KERESÉS search-close

német kancellár

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "német kancellár"

„A magyarok rosszul bántak a menekültekkel”

Minden eddiginél élesebben bírálta Magyarországot menekültügyben a német kancellár. Angela Merkel egy interjúban úgy fogalmazott: Magyarország igen rosszul bánt a menekültekkel. Szerinte a menekültek védelme az Európai Unió humanitárius felelőssége és minden más reakció teljességgel elfogadhatatlan és az unió értékeivel ellentétes. Orbán Viktor miniszterelnök közben egy német lapban azt írta: Magyarország megmenti az európai modellt és életmódot a határai lezárásával. A baloldali ellenzék szerint Orbán Viktor valójában az unióból kilépésre buzdít.

A népszavazást kritizálta Angela Merkel

Üzent a magyar kormánynak a német kancellár. Angela Merkel szerint a kabinet csak a saját álláspontját akarja megerősíteni a kvótanépszavazással. Szijjártó Péter szerint viszont az embereknek lesz választási lehetőségük.

Merkel leszbikus kampányfilmbe keveredett?

Belekeverte akciójába a német kancellárt egy női melegmagazin Németországban. Persze csak a hasonmást, ám sokan azt hitték, hogy az igazit látják a filmben.

A németeknek nem kell a kerítés


szerző:
2015.07.09. 21:30
A németeknek nem kell a kerítés

A német kancellár nem támogatja a szerb-magyar határra tervezett kerítést. Belgrádi tárgyalásain Merkel ugyanakkor azt is mondta, Magyarországnak minden segítséget meg kell adni a menekülthullám miatt. A szerb miniszterelnök pedig azt reméli, más országok vezetői lebeszélik a kerítésről Orbán Viktort.

Multikulturális ország-e hazánk?

Magyarországot a sokszínűség teszi erőssé. Így reagáltak a kisebbségek Orbán Viktor mondatára, amely szerint Magyarország nem volt, és most sem multikulturális társadalom. A kormányszóvivő szerint viszont egy éve már a német kancellár is arról beszélt: a multikulturalizmus Németországban megbukott. De szerinte a multikulturális szó alatt nem a soknemzetiségű társadalmat, hanem a más kultúrát képviselő bevándorlókat kell érteni.

Fél Budapestet lezárják Merkel miatt

Útlezárások, terelések és dugók. Ez várható hétfő déltől Budapesten. A német kancellár repülőgépe délelőtt érkezik Ferihegyre, így 11 órától egészen este 7 óráig folyamatos útlezárásokra lehet számítani a delegáció útvonalán és a belvárosban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való