KERESÉS search-close

népliget

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "népliget"

FUTVA RAJZOLÓK: magyar futók is csinálják

A GPS-es futás követői egyre többen vannak Magyarországon is. Róka László például rendszeresen szervez "rajzoló futást" a Népligetben. A lényeg, hogy a GPS koordináták alapján az ember saját mozgásával rajzol ki bizonyos ábrákat.

Azonosították: 40 éves nő az áldozat

Azonosította a rendőrség a budapesti Népligetben két napja talált holttestet: egy 40 éves nőt gyilkoltak meg. Ennél többet egyelőre nem árul el a rendőrség. Most aki teheti, elkerüli a parkot, kutyások, sportolók alig mennek arra, és a prostituáltak is félnek, többségük szombaton ki sem ment a Népligetbe. Ők kamerán kívül azt mondták az RTL Híradónak, a megölt nő is prostituált volt.

Volt osztálytársa ölhette meg Vivient

Meggyilkolták a szombat hajnalban eltűnt 20 éves lányt. Vivien egy népligeti szórakozóhelyről indult haza, de soha nem érkezett meg. Holttestét Dabason, egy erdős területen találták meg a rendőrök hajnalban. A gyilkossággal egy 20 éves kakucsi fiatalembert gyanúsítanak, aki gyerekkori jóbarátja és osztálytársa volt a lánynak. A két család között eddig jó viszony volt, pár száz méterre laknak egymástól.

GYILKOSSÁG: „Nagyon okos, de csibész gyerek volt”

Beismerte a gyilkosságot az a húsz éves fiatalember, akit csütörtök reggel kaptak el a rendőrök. A kakucsi férfi közeli ismerőse volt annak a húsz éves lánynak, akit két napja eltűntként kerestek a fővárosi rendőrök. Úgy tudjuk, korábban szerelmesek voltak egymásba, de már csak barátság volt köztük. Egy általános iskolába jártak, a volt igazgatónőjükkel készítettünk interjút.

MEGRÁZÓ: Meggyilkolták az eltűnt 20 éves lányt

Vivien egy népligeti szórakozóhelyről indult haza, de nem érkezett meg. Holttestét Dabason, egy erdős területen találták meg a rendőrök csütörtök hajnalban. A gyilkossággal egy 20 éves kakucsi fiatalembert gyanúsítanak, akit elfogtak a nyomozók. Gyerekkori jóbarátja volt a lánynak, úgy tudjuk, áldozata őt hívta, hogy vigye haza a buliból. A fiatalok osztálytársak voltak az általános iskolában.
 

Ritka madár a Népligetben


szerző:
2016.01.07. 18:55
Ritka madár a Népligetben

Az év utolsó napján egy távol-keleten őshonos Naumann-rigót figyeltek meg madarászok a liget egyik fáján. Aznap sikerült fotót készíteni róla, de másnap hiába keresték, már nem találták. Magyarországon 1820-ban láttak utoljára Naumann-rigót.

Gazdátlan betontömbök a lakóparknál

Mindenki tagad, ezért továbbra sem tudni, hogy ki és miért zárta le betontömbökkel Budapesten a Kismartoni út Népliget felőli végét. Múlt hét vasárnap a mentők a torlasz miatt nem tudtak eljutni a teniszpályáig, és egy 61 éves férfi meghalt mire gyalog beértek. A teniszakadémia már többször próbálta elvitetni a kordonokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való