KERESÉS search-close

németh gábor

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "németh gábor"

Felvettük, majd kielemeztük a bűvész trükkjét

Ritka lehetőség, ha egy bűvész megengedi, hogy kamerákkal rögzítsük a trükkjét, ráadásul nem is eggyel. Németh Gábor a híres és egyben nagyon veszélyes golyóelkapós produkciót mutatta be. Igaz, ő nem valódi fegyver, hanem egy fetékpuska lövedékét kapta el szájjal. De tényleg elkapta?

Megrázó részletek a thaiföldi gyilkosságról

A szálloda gondnoka is a tulajdonos ellen vallott, akit azzal gyanúsítanak, hogy két évvel ezelőtt megölt egy gazdag magyar vállalkozót.

Törzsutas: Zirc


szerző:
2012.11.25. 12:05
Törzsutas: Zirc

Törzsutas: Zirc a festői fekvésű kisváros a Magas-Bakonyban több mint 900 éves múltra tekint vissza. Történetét leginkább a ciszterciek apátsága befolyásolta. Zirc képét ma is alapvetően meghatározza a katolikus egyház, a monostor, és az apátsági templom.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való