak gyereket nevelni? Azt mondják furcsa, hogy ha egy férfi dönt így, őket soha senki nem veti meg ezért.

Fókusz Plusz 15-03-07


szerző:
2015.03.07. 19:20
Fókusz Plusz 15-03-07

Fókusz Plusz: A gyengébb nem? - Mindjárt itt a nőnap. De vajon mennyit változott a nők helyzete az elmúlt évtizedekben? Könnyebb vagy nehezebb ma a hölgyek élete? Gazdag és szegény - Az egyikben mindenki dogozik, a másikban senki. Meglátogattuk az ország legvirágzóbb és legelmaradottabb települését.

Mi történik, ha a nő keres többet?

Vajon mi történik akkor, ha egy nő többet keres a férjénél? Ebben az esetben tényleg tűsarkúval tiporja párja férfiasságát? Hogyan vélekednek erről a magyar közélet szereplői? Fodor Bianka riportjában minden kérdésre választ kapunk!

Többet keresel mint én? Szakítsunk!

Vajon mi történik akkor, ha egy nő többet keres a férjénél? Ebben az esetben tényleg tűsarkúval tiporja párja férfiasságát? Hogyan vélekednek erről a magyar közélet szereplői? Fodor Bianka riportjában minden kérdésre választ kapunk!

UNGÁR ANIKÓ: „Én szeretem a klasszikus felosztást!”

Ungár Anikó életében már előfordult olyan pont, amikor többet keresett a férjénél, mégis úgy gondolja, hogy egy kapcsolatban jobb megőrizni a hagyományos szerepeket.

HEVESI KRISZTA: „Ha a férfinak szerelőnél van a kocsija még a szextől is elmegy a kedve!”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus úgy gondolja, hogy a társadalommal van a probléma, és bizony egy kapcsolat rovására mehet, ha egy nő többet keres, mint a párja.

Inkább az alvó oroszlán bajsza, mint egy nő felbosszantása!

Híres férfiakat kérdeztünk arról, vajon ők megtapasztalták e már milyen egy nővel ujjat húzni, és a következményekkel szembenézni. Mert bizony a hölgyek jelentős része nem bírja, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt ők szeretnék.

Mitől szexi egy nő?


szerző:
2015.01.12. 08:55
Mitől szexi egy nő?

Csordás Ákos, Lehoczky Gyuri és Gyurcsík Tibi árulta el, hogy mi az ő gyengéjük, ha a gyengébbik nemről van szó!

Mi az a

Minden kapcsolatban sarkalatos pont a barátokkal töltött idő mennyisége, ugyanis számos konfliktus és vita kiindulópontja lehet, ha a párunk vagy éppen a barátaink úgy érzik, nem töltünk elég időt velük. Fontos, hogy a pár egyik tagja se érezze mellőzve magát, és megtalálják az egyensúlyt az együtt és a külön, a barátokkal töltött idő szempontjából.

A szőke nők tényleg hűtlenebbek?

Mikozben Magyarországon csak az emberek nagyjából 25-30 százaléka szőke, a hűtlenkedő között pontosan kétszer ennyi az arányuk, ezt az eredményt hozta egy hazai társkereső oldal felmérése. Nyertes Zsuzsát és Kálloy Molnár Pétert faggattuk a témáról.

Fegyveres rablás Miskolcon: egy nő volt a megmentő

Végh József kriminálpszichológussal arról beszélgettünk, mit tegyünk, ha hasonló bűncselekményt látunk, hogyan reagáljunk egy esetleges támadás pillanatában és hogyan tudjuk segíteni a nyomozást?

Vannak-e kifejezetten női és férfi szakmák?

Érdekes kérdés, hogy vannak-e kifejezetten női vagy férfi szakmák, és miért néznek először ferde szemmel valakire, aki az ellenkező nem szakmájában próbál érvényesülni. Mennyire rögös ez az út és hogyan harcolnak a konvenciók ellen? Egy férfi műkörmössel, egy női kaszkadőrrel, valamint egy nyomozónővel beszélgettünk.

Mi állhat a túl gyakori vizelési inger hátterében?

A sűrű, állandósuló inger hátterében számos ok állhat, a múló húgyúti fertőzéstől a komolyabb krónikus betegségekig. Hogy miért állnak tömött sorok a női mosdók előtt, és milyen anatómiai különbségek lehetnek a két nem húgyhólyagja között, most kiderült!

Nő vagyok, nem polihisztor!

Már-már közhelyszámba megy, hogy hatalmas nyomás van a nőkön. Ha anyák, akkor még inkább. Meg kell felelni a családnak, a barátoknak és a társadalomnak. A folyamatos megfelelni vágyásról Dobó Ágival és Csides Katával beszélgettünk.

Kinek jobb a humora: a nőknek vagy a férfiaknak?

Hogy pontosan miből fakad a humorérzék, mennyire fontos a humor az élet különböző területein, többek között a párválasztásban és pontot tehetünk-e a női-férfi humorvita végére? Erről beszélgettünk Ábel Anitával és a Showder Klub nagy visszatérőjével, Kiss Ádámmal.
 

Női-férfi humorvita


szerző:
2014.11.17. 09:10
 Tényeg más nyelvet beszélnek a nők és a férfiak?

A 8:08 – Minden reggel adásában Bee és Josh megosztotta tapasztalait, hogy tényleg okozhat e feszültséget a két nem között a kommunikáció. A nők bonyolultabban adják a férfiak tudtára mondandójukat, de a legfontosabb mindkét félnél, hogy bátran mondják ki problémáikat a másiknak.

Hogyan éljék túl a nők és a férfiak a foci VB-t?

Vendégeink voltak Boros Lajos és Szentpéteri Csilla, akik mind a ketten egyetértettek abban, hogy a világbajnokság idején kötelező a családnak nézni a meccseket. Lajos családjával közösen ordítoznak a TV előtt, Csilláéknál azonban nyugodtabb ez az időszak, mert a zongoraművésznő mindig annak a csapatnak szurkol, aminek a kisfia.

Parkolóhely, kizárólag női sofőröknek

Egy soproni mélygarázsban hölgypakrolót alakítottak ki. A beállóhely sokkal nagyobb, mint a többi. Utánajártunk, hogy ez mennyire lehet jogsértő.

Női álmok 20, 30 és 50 év felett

Csobot Adél, Bódi Sylvi, Marjai Judit és Ungár Anikó. Különböző generációhoz tartoznak, de valami közös bennük: mind a négyen, gyönyörű és sikeres nők. Mi kell a nőnek egészen fiatalon, és mi, már érettebb korban?

Kiosztották az Aranyanyu-díjat


szerző:
2012.11.30. 19:00
Kiosztották az Aranyanyu-díjat

Mindennapi hősök, nők, akik gondoskodnak rólunk, családunkról, barátainkról. A Richter Aranyanyu díj három olyan klasszikusan női szakma képviselőit díjazza, akiknek munkája pótolhatatlan, mégis erkölcsi és anyagi elismerésben sajnos ritkán van részük.

Delhusa Gjoni a nők minden titkát ismeri

A spirituális lelkületű zenész sohasem vetette meg a női nemet, az élete mégis úgy alakult, hogy sokáig elkerülte az igaz szerelem, most azonban 16 nő küzd a kegyeiért. Gjoni néhány exkluzív felvételt is megmutatott párkereső műsorából.

Hová vezetnek az élvezetek?


szerző:
2012.09.27. 19:00
Hová vezetnek az élvezetek?

Talán az egyik legfájóbb egy szülő számára, ha a gyermekéről kiderül, hogy bűnöző. A gyanú árnyékában epizódjait az élet rendezi, ahogy a péntek esti adást is, amikor egy 14 éves lány bűncselekményt követ el, és rajtakapják.

Gáspár Laci óvatosan közelíti a női nemet

Az énekes már túl van a második házasságán is, mindkét kapcsolatából egy-egy gyereke született. A Reflektor riporterének elárulta, nehéz időszakon van túl, de ma már optimistán tekint a jövőbe.

Ópiátszármazékokat is találtak az ittas sofőr vérében

Az M3-as autópályánon balesetet okozó szlovák milliomosnőért családja bármekkora óvadékot kifizetett volna, de a bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Vérében nemcsak alkoholt, hanem ópiátszármazékokat is találtak.

Rejtett kamerával az erőszakos férfiak nyomában

Minden ötödik nőt bántalmaz a párja Magyarországon, a bajba jutottak azonban a legtöbbször nem mernek segítséget kérni. Egy férfi kitalálta a megoldást: maga keresi fel a hozzá forduló nők erőszakos párját.

Gyász és döbbenet: A pécsi lány érthetetlen halála

A rendőrség szakemberei még csütörtökön is lezárva tartották azt a területet Pécsett, ahol a 25 éves pszichológusnő holttestét szerdán megtalálta egy férfi. A helyiek értetlenül állnak a történtek előtt, a csendes környéken korábban soha nem történt erőszakos bűncselekmény.

A megcsalástól a gyilkosságig


szerző:
2012.06.21. 19:40
A megcsalástól a gyilkosságig

Bár a modern huszonegyedik században a nemek közti egyenlőséget valljuk, a hűtlen asszonyokat még mindig jobban elítéli a társadalom, mint a félrekacsingató férfiakat.

Gyönyörű nők a kemény munkák bűvkörében

Szexis és dögös modellek a kamerák előtt, mégis miután a két leányzó ledobja a kifutókon viselt csinos ruhákat, valami egészen másba vágják a fejszéjüket: esztergálnak vagy éppen kőművesednek.

Aki megihleti Malek Andreát


szerző:
2012.06.13. 19:30
Aki megihleti Malek Andreát

A színész-énekesnő bámulatos energiákkal éli a kisgyerkes anyukák és a színpadi dívák életét, csak azt nem tudni, hogy csinálja.

Damu mindenkit megtévesztett?


szerző:
2012.05.14. 20:00
Damu mindenkit megtévesztett?

Miközben Damu Roland a nyilvánosság előtt is bemutatott menyasszonyának tartozik, addig a pszichiátrián összejött egy másik nővel. Az eddig eltitkolt barátnő a Fókusz kamerája előtt turbékolt a börtönben ülő színésszel!

Balzsay Károlyt imádják a nők


szerző:
2012.05.04. 07:30
Balzsay Károlyt imádják a nők

Hiába a női rajongók, mert világbajnok bokszolónk szívéhez három nő áll igazán közel: a felesége és két kislánya, az ötéves Hanna és a kétéves Jázmin.

Tabuk nélkül – Gallusz Niki bemutatja barátnőjét

Gallusz Niki színész-énekesnő először beszél új párjával a boldogságukról. Bár sokan furcsállták, hogy több férfi után egy lánnyal él együtt, ő azt mondja, számára ez az állapot a világ legtermészetesebb dolga.

Szépségörvény: az ideálok is a titkot kutatják

A múlt század elején a töltött galambokért rajongott a világ, a húszas években már a lapos keblűek jöttek divatba, hogy aztán 1950 tájékán átadják a helyüket a telt idomú homokóráknak. Utána jöttek a csontkollekciók, majd a kézzel fogható szépségek.

Kit rejt Karády Katalin lábának igazi tulajdonosa?

Van úgy, hogy egy nőnek nincs szép lába, ilyenkor például hosszú szoknyát választ, amely eltakarja lábát. De vajon mit csinál egy rosszlábú sztár? Főként, ha Karády Katalinnak hívják, és egy ország szemében testesíti meg az ideális nőt.

Délutáni nőuralom az RTL Klubon


szerző:
2012.02.20. 19:00
Délutáni nőuralom az RTL Klubon

Két új sorozat indult hétfőn útnak, így 3-ra emelkedett „déltáni hősnőink” száma! Lily Rush az első, aki Döglött aktákat nyitogat, aztán a Szerelem diadaláé a terep, majd a céljai eléréséért a mindenre képes Teresa mutatkozott be.

Fenyő Iván a hűség élő szobra lett

A sármos színész 5 éve szakított Jordán Adéllal, akivel évekig egy párt alkottak. A szakítás után Iván kicsapongó életet élt. Nemrégiben azonban megismerkedett valakivel, aki mellett, úgy tűnik, végre megállapodhat az egykori donhuán.

Sorsfordító macskaharcra készülnek a Villában

Kinga és Sherezádé párbajra kész, és vasárnap este a Való Világ 5. szériájának eddigi legkeményebb küzdelme várható!

Oláh Ibolya: „Muszáj talpra állni”

Hajnalban ébred, és egyedül sétál a városban – minden napja így indul. Azt mondják, hogy a nehéz időszakok teszik erőssé az embert. Ha ez így van, neki már nagyon erősnek kellene lennie, mégis fájnak neki a hétköznapok.

Behálózzák a világot a szuperszexi feltörekvők

2012 legdögösebb csajai – legalábbis minden jel arra mutat, hogy ez az év az övék lesz és minden bizonnyal meghódítják majd a világot: Selena Gomez, Mila Kunis, Emma Stone, Lana Del Rey, Palvin Barbara.

Szexuálpszichológus a nemek titkos vágyairól

Rusz Edit pályafutását óvónőként kezdte, de írt már könyvet, jelenleg is praktizál, és boldog feleség. A Portréban rengeteg aktuális problémát felvázol, és azt mondja, a hétköznapokban nemcsak kamaszok, de idősek is megkeresik gondjaikkal.

Nemek harca az aszfalton


szerző:
2012.01.19. 19:21
Nemek harca az aszfalton

Döntsük el végre, ki vezet jobban? A nő vagy a férfi? Ki a megfontoltabb, a vakmerőbb, a bevállalósabb, vagy óvatosabb? Minderről a genetika, vagy a furcsa előítéletek tehetnek? Induljon az utcai párbaj.

Nálunk nem fenyeget a halálos mellimplantátum

Amíg az implantátum botrány nem csitul Franciaországban, a magyar szakemberek állítják, folyamatos ellenőrzés mellett senkinek sem kell veszélyben éreznie magát. Nálunk ötezer nőnél használhattak olyan implantátumot, amit visszavontak forgalomból.

Fresh Andi megjárta a poklok poklát

Egy téves, majd egy lesújtó diagnózis, egy műtét és végül sokkoló címlapok. Fresh Andi betegségének híre nemrég az egész sajtót bejárta, bár szerinte a lapok kicsit túllőttek a célon.

Véget érhet VV Eszter ügyvédi karrierje?

Karrierista nőként ment be a Villába, hivatásos ügyvédként pedig próbált békét tenni egyszer Cristofel és Veronika között. Aztán összeszűrte a levet a kubai csődörrel...

Fél kettő 11-10-28


szerző:
2011.10.28. 14:15
Fél kettő 11-10-28

Fél kettő: Színésznőből édesanya - Dobó Kata fokozottan ügyel egészségére, amióta tudja, hogy babát vár. A döntő pillanat - Hogyan élik meg az X-Faktor versenyzői a párbajt? A templom egere - Egy színdarab a válságról és egy nő harcáról, vendégem volt Kovács Patrícia.

A papságban is emancipálódnának a nők

Nők is lehessenek katolikus papok - ezért tüntettek egy amerikai mozgalom tagjai a vatikáni Szent Péter bejáratnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való