KERESÉS search-close

négylábúak

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "négylábúak"

A Barátok közt színészei így készülnek a karácsonyra!

Pásztor Virág és Bereczki Gergő már javában készülnek az ünnepekre, de nem is akárhogyan...

Itt vannak a nyávogó „szörnyetegek”!

A világ legszebb cicái, a gazdik és a tenyésztők biztosan így gondolják, az év legnagyobb macskakiállításának főszereplőiről. Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutattuk a kis szőrösöket, emellett próbáltuk megdönteni a macskatartásról szóló tévhiteket.

Cuki ebek: a legkisebbtől a legnagyobbakig

Három évvel ezelőtt megtalálta a Fókusz stábja a legkisebb kutyát Mazsolát, a kis yorki-t, aki még a Fókusz stúdiójából is üdvözölte a nézőket. Két évvel ezelőtt pedig ismét egy kis kutatásra adtuk a fejünket, és nemcsak a legkisebb ebet kerestük meg, de a legnagyobbat is.

Cukiság: a kisoroszlánok megrágcsálták a Fókusz kameráját!

Négy évvel ezelőtt mutattuk be először az abonyi állatkert két nyolc hetes kölykeit, akiket addig iszonyatosan védtek a nyilvánosságtól. Az oroszlánok – Nala és Mombasa – egyáltalán nem voltak szégyenlősek, olyan közel jöttek a kamerához, ahogy csak tudtak. A végeredmény pedig magáért beszél!

Ezek a modellek valóban sokat nyávognak!

Alig létezik nagyobb öröm, mint amikor az ember egy jól sikerült fotót készít szeretteiről – például kedvenc háziállatáról. A sokak által kedvelt cicák azonban két évvel ezelőtt, mintha fittyet hánytak volna erre a szándékunkra, a kedvünkért alig, inkább csak maguk miatt pózoltak.

Sztárok és kedvenceik!


szerző:
2018.05.06. 06:00
Sztárok és kedvenceik!

A dakszlik nagyon ügyesek és nevükhöz fajtájukhoz méltóan ki is kotornak mindent a föld alól, akkor is, ha ma már igencsak városias környezetben tartják őket. Nem véletlen, hogy Marilyn Monroe-nak, Einsteinnek vagy Picassónak is ilyen fajtájú kutyusa volt. Két éve mutattuk be a sztárok rövid lábú kedvenceiket.

Amerikai foci már kutyáknak is?

Míg pont egy évvel ezelőtt Houstonban a New England Patriots és az Atlanta Falcons csapott össze, addig New Yorkban Ruff és Fluff, azaz a Lopósok és a Bolyhosok csapata. A Super Bowl estéjén minden évben megrendezik az amerikai focimérkőzést kisállatokkal is. A meccset az egyik televíziós csatorna élőben közvetítette egy igen lelkes kommentátorral.

A Barátok közt színésznője szerelmes lett első látásra!

Nagy Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan hódította meg a szívét Maxi.

Ők a legszebb kutyatulajdonosok!

Vajon mennyire igaz az a mondás, hogy a négylábú egy idő után teljesen a gazdira fog hasonlítani, és fordítva. Másképp: a gazda olyan, mint a kuyta? Erre a kérdésre kerestük a választ pontosan három évvel ezelőtt.

Cuki hétfő – Kedvenceink legviccesebb bénázásaik!

Két évvel ezelőtt, ezen a napon a Fókusz stábja egy igen humoros riporttal leptek meg a nézőket: beszorulnak, el-, vagy leszédülnek valahonnan, koppan a fejükön a jutalomfalat, vagy pont az ellenkező irányba rohannak, mint amerre a labdát dobják nekik. De tényleg ennyire ügyetlenek a kutyák és a macskák vagy csak a gazdik szórakoztatására produkálják magukat? A videóból minden kiderül!

Az Éjjel-Nappal Budapest Evelinje kutyaképzőben nevelteti kedvenceit

Evelinről köztudott, hogy három négylábúval osztja meg az életét. A fiatal lány imádja izgő-mozgó kutyusait, akik bizony ezt becsületesen ki is használják. Konkrétan Evelin fejére nőttek. A gazdinál most betelt a pohár. Profi kutyakiképzőhöz fordult, hogy megtanulja megregulázni kedvenceit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való